ضامن وام ازدواج
قرار بود براي ضمانت وام ازدواج به جاي ضامن حساب يارانه را به جاي ضامن قبول کنند نه تنها انجام نميدهند بلکه نسبت به قبل مدارک را زيادتر کردند. الان از کجا ضامن با اين شرايط پيدا کنيم؟ چرا براي دريافت وام ازدواج اينقدر سخت ميگيرند که براي گرفتن آن پشيمان شويم.
حسيني از تهران
شبکه شاد
مسئولان آموزش و پرورش اعلام ميکنند که شبکه شاد دانش آموزي رايگان است ولي نيست. ما با اين وضع اقتصادي در هزينه خورد و خوراک بچه ها ماندهايم درحالي که بايد کلي ماهانه پول براي دريافت بسته اينترنتي واريز کنيم.
يک شهروند از تهران
آلودگي هوا
وضعيت آلودگي هواي تهران واقعا خطرناک شده است و هر روز که به محل کار ميرويم تهران را دود و آلودگي فرا گرفته است. در حالي که سالهاي گذشته براي کاهش آلودگي مدارس را تعطيل ميکردند ولي در حال حاضر که مدارس و دانشگاهها تعطيل هستند براي چه بايد اين قدر آلودگي هوا شديد باشد. از مسئولان درخواست داريم فکري به حال اين وضعيت کنند.
يک شهروند از تهران