اعتراف به 23 فقره سرقت
فرمانده انتظامي استان سمنان از دستگيري شرور 21 ساله با اعتراف به 23 فقره سرقت بهعنف در شهرستان شاهرود خبر داد. سردار عبدا... حسني اظهارداشت: در پي دريافت گزارش هاي متعدد مبني بر سرقت گوشي تلفنهمراه نوجوانان در سطح شهرستان شاهرود، بلافاصله موضوع در جلسهاي فوقالعاده مطرح و پيگيريهاي ماموران انتظامي در اين راستا آغاز شد. وي افزود: کارآگاهان پليس در بررسيهاي اوليه و دريافت اظهارات مالباختگان مشخص کردند موتورسواري درشت اندام با چهرهاي پنهان در محلههاي خلوت با استفاده از زور و تهديد چاقو گوشيهاي همراه نوجوانان را با شيوهاي خاص سرقت ميکند. سردار حسني با اشاره به تشديد اقدامات انتظامي و فعاليت اطلاعاتي ماموران در اين راستا گفت: در نهايت متهم موردنظر با مشارکت و جديت پليس در يکي از خيابانهاي شهر شناسايي و دستگير شد. اين مسئول ارشد انتظامي در استان تصريح کرد: جوان 21 ساله در بازجوييهاي تخصصي خود به ناچار به 23 فقره سرقت بهعنف گوشي تلفنهمراه در سطح شهرستان شاهرود اعتراف کرد.
دستگيري سارق دينام کولر
فرمانده انتظامي شهرستان جهرم از دستگيري سارق حرفهاي دينام کولر با 12 فقره سرقت خبر داد. سرهنگ خسرو رزمجويي بيان کرد: در پي وقوع چندين فقره سرقت دينام کولر در سطح شهرستان جهرم، دستگيري سارق يا سارقان احتمالي بهصورت ويژه در دستور کار ماموران انتظامي کلانتري 12 مطهري قرار گرفت. وي گفت: ماموران انتظامي با جمعآوري اطلاعات و مستندات لازم با هماهنگي مراجع قضائي، در يک اقدام ضربتي يک نفر متهم را شناسايي و دستگير کردند. فرمانده انتظامي شهرستان جهرم با بيان اينکه متهم در تحقيقات پليس به 12 فقره سرقت دينام کولر اعتراف کرد، افزود: در بازرسي از مخفيگاه سارق، 12 عدد دينام کولر کشف و ضبط شد. سرهنگ رزمجويي با بيان اينکه متهم پس از تشکيل پرونده تحويل مراجع قضايي و روانه زندان شد، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه موارد مشکوک، مراتب را به مرکز فوريتهاي پليسي 110 اطلاع دهند.
کشف خودروي سرقتي
سرهنگ يوسف داورجمال از کشف خودروي سرقتي در حين گشتزني عوامل منطقه 18 پليس راهور فاتب در محدوده شهرک وليعصر خيابان18متري ياسر خبر داد. رئيس بازرسي پليس راهور فاتب گفت: عوامل گشت منطقه 18 پليس راهور فاتب، در حين گشتزني در شهرک وليعصر خيابان 18متري ياسر از وانت پيکان که در اين مسير متوقف و رها بوده استعلام بهعمل ميآورند. وي ادامه داد: پس از آنکه عوامل راهور از اين خودرو استعلام بعمل ميآورند مشخص شد که اين وانت پيکان داراي سابقه سرقتي بوده، پس از تنظيم صورتجلسه به عوامل کلانتري 153شهرک وليعصر تحويل داده شد . داورجمال از شهروندان خواست: با مشاهده خودرو يا موتورسيکلتي که مدتي است رها شده و صاحب آنرا نميشناسند حتما با پليس 110 تماس حاصل نموده تا ماموران بتوانند پس از استعلام در صورت سرقتي بودن و پس از سير مراحل قانوني، خودرو را به مالک آن تحويل دهند.
بازداشت سارق حرفهاي
رئيس پليس آبادان گفت: ماموران گشت کلانتري15 احمد آباد در حال گشتزني در حوزه استحفاظي خود بودند که مشخصات مخدوش يک خودروي سواري پرايد توجه آنها را جلب کرده و براي بررسي موضوع، مشخصات خودرو را از مرکز کنترل پليس آبادان استعلام کردند. سرهنگ حسين زلقي افزود: در استعلامات انجام شده مشخص شد که خودروي مذکور متعلق به سارق سابقهداري است که بهدليل جرائم خود تحت تعقيب پليس قرار دارد. وي گفت: زمانيکه مشخص شد سارق تحت تعقيب پليس است، ماموران به سرنشين خودرو دستور توقف دادند و متهم را دستگير و براي تحقيقات به کلانتري منتقل کردند که طي بازجوييهاي انجام شده به سرقتهاي متعدد اعتراف کرد. متهم پس از تکميل پرونده براي تحقيقات بيشتر پليس آگاهي آبادان منتقل شد.