بستن
کد خبر: ۱۰۰۶۱۰۳

فراســو

فراســو

نخست وزير کويت استعفا کرد

پس از وزرا، نخست‌وزير کويت هم (چهارشنبه) استعفاي خود را تقديم امير اين کشور کرد. به گزارش خبرگزاري رسمي کويت، نواف الاحمد الجابر الصباح، امير اين کشور صبح امروز ميزبان صباح خالد الحمد الصباح، نخست‌وزير کويت بود و او استعفا نامه خود را تقديم امير کرد. سخنگوي دولت کويت روز سه‌شنبه اعلام کرد، بعد از اعتراض نمايندگان پارلمان کويت به ترکيب دولت در حالي‌که يک ماه از تشکيل آن مي‌گذرد نخست‌وزير چهارشنبه ميزبان وزيرانش بود و آنها استعفا نامه خود را به نخست وزير تقديم کردند. سه‌شنبه شب نيز وزراي کابينه کويت در سايه تحولات کنوني در روابط دولت و پارلمان و در جهت منافع کشور استعفا کردند. گفتني است، هشتم دسامبر 2020 امير کويت طي حکمي سلطنتي صباح خالد الحمد الصباح را مجددا براي پست نخست وزيري منصوب کرد.

مورالس به کرونا مبتلا شد

تست کروناي رئيس‌جمهور سابق بوليوي مثبت اعلام شد. به گزارش خبرگزاري اسپوتنيک، «راديو کاواساچون کوکا» يک رسانه محلي و طرفدار «ايوو مورالس» رئيس‌جمهور سابق بوليوي روز چهارشنبه اعلام کرد که تست کروناي وي مثبت اعلام شده است. گزارش رسانه‌هاي بوليوي در اين خصوص حاکي‌ست: حال عمومي و وضعيت مورالس خوب و با ثبات است و روند درماني او در حال پيگيري است. اين در حالي‌ است که پيشتر نيز اعلام شده بود که «ايوو مورالس» به ويروس کرونا مبتلا شده است؛ اما اين خبر توسط خود او تکذيب شده بود. گفتني است بعد از اعتراض‌هايي که عليه انتخاب مجدد مورالس به رياست‌جمهوري صورت گرفت، وي 10 نوامبر 2019 استعفا داد و ابتدا به مکزيک و سپس به آرژانتين رفت؛ اما پس از يک سال اقامت در کشور آرژانتين در ميان استقبال گسترده مردمي به کشورش بازگشت.

سودان به اتيوپي هشدار داد

سودان ضمن اعلام اينکه يک جنگنده اتيوپيايي حريم هوايي اين کشور را نقض کرده است، به دولت آديس‌آبابا در اين خصوص هشدار داد. وزارت خارجه سودان، (چهارشنبه)، اعلام کرد که يک جنگنده اتيوپيايي حريم هوايي اين کشور را نقض کرده است. به گزارش وبگاه خبري شبکه «روسيا اليوم»، وزارت خارجه سودان در بيانيه‌‌اي در اين خصوص اعلام کرد: «در تنشي خطرناک و غيرقابل توجيه يک هواپيماي نظامي اتيوپي مرز اين کشور را نقض کرد؛ اين مساله ممکن است عواقب خطرناکي در پي داشته باشد و باعث افزايش تنش در منطقه مرزي شود.» در ادامه اين بيانيه، اقدام جنگنده اتيوپي محکوم شده است و با تأکيد بر اينکه چنين اقدامي در آينده بر روابط دو طرف، امنيت و ثبات منطقه‌ بازتابي خطرناک خواهد داشت، از آديس‌ آبابا خواسته شده که تکرار چنين اقدام خصمانه‌اي بپرهيزد. اين بيانيه در حالي صادر شده است که نيروهاي دو طرف اخيرا چند بار در خط مرزي با يکديگر درگير شده‌اند.

«سامانتا پاور» به عضويت تيم جو بايدن درآمد

رئيس‌جمهور جديد آمريکا نماينده اسبق اين کشور در سازمان ملل را نامزد تصدي رياست آژانس توسعه بين‌الملل (USAID) کرد. آسوشيتدپرس در خبري فوري اعلام کرد که «جو بايدن» رئيس جمهور جديد آمريکا، «سامانتا پاور» نماينده اسبق اين کشور در سازمان ملل را نامزد تصدي رياست آژانس توسعه بين الملل (USAID) کرده است. وبگاه خبري آکسيوس به نقل از منابع آگاه از احتمال انتصاب «سامانتا پاور» نماينده اسبق آمريکا در سازمان ملل به عنوان رئيس آژانس توسعه بين‌الملل در دولت احتمالي جو بايدن دموکرات خبر داده بود. به ادعاي آکسيوس، وي يکي از ابزارهاي اعمال قدرت نرم دولت بايدن در سطح بين‌الملل خواهد بود که به طور ويژه بر مسائلي چون بازگشت آمريکا به سازمان جهاني بهداشت و پاسخگويي جهاني به همه‌گيري کوويد19 تمرکز خواهد کرد. دونالد ترامپ رئيس‌جمهوري فعلي آمريکا در جولاي 2020، سازمان جهاني بهداشت را به کم‌کاري و عدم‌شفافيت در مقابله با کرونا متهم کرد و به عضويت آمريکا در اين نهاد بين‌المللي خاتمه داد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی