بستن
کد خبر: ۱۰۰۶۷۵۵

انتقاد از افزایش سفرها به جنوب

انتقاد از افزایش سفرها به جنوب

معاون درمان ستاد کرونا استان تهران با اشاره به عواملي که مي‌تواند سبب بروز تغييراتي در شيوع بيماري کرونا شود، گفت: بازگشايي مدارس، عادي‌انگاري مردم، افزايش سفرها و... همگي عواملي براي افزايش نگراني ما در خصوص بروز پيک چهارم بيماري است. دکتر نادر توکلي با اشاره به اينکه آمار بيمارستاني مربوط به کرونا فعلا روند ثابتي دارد، گفت: اما از آنجايي که طول مي‌کشد تا نمود برخي تغييرات و عادي‌انگاري‌ها مشخص شود، ممکن است هفته‌هاي آينده تغييراتي را شاهد باشيم. آنچه از شواهد مشخص است که چندين موضوع در شرف وقوع است که مي‌تواند تغييراتي در آمار کرونا را به دنبال داشته باشد. وي افزود: يکي از اين تغييرات شروع به کار مدارس است، همانطور که مي‌دانيد در موج دوم و سوم بيماري، ميزان ابتلاي افراد جوان‌تر و زير 20 سال به کرونا افزايش يافته بود و اين خود يک عامل خطر است و هشدار مي‌دهد که بايد در مدارس پروتکل‌ها بسيار سخت‌تر اعمال شود. تصميم بازگشايي مدارس با حوزه وزارتي و... است و ما در ستاد تهران صحبت‌هايي براي نوع بازگشايي مدارس در جهت کاهش خطر داشته‌ايم اما در نهايت ستاد ملي تصميم خواهد گرفت. از طرف ديگر مراکز تهيه مواد غذايي و بازار ميوه و تره‌بار هم به دليل ازدحام موجود عاملي براي انتقال بيماري است.

آغاز واکسيناسيون کرونا در کشور

توکلي ادامه داد: اخباري که در کاهش و فروکش بار بيماري در کشور منتشر مي‌شود نيز عامل سومي است که سبب مي‌شود ذهنيت مردم را به سمتي سوق دهد که چون شرايط آرام شده مهماني و دورهمي برگزار کنند که اين موضوع ذهني در عملکرد شهروندان تاثيرگذار خواهد بود. با توجه به موارد ذکر شده و اينکه هنوز در فصول سرد سال قرار داريم اگر مردم همکاري لازم را نداشته باشند طي دو تا سه هفته آينده مشکلاتي را تجربه خواهيم کرد. هنوز اين موضوع در بيمارستان‌ نمود آنچناني پيدا نکرده است اما اين گمانه‌زني‌ها ما را وادار به افزايش مراقبت‌ها مي‌کند. وي با اشاره به صحبت‌هايي که در مورد آغاز واکسيناسيون کرونا در کشور مي‌شود، تاکيد کرد: اين صحبت‌ها نبايد باعث شود که فکر کنيم واکسن در آن واحد به دست همه مي‌رسد و به يکباره از رعايت نکات بهداشتي غافل شويم و همچنان بايد پروتکل‌ها رعايت شود.

مراقب موج چهارم باشيم

معاون درمان ستاد کرونا استان تهران با انتقاد از افزايش سفرها به جنوب کشور در تعطيلي روزهاي ابتدايي گذشته، تصريح کرد: ديديم که ميزان ورودي به جزاير جنوبي کشور تا چه اندازه افزايش يافت، مردم نبايد فکر کنند الان زمان مسافرت و دورهمي است، در مجموع برداشت‌هاي ما از موارد ذکر شده به ما هشدار مي‌دهد که مراقب بروز موج چهارم بيماري باشيم. وي درخصوص ميزان نگراني از کروناي جهش يافته در کشور انگلستان و شيوع بيشتر آن در کشور، تاکيد کرد: به شکل مستند ثابت نشده است که مرگ و مير کروناي انگليسي بيشتر از سوش‌هاي قبلي است اما موضوع قابل توجه ميزان سرايت‌پذيري بالاي آن است که ايجاد نگراني مي‌کند، همچنين سن ابتلا به بيماري در نوع جهش يافته بيماري کمتر است. توکلي درباره شيوه‌هاي موجود براي کاهش نگراني والدين براي فرستادن فرزندانشان به مدارس در شرايط کرونايي، گفت: نمي‌توان گفت کاهش نگراني برابر با نفرستادن بچه‌ها به مدارس است اما بايد شرايط خاص و رعايت پروتکل‌ها را جدي بگيرند و اگر مي‌بينند مدرسه‌ فرزندشان به درستي پروتکل‌ها را رعايت نمي‌کند بايد موضوع را به نهاد مربوطه و وزارت بهداشت اطلاع دهند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی