مالک باشگاه تراکتور درباره دليل برکناري عليرضا منصوريان از سرمربيگري تراکتور توضيح داد و با کنايه گفت: در بازارداخلي، مربي زيادي وجود نداشت که بتوان آن را انتخاب کرد.
منصوريان
محمدرضا زنوزي، مالک باشگاه تراکتور درباره دليل برکناري عليرضا منصوريان از سرمربيگري تراکتور توضيح داد: درمورد مربياي که کنار گذاشته شد، هواداران به من متذکر شده بودند. در ابتداي فصل حضور مربي خارجي ممنوع شد و مجبور شديم يکي از گزينههاي داخلي را انتخاب کنيم. با مديران باشگاه به اين نتيجه رسيديم که ادامهدادن به اين روند ما را بهجايي نخواهد رساند. مجبور شديم تغييرات انجام بدهيم و به حرف هواداران برسيم. من از هواداران عذرخواهي ميکنم، اما آنها هم بايد فضا را در نظر بگيرند.
شجاعي
مالک باشگاه تراکتور خاطرنشان کرد: نظرات هواداران را هم ميبينم که چقدر از مسعود شجاعي دلبري ميکنند. انشاءا... بتوانيم آقاي شجاعي را راضي کنيم که اين پست را قبول کنند. او فعلا رضايت کامل نداده است. از هواداران عزيز هم ميخواهم که از شجاعي حمايت کنند. شجاعي بازيکن بزرگي است و در آينده مربي بزرگي خواهد بود. بعد از اينکه قبول کرد سرمربي شود، بايد با او قراردادي بلندمدت ببنديم و همهجانبه حمايتش کنيم. بايد پاي نتايج فوتبالياش بايستيم؛ چه نتيجه بگيرد و چه نگيرد، شعور هواداران ما خيلي بالاست؛ در اين 3 سال، چنين بازياي که در ديدار مقابل نفت آبادان انجام شد را نديده بودم. با تمام احترامي که به بازيکنان و مربيان مختلف قائلم، اما بايد قبول کنيم اين ديدار و دو بازي قبل از آن که مسعود شجاعي هدايت تيم را برعهده داشت، نمايش متفاوتي بود و هر بازي تيم ما روند روبه رشد داشته است.
طعنه
مالک تراکتور با اشاره به برخي رفتارهاي منصوريان توضيح داد: مدير باشگاه اين مربي را با احترام صداکرده و به اوگفته است: «از نوع عملکرد شما راضي نيستيم و در 3 بازي آينده بايد امتيازات کافي را بهدست بياوريد». وقتي او در دومين بازي نتيجه نگرفت، مسئولان باشگاه خواستار استعفايش شدند، اما با طعنه از اتاق مديرعامل خارج شده است. ما چهار، پنج بار بيشتر با او صحبت نکرديم. او وظيفه داشت که به تلفن من جواب بدهد. شما انتظار داريد چه برخوردي با ايشان بشود؟
صداوسيما
مالک باشگاه تــراکتور دربـــاره دليـــل راهندادن دوربينهاي تلويزيوني به ورزشگاه شهيد سليماني در زمان برگزاري ديدار ماشينسازي و نفت مسجدسليمان گفت: اتفاقي که افتاده، اين بوده که هواداران از ما انتظار دارند که خواستهشان را بگوييم. يک برنامه يکطرفه ايجاد شده که مجرياش در حدي نيست که من در مورد او صحبت کنم و مهمانشان هم همينطور. جواب اين اظهارات را مديران باشگاه ميدهند. نميشود که شما يک نفر را دعوت و جو را عليه باشگاه ديگر ايجاد کنيد. وي ادامه داد: بنيانديزل يک مجموعه صنعتي، اقتصادي و ورزشي است. استاديوم نيز در اين منطقه قرار دارد. وقتي از صداوسيما براي ورود به ورزشگاه نامهنگاري ميکنند، بايد اسم افراد و ليست تجهيزات را ارسال ميکردند که اين اتفاق نيفتاده بود. اينها يک نامه کلي نوشته بودند، در صورتيکه آنجا يک مجتمع است و ورودوخروج کنترل ميشود. يکسري از مسئولان بعداز آن اتفاق از تبريز با من تماس گرفتند و من هم گلايههاي خودم را مطرح کردم و گفتم صداوسيماي ملي عليه تراکتور و تيمهاي شهرستاني هستند. مالک باشگاه تراکتور افزود: متاسفانه در صداوسيما بهجاي اينکه به ايـــن موضوع رسيدگي شود، به اين پرداختند کردند که چرا اين افراد به داخل ورزشگاه راه داده نشدند و زنوزي دچار تخلف شده است.