آرمانملي: استقلال اگرچه در صدرجدول ليگبرتر قرار دارد، اما شرايط باشگاه آبيپوش پايتخت از لحاظ مديريتي چندان مساعد نيست و مصاحبههاي انجام شده حکايت از اختلافي دروني دارد، هر چند روزگذشته سرمربي و مديرعامل استقلال جلسهاي باهم داشتند!
مهدي قائدي
مهدي قائدي، بازيکن تيم فوتبال استقلال بعداز پيروزي يک بر صفر تيمش برابر نساجي اظهارکرد: نزديک به 6 ماه است که از قول باشگاه به من ميگذرد. باشگاه به من گفته بود قراردادت را درست ميکنيم. خودم هيچ اقدامي نکرده بودم، ولي خودشان به من قول دادند، از طرف ديگر در اردو به ما غذاي پرسي ميدهند. نميدانم کجاي دنيا به بازيکنان اينطور غذا ميدهند.
فرشيد اسماعيلي
فرشيد اسماعيلي، زننده گل پيروزيبخش استقلال برابر نساجي در پايان اين مسابقه اظهارکرد: من از چمن زمين تمرين شيشه جمع ميکنم. هواداران فقط 90 دقيقه مسابقه را ميبينند. نميدانند که غذاي ما را پرسي کردهاند. چمن نداريم. اگر دوست نداريد اين تيم نتيجه بگيرد واضح به ما بگوييد. اگر نميخواهيد محمود فکري باشد، بگوييد. فکري آنقدر مرد هست که استعفا بدهد. واقعا عجيب و غريب است. اين تيم استقلال است ولي امکاناتش در حد تيم ته جدولي است. متاسفانه مردم فقط اتفاقات درون بازي را ميبينند.
* رشيد مظاهري
رشيد مظاهري، دروازهبان استقلال درباره رفتار غفوري بعداز تعويض بيان کرد: من در جريان نيستم که چه اتفاقي افتاد. او درباره مشکلات تيمش هم اظهارکرد: بايد کمي خودشان را جمعوجور کنند. ما را خسته کردند. يعني چي که فقط يک پرس غذا بدهند و اصلا پيداشان نشود. پول نميخواهيم، بياييد به تيم سر بزنيد. بعد ميگويند چرا استقلال چند سال است نتيجه نميگيرد. يک نگاهي به خودتان بيندازيد تا بفهميد چرا نتيجه نميگيرد. زمين انقلاب افتضاح است.
وريا غفوري
بعداز اتفاقاتي که روزجمعه گذشته براي وريا غفوري رخ داد و او ورزشگاه را با عصبانيت ترک کرد، اسنادي از سوي يک خبرگزاري منتشر شد که نشان ميدهد باشگاه استقلال اول آذرماه از کاپيتان خود به کميته اخلاق شکايت کرده است. اين شکايت که به امضاي احمد مددي، مديرعامل استقلال رسيده و خطاب به رئيس کميته اخلاق نوشته شده، ماجراي قرارداد جديدي که وريا غفوري در ابتداي فصل با باشگاه استقلال امضا کرده را شرح ميدهد. در اين نامه عنوان شده که غفوري با وجود داشتن قرارداد تا پايان ليگ بيستم، قرارداد دو سالهاي را در زمان مديريت سعادتمند با باشگاه استقلال امضا کرده که باعث افزايش قرارداد او شده است. طبق قراردادي قبلي «وريا» بايد در اين فصل 2 ميليارد و 700 ميليون تومان از استقلال دستمزد دريافت ميکرده، اما قرارداد او به 6 ميليارد افزايش پيدا کرده است. از سوي ديگر قرارداد اين بازيکن براي سال دوم قرارداد (فصل 1400-1401) به 8 ميليارد خواهد رسيد. احمد مددي هم سعي کرده بهجاي عملکردن به تعهدي که مديرعامل قبلي ايجاد کرده، عليه کاپيتان تيم خود نامهنگاري به کميته اخلاق انجام دهد. اين موضوع اختلاف شديدي را بين وريا غفوري و مديران باشگاه بهوجود آورده و بايد ديد اين ماجرا در نهايت به جدايي کاپيتان استقلال از اين تيم ميانجامد يا اتفاق ديگري در راه است. وريا غفوري، کاپيتان تيم فوتبال استقلال در جريان بازي با نساجي پس از اينکه متوجه شد قرار است تعويض شود، بهسمت نيمکت نرفت و با عصبانيت به بطري آب ضربه زد و از ورزشگاه خارج شد. غفوري که بهدليل مشکلات مديريتي و عدم پرداختيها از سوي باشگاه ناراحت بود، در جريان بازي از محمود فکري خواست که جاي او را در زمين تغيير دهد که با مخالفت سرمربي استقلال روبهرو شد. کاپيتان استقلال نيز که عصبي بازي ميکرد، پس از ديدن تابلوي تعويض تصميم گرفت به رختکن برود و با جمعکردن وسايلش از ورزشگاه خارج شود. در ادامه اين اتفاقات، غفوري ديروز در تمرين ريکاوري استقلال شرکت نکرد تا همچنان نشان دهد از شرايط موجود ناراضي است.
دياباته
مهدي روحي، معاون پيشين باشگاه استقلال با انتشار استوري در اينستاگرام فاش کرد که شيخ دياباته مصدوم نيست و دليل بازينکردن او عدم دريافت مطالبات معوقهاش است. معاون سابق باشگاه استقلال گفت که اشتباه مديريت در پرداخت مطالبات باعث فرار «ميليچ» شد و حالا بهدنبال فراريدادن شيخ دياباته است. او مديران باشگاه استقلال را متهم به دروغگويي به هواداران باشگاه کرد.
صحبتهاي فکري
روزگذشته جلسهاي بين فکري و مددي برگزار شد. محمود فکري بعداز جلسه با مديران استقلال در ساختمان باشگاه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: جلسهاي که الان با مددي داشتم بيشتر در مورد مشکلات مالي و پشتيباني بازيکنان و يکسري اختلافنظر بين بازيکنان و باشگاه بوده است. اينکه چقدر بازيکنان دريافت کردند و چقدر طلب دارند براي اين فصل. وي افزود: مددي قول داد اين هفته سر تمرين بيايد تا ارتباطها بيشتر و بهتر شود. همه يک مجموعه و مکمل يکديگر هستيم. سرمربي استقلال در مورد اينکه او بايد ارتباط بهتري با برخي بازيکنان پيدا کند و برخي بازيکنان از شما انتقاد کردند، گفت: اين بيشتر ساخته ذهن شما دوستان باشد. چنين چيزي نبوده است. من هم به اين مسائل توجهي نميکنم. از هواداران ميخواهم به اين شايعات و دروغها توجهي نکنند. فکري تصريح کرد: باشگاه در حال بررسي پرداختيهاست تا هم پرداختيهاي فصل قبل و هم پرداختيهاي اين فصل انجام شود. به نيمفصل رسيديم و پرداختيها بايد به 50 درصد برسد. باشگاه استقلال هميشه کمي از پرداختيها عقب بوده و اين را من و بازيکنان ميدانيم اما اختلاف پرداختي نبايد زياد باشد. سرمربي تيم استقلال در مورد وضعيت دياباته اظهارداشت: عکس مصدوميت دياباته و M.R.I او وجود دارد، در عکس که نميتوانم پارهشدگي را ببينم. امروز هم به تمرين آمد اما چون در سالن تمرين ميکرديم فرستاديم فيزيوتراپي کند. فکري گفت: ووريا امروز با پزشکان تيم تماس گرفت که سرماخورده و ما هم اين را قبول کرديم.