قاتل خاموش 3 قربانی گرفت
فرمانده انتظامی شهرستان اهر از مرگ 3 شهروند اهری بهعلت گازگرفتگی خبر داد. سرهنگ قدرت آقاپور اظهارداشت: در پي تماس تلفني شهروندان با مرکز فوریتهای پلیسی 110، مبني بر گازگرفتگي 3 تن از اعضای یک خانواده در یکی از محلات شهرستان اهر، بلافاصله ماموران انتظامی بههمراه عوامل اورژانس به محل اعزام شدند. وی افزود: در بررسیهای صورتگرفته و حضور کارشناسان مربوطه در صحنه مشخص شد این سه مرد 33، 35 و 37 ساله براثر مسمومیت با گاز منواکسیدکربن جان خود را از دست دادهاند. فرمانده انتظامی شهرستان اهر در پایان با اشاره به اینکه با هماهنگي مقام قضائي اجساد متوفيان به بیمارستان شهرستان منتقل شد، از شهروندان خواست در استفاده از وسایل گازسوز توصيههاي ایمنی، برای پيشگيري از گازگرفتگي جدي گرفته تا شاهد چنین حوادث تلخ و ناگواری نباشیم.
دپوی 213 هزار لیتر گازوئیل
فرمانده انتظامي استان تهران، از شناسايي و کشف 213 هزار لیترگازوئیل قاچاق به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون تومان در شهرستان شهریار خبر داد. سردار کیوان ظهیری در گفتوگو با پايگاه خبري پليس، اظهارداشت: در پي دریافت اخبار و اطلاعاتی مبني بر اينکه فردي در صباشهر شهرستان شهريار اقدام به دپوي سوخت قاچاق ميکند، بررسي موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت. وی افزود: در اين راستا ماموران انتظامی کلانتری 22 صباشهر پس از انجام اقدامات تخصصی موفق به شناسایی محل دپوشده و پس از هماهنگی قضائی به آنجا اعزام شدند. فرمانده انتظامي غرب استان تهران بيان داشت: ماموران در عملیاتی غافلگیرانه وارد انبار شده و در بازرسي از محل، 213 هزار لیترگازوئیل قاچاق که در تانکرهای بزرگ دپوشده را کشف کردند. سردار ظهیری در پايان با اشاره به اینکه ارزش سوخت قاچاق توسط کارشناسان یک میلیارد و 500 میلیون تومان برآورد شده، خاطرنشان کرد: در اين خصوص پروندهاي تشکيل و پس از هماهنگیهای قضائی، اقلام مکشوفه توقیف و محل انبار نیز پلمب شد.
حمل حشیش همراه خانواده در مسافرت
فرمانده انتظامي بم گفت: قاچاقچیانی که با استفاده از یکدستگاه خودروی سمند در پوشش مسافرت خانوادگی قصد انتقال 42 کیلو و700 گرم حشیش را به شهرهای شمالی کشور داشتند در عملیات پلیس این شهرستان دستگیر شدند. سرهنگ اکبر نجفی، اظهارداشت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان بم هنگام کنترل محور زاهدان- بم به یکدستگاه خودروی سمند که راننده و سرنشینان آن همه از اعضای یک خانواده بودند و قصد مسافرت به شهرهای شمالی کشور را داشتند مشکوک و آن را متوقف کردند. وي افزود: ماموران پس بازرسی تخصصی از این خودرو 42 کیلو و 700 گرم حشیش جاساز شده را کشف و 2 قاچاقچی را دستگیر کردند. فرمانده انتظامي شهرستان بم در پایان با اشاره به تشکیل پرونده و معرفی متهمان به مرجع قضائی، خاطرنشان کرد: پلیس با تلاش شبانهروزی، برخورد قاطع با سوداگران مرگ را در اولویت کاری خود قرار داده و هرگز اجازه نخواهد داد امنیت و آرامش اجتماعی، بهواسطه سودجویی سوداگران مرگ خدشهدار شود.
آتشسوزی گسترده در انبار پنبه
سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران از آتشسوزی گسترده در انبار پنبه خبر داد. سیدجلال ملکی با اعلام خبر آتشسوزی در یک انبار در خیابان مولوی، اظهارکرد: یک مورد حادثه آتشسوزی در یک انبار واقع در خیابان مولوی، خیابان صاحبجمع، کوچه بوربور به سامانه 125 اعلام شد که بهسرعت آتشنشانان چهار ایستگاه آتشنشانی بههمراه خودروهای پشتیبانی به محل حادثه اعزام شدند. سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران با اشاره به حضور دو دقیقهای آتشنشانان در محل حادثه، افزود: با حضور آتشنشانان در محل حادثه مشاهده شد در یک ملک 2 طبقه قدیمی به وسعت حدود 300 متر که با داربست و وسایل نامقاوم تعبیه شده بود، مقادیر زیادی پنبه، نخ و پارچه نگهداری میشده و در آن آتشسوزی روی داده است. وی با اشاره بهشدت آتشسوزی و شعلهوری آتش، تصریح کرد: در مجاورت این انبار، انبارها و سولههای دیگری وجود داشت که تمام آنها نیز دارای سقفهای قدیمی و شیروانی بودند و بیم سرایت آتش به آن انبارها نیز وجود داشت. ملکی ادامه داد: آتشنشانان از چهار طرف عملیات را آغاز کردند و ضمن حفاظت از انبارهای جانبی، موفق شدند آتش را تحتکنترل خود درآوردند. سخنگوی سازمان
آتشنشانی تهران با بیان اینکه خوشبختانه این حادثه مصدوم و تلفات جانی نداشت، گفت: خوشبختانه آتش باموفقیت خاموش شد.