بستن
کد خبر: ۱۰۰۶۳۰۱

شانس «عزیزی‌خادم» و «بهاروند» بیشتر است

شانس «عزیزی‌خادم» و «بهاروند» بیشتر است

امير عابديني رئيس پيشين فدراسيون فوتبال مي‌گويد: در انتخابات پيش‌روي اين فدراسيون شانس «حيدر بهاروند» و «شهاب‌الدين عزيزي‌خادم» براي رسيدن به صندلي رياست بيشتر از ساير گزينه‌هاست.

برگزاري انتخابات

امير عابديني درباره برگزاري انتخابات فدراسيون فوتبال در تاريخ 10 اسفند گفت: براي اولين‌بار است که طبق قوانين فيفا انتخاباتي را برگزار خواهيم کرد. خوشبختانه اين قوانين در اساسنامه اصلاحي هم آمده است. اين بسيار خوب است و بايد به فال‌نيک گرفت. رئيس پيشين فدراسيون فوتبال يادآور شد: کانديداها با ديدگاه‌هاي مختلف وارد انتخابات مي‌شوند. انتخاب هياتي و رفاقتي را کنار بگذاريم و مدرن و برنامه‌ريزي شده فکر کنيم. ببينيم چه کسي مي‌تواند فوتبال را نجات بدهد.

حضور علي کريمي

عابديني درباره حضور علي کريمي در انتخابات تاکيد کرد: دوستاني مثل علي کريمي شجاعت دارند. اين شجاعت است که يک نيروي جوان و محبوب ورزشي خودش را در بوته آزمايشي قرار بدهد که تجربه‌اي در آن ندارد. قطعا او به گروهي فکر کرده است که مي‌تواند راهگشا باشد. توصيه‌ام به دوستان جوان مثل علي کريمي اين است که از يکجاي ديگري شروع کنند يعني از کميته‌ها يا گروه‌هاي کارشناسي. اگر کريمي در گروه کارشناسي شرکت مي‌کرد و راي مي‌آورد، قطعا براي منافع فوتبال ما بهتر مي‌شد. شايد کريمي براي رياست رأي بياورد و شايد هم رأي نياورد، ولي کار براي کريمي بسيار سخت و دشوار خواهد بود.

نامزدهاي ديگر

عابديني درباره شباهت ليست بهاروند و عزيزي‌خادم دو گزينه ديگر رياست فدراسيون تاکيد کرد: بهاروند و عزيزي‌خادم بيشترين شانس را براي راي‌آوردن دارند چون هيات‌ها و مجمع اينها را مي‌شناسند. البته کيومرث هاشمي، مصطفي آجورلو هم وارد گود شده‌اند اما بهاروند و عزيزي‌خادم شناخته شده هستند. به‌خصوص ديدم اينها از همين حالا تعامل را با ليست خود نشان داده‌اند. اين نشان مي‌دهد با برنامه و حساب شده مي‌آيند و راي را مي‌خواهند. فکر مي‌کنم اقبال عمومي نسبت به اين دو نفر بيشتر است. وي در خصوص حضور کيومرث هاشمي در انتخابات گفت: کيومرث هاشمي يکي از باتجربه‌ترين عناصر ورزش و آدم صادق و صالح است. به‌نظرم جزو پاک‌دستان ورزش بوده است اما او خيلي دير آمده است. هاشمي کار سختي در اين رقابت دارد، جامعه ورزش به او احترام مي‌گذارد، ولي الان او را غريبه مي‌داند. تاکيد مي‌کنم با احترام به تمام کانديداها بايد بگويم شانس بهاروند و عزيزي خادم بيش از سايرين است. در اين هنگام مجري برنامه اعلام کرد 30 عضو مجمع نامه‌اي را امضا کرده‌اند که در صورت دخالت نهادهاي ديگر مثل وزارت ورزش در انتخابات فدراسيون، فيفا را در جريان بگذارند. رئيس پيشين فدراسيون فوتبال در اين‌باره گفت: تا اين لحظه اين اتفاق نيفتاده است. وزارت ورزش سرگرم استقلال و پرسپوليس است و آنجا برايش مهمتر از فدراسيون فوتبال است.

يحيي گل‌محمدي

عابديني ادامه دادا: با تمام ارادت و علاقه‌اي که به يحيي گل‌محمدي دارم بايد بگويم فوتبال نبايد بر بتابد يک سرمربي براي مديريت باشگاه تصميم بگيرد. اين زنگ وارونه است، کار به کجا رسيده است که يـــک سرمربي مقابل وزيرورزش موضع مــي‌گيــرد و ضرب‌الاجل مي‌گذارد. وزير آنـــجا گرفتار است. هيچ نهاد ديگري هم نه مي‌تواند و نه الان جايگاهي براي کار خودش در فوتبال قائل است که دخـــالت مـــستقيم و غيرمستقيم در انتخابات کند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی