بستن
کد خبر: ۱۰۰۵۱۳۶

خـــبر

خـــبر

تصادف مرگبار پرايد با تريلر

رئيس اداره تصادفات پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ از مرگ راننده سواري پرايد در پي تصادف شديد با تريلر در شرق تهران خبر داد. سرهنگ احسان مومني گفت: يکدستگاه سواري پرايد در حال حرکت در بزرگراه شهيد ياسيني بود که در محدوده شمال بيمارستان لواساني به‌شدت با يکدستگاه تريلر حامل بار شيشه برخورد کرد. وي با اشاره به حضور عوامل پليس راهور و دستگاه‌هاي امدادي در محل ادامه داد: عوامل پليس راهور اقدام به ايمن‌سازي ترافيک کرده و همزمان عوامل امدادي که اقدام به خارج کردن راننده پرايد از کابين خودرو کرده بودند، مرگ او را به‌دليل شدت جراحات وارده اعلام کردند. مومني علت اين حادثه را بي‌توجهي راننده پرايد به مسير مقابل اعلام و اظهارکرد: علاوه بر عدم توجه به جلو، سرعت راننده پرايد نيز بيش از حد مجاز بود که متاسفانه منجر به تصادف و مرگ خودش هم شد. به گفته رئيس اداره تصادفات پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ با انتقال جسد به پزشکي قانوني و تشکيل پرونده انتظامي در کلانتري، ماموران پليس راهور به ماموريت خود در اين حادثه خاتمه دادند.

دستگيري 2 شرور در شمال کشور

رئيس پليس امنيت عمومي از دستگيري 2 شرور مسلح در شهرهاي شمالي کشور خبر داد. سردارعلي ذوالقدري رئيس پليس امنيت عمومي بيان کرد: تعدادي از شهروندان با مرکز فوريت‌هاي پليسي تماس و اظهارکردند، 2 شرور با تيراندازي به سمت يک مغازه اغذيه‌فروشي در حوالي خيابان هاشمي شيشه و کرکره آن را تخريب و از محل متواري شده‌اند. وي عنوان داشت: بلافاصله تيمي از ماموران پليس امنيت عمومي در نشاني اعلامي حاضر و مشخص شد که متهمان با شاکي اختلاف حساب مالي دارند. رئيس پليس امنيت عمومي با بيان اينکه در بررسي سوابق متهمان مشخص شد، هر 2 سابقه‌دار بوده و قبلا دستگير و روانه زندان شده‌اند، ابراز داشت: در شاخه ديگري از تحقيقات پليسي به‌دست آمد، متهمان پس از تخريب شيشه و کرکره مغازه به محل سکونت‌شان تردد نداشته و در محل ديگري مخفي شده‌اند. سردار ذوالقدري با اشاره به اينکه در تحقيقات پليسي، مخفيگاه متهمان در يکي از روستا‌هاي جنگلي شهر‌هاي شمالي شناسايي شدند، افزود: تيمي از ماموران پليس امنيت عمومي با اخذ نيابت قضائي به آنجا اعزام و موفق شدند در يک عمليات پليسي آنها را دستگير کنند. اين مقام انتظامي در پايان افزود: هر 2 متهم به جرم ارتکابي معترف و براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شدند.

توقيف پرايد با 155 کيلو ترياک

فرمانده انتظامي استان خراسان‌جنوبي ، گفت: ماموران يگان تکاوري در بازرسي از يک سواري پرايد در مناطق کويري شهرستان طبس 155 کيلوگرم ترياک کشف کردند. سردار ناصر فرشيد اظهارکرد: ماموران با دريافت اطلاعاتي مبني بر حمل موادمخدر توسط سوداگران مرگ از مناطق کويري اين شهرستان، موضوع را پيگيري کردند و تيم‌هاي ويژه مبارزه با موادمخدر به محل اعزام شدند. وي بيان داشت: ماموران هنگام پايش مناطق کويري شهرستان طبس به يک سواري پرايد که قصد داشت از محورهاي فرعي وارد جاده اصلي شود مشکوک شدند و خودرو را جهت بررسي بيشتر متوقف کردند. فرمانده انتظامي خراسان‌جنوبي افزود: ماموران در بازرسي از خودرو 155 کيلوگرم ترياک کشف و يک متهم را دستگير کردند که به مقام قضائي معرفي و روانه زندان شد. سردار فرشيد بر عزم جدي مبارزه پليس با سوداگران مرگ تأکيد کرد و گفت: ماموران جان‌برکف نيروي انتظامي در استان خراسان‌جنوبي به‌صورت شبانه‌روز در حال انجام وظيفه هستند و اجازه جولان به سوداگران مرگ و يا برهم‌زنندگان نظم و امنيت عمومي نخواهند داد.

دستگيري موبايل‌قاپ حرفه‌اي

رئيس پايگاه ششم پليس آگاهي پايتخت از دستگيري موبايل‌قاپ حرفه‌اي و کشف 7 فقره سرقت در تهران‌نو خبر داد. سرهنگ كارآگاه علي كنجوريان رئيس پايگاه ششم پليس آگاهي پايتخت اظهارکرد: بيست‌ودوم اسفندماه سال گذشته پرونده‌اي با موضوع سرقت تلفن‌همراه به شيوه قاپ‌زني در كلانتري 128تهران‌نو تشكيل و با دستور قضائي پرونده براي رسيدگي تخصصي به پليس آگاهي ارجاع شد. وي عنوان كرد: محتويات پرونده حاكي از آن بود شاكي در پياده‌رو در حال مكالمه با تلفن‌همراه بوده كه سارقان با يكدستگاه موتورسيكلت طرح هوندا به وي نزديك و با سرقت تلفن‌همراه مالباخته به ارزش 15 ميليون تومان از محل متواري مي‌شوند. رئيس پايگاه هشتم پليس آگاهي بيان کرد: كارآگاهان دايره مبارزه با سرقت‌هاي خاص پايگاه براي كشف ردپايي از سارقان عازم محدوده وقوع سرقت شدند و در پايش صحنه جرم و بررسي فيلم دوربين‌هاي مداربسته محدوده وقوع جرم موفق مي‌شوند هويت يكي از سارقان را شناسايي نمايند. اين مقام انتظامي تصريح كرد: تصوير احصاشده از صحنه جرم كارآگاهان را كمك كرد هويت سارق به‌نام «سيامك» را به‌دست آورند. با هماهنگي قضائي دستگيري «سيامک» كه داراي سوابق متعدد كيفري و نزاع و درگيري بود در دستور كار قرار گرفت و پس از چند روز كار اطلاعاتي متهم در مخفيگاهش واقع در ميدان قيام دستگير شد . سرهنگ كنجوريان افزود : «سيامک» پس از انتقال به پليس آگاهي تحت بازجوي قرار گرفت و منكر بزه‌انتسابي شد كه نهايتا پس از روبه‌روشدن با ادله كارآگاهان و مواجهه حضوري با شاکي لب به اعتراف گشود . رئيس پايگاه ششم پليس آگاهي در پايان گفت: «سيامک» در اعترافات خود به 7 فقره سرقت مشابه با همدستي يكي از دوستانش معترف شد. تحقيقات پليسي براي کشف زواياي پنهان پرونده ادامه دارد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی