برخورد يک دستگاه خاور با چند خودرو
تصادف يک دستگاه خاور با چند خودرو يک فوتي و 7 مصدوم داشت. دکتر پيمان صابريان رئيس مرکز اورژانس تهران از برخورد يک دستگاه خاور با چند خودرو در حسن آباد فشافويه در مجاورت پليس راه خبر داد. ويافزود: ساعت 22:42 دقيقه اين حادثه به مرکز 115 اورژانس اعلام شد که بلافاصله 8 دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد. دکتر صابريان گفت: متاسفانه در اين حادثه يک نفر در دم جان باخت و 4 نفر بعد از اقدامات اوليهتوسط تکنسين هاي اورژانس به مرکز درماني انتقال يافتند. بنابرگزارش اورژانس يک آقاي 50 ساله در اين حادثه فوت کرده و 7 مصدوم منتقل شدند که يکنفر از آنها حال وخيمي دارد.
48 فقره تصادف ساختگي براي کلاهبرداري
فرمانده انتظامي استان از دستگيري فردي که با ايجاد تصادف ساختگي اقدام به 48 فقره کلاهبرداري به ارزش 3 ميليارد ريال کرده بود، خبر داد. سردار عباسعلي محمديان با اعلام اين خبر بيان داشت: در پي وقوع چندين فقره تصادف بين يک دستگاه خودروي پرايد و خودروهاي مختلف در نقاط مختلف استان البرز، بررسي موضوع به صورت مشترک در دستورکار پليسهاي راهور و آگاهي قرار گرفت. وي افزود: ماموران در بررسيهاي اوليه متوجه شدند که در بازه زماني يک ساله 48 فقره تصادف براي خودروي پرايد ثبت شده که در تمامي تصادفها اين خودرو مقصر نبوده است. فرمانده انتظامي استان البرز با اشاره به محرز شدن تصادف ساختگي توسط راننده اين خودرو، اظهار داشت: در ادامه ماموران با انجام اقدامات پليسي متهم را به پليس راهور هدايت کرده و در عملياتي غافلگيرانه نامبرده را دستگير و به پليس آگاهي منتقل کردند. اين مقام انتظامي تصريح کرد: پس از دستگيري متهم که چارهاي جز اعتراف در پيشروي خودش نميديد به 48 فقره کلاهبرداري از شهروندان با شيوه ايجاد تصادف ساختگي اقرار کرد.
کلاهبرداري ميلياردي به نام کمک به ايتام
فرمانده انتظامي استان ايلام گفت: شخصي که با تبليغ کمک به ايتام در فضاي مجازي 31 ميليارد کلاهبرداري کرده بود در شهر ايلام دستگير شد. سرهنگ دلاور القاصيمهر اظهار کرد: در پي ارجاع يک فقره پرونده کلاهبرداري در قالب کمک به ايتام و مستضعفان به پليس آگاهي، موضوع به صورت ويژه در دستور کار کارآگاهان پليس قرار گرفت. وي افزود: با انجام اقدامات پليسي متهم شناسائي و پس از هماهنگي با مقام قضائي در يک عمليات موفق پليسي دستگير شد. فرمانده انتظامي استان ايلام با بيان اينکه جدي نگرفتن هشدارهاي پليس، زمينه ساز سوء استفاده کلاهبرداران فضاي مجازي ميشود، ادامه داد: متهم در تحقيقات اوليه پليسي به بزه انتسابي معترف و در جهت سير مراحل قانوني و مطالبه به حق مالباختگان تحويل مرجع قضائي شد. وي ادامه داد: در بررسي کارآگاهان پليس آگاهي مشخص شد اين کلاهبردار حرفهاي با تبليغ در فضاي مجازي، مبالغي از مردم دريافت و با وعده اينکه مبالغ مذکور را در بورس سرمايه گذاري و سود حاصله آنرا به ايتام و نيازمندان و مستضعفان اعطا ميکند، مبلغ 31 ميليارد ريال را از طعمههاي خود کلاهبرداري کرده بود.