بستن
کد خبر: ۱۰۰۴۴۰۳

کرونا در لیگ ما شده مسخره‌بازی!

کرونا در لیگ  ما شده مسخره‌بازی!

يحيي گل‌محمدي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهديد کرد در صورتي‌که سازمان ليگ براي ديدار معوقه اين تيم با ذوب‌آهن حداقل 6 روز استراحت در نظر نگيرد، وي در اين مسابقه حضور نخواهد يافت.

بازي با ذوب‌آهن

يحيي گل‌محمدي درباره ديدار عقب افتاده اين تيم مقابل ذوب‌آهن و برنامه‌ريزي مسابقات اظهارکرد: ما هفته‌به‌هفته پيش مي‌رويم، از برنامه‌ها استقبال مي‌کنيم، البته در حد معقول. ما براي بازي با ذوب‌‌آهن آماده بوديم، 6 روز هم براي آن بازي وقت داشتيم و شرايط‌مان خوب بود اما آن‌قدر اطلاعات غلط به فدراسيون و ايفمارک دادند که آن بازي لغو شد. هيچکس هم دليلش را نفهميد. ما به سازمان ليگ هم نامه زديم اما جواب ما را ندادند.

کرونا

وي افزود: مثل اينکه اين اتفاقات باب شده است! سال گذشته هم يک تيم گفت فلان اندازه کرونايي داريم و نرفت بازي کند، امسال هم اين اتفاق براي ذوب‌آهن افتاد. چطور مي‌شود اول مي‌گويند 15،16 بازيکن کرونايي دارند بعد ايفمارک تست مي‌گيرد و اين تعداد به 2،3 بازيکن مي‌رسد؟! اين (کرونا) در ليگ ما مسخره‌بازي است و سازمان ليگ بايد از سال گذشته تجربه مي‌گرفت. سازمان ليگ، فدراسيون فوتبال و ايفمارک بايد يک برنامه دقيق براي رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و سختگيري داشته باشند و حداقل در ماه هر باشگاهي دو تا سه بار تست کرونا بدهد، آن هم در مرکزبهداشتي که فدراسيون ورزشي پزشکي و ايفمارک تاييد کند اما متاسفانه نظارتي نيست. اگر ما هم ببينيم تحت فشار هستيم مي‌گوييم 15 کرونايي داريم و بازي ما را لغو کنيد. سرمربي پرسپوليس در ادامه تصريح کرد: من شنيده‌ام برخي از باشگاه‌ها بازيکن کرونايي دارند اما آن بازيکن را بازي مي‌دهند. مربي تيمي را من سراغ دارم که کرونا داشته اما در جلسه فني شرکت کرده و کنار زمين آمده است. متاسفانه نظارت در اين بخش خيلي ضعيف است.

پرسپوليس

گل‌محمدي گفت: من بازيکني داشتم که بازي با صنعت‌نفت برايش به‌خاطر تيم‌ملي خيلي مهم بود، به همين دليل هم رفت سه بار جواب تست کروناي منفي‌اش را آورد اما من اجازه ندادم وارد اردوي تيم شود. اتفاقا ما در پست او هم کمبود بازيکن داشتيم اما ما احساس مسئوليت مي‌کنيم. متاسفانه برخي از مسئولان ما در ورزش برعکس اين موضوع عمل مي‌کنند و مربي خودش مي‌داند کرونا دارد اما وارد جمع مي‌شود. اين واقعا دردناک است و بايد رسيدگي شود. مسئولان سازمان ليگ خودشان هم مي‌دانند اين اتفاق افتاده اما من نديدم کاري کنند. حتي يک‌بار من به آقاي نبي و کميته انضباطي پيشنهاد دادم اگر هر بازيکني تخلف کرد بايد جريمه و محروم شود. خيلي هم از حرف من استقبال کردند اما هيچ توجهي نکردند. به نظرم سلامت بازيکنان و جامعه خيلي بايد اهميت داشته باشد. وي در مورد اينکه چه پيشنهادي براي ديدارهاي عقب افتاده پرسپوليس دارد، گفت: ما فشردگي خواهيم داشت اما غيرمعقول نباشد. حداقل بازي ذوب‌آهن را که ما لغو نکرديم، همان 6 روزي که زمان داشتيم را بايد در اختيار ما بگذارند، در غير اينصورت من به باشگاه هم اعلام کردم اگر حتي پنج روز فاصله باشد من در اين بازي حضور نخواهم داشت.

اعتراض نساجي

سرمربي پرسپوليس درباره اعتراض باشگاه نساجي به برنامه ديدار با اين تيم، گفت: نمي‌دانم دليل اين اعتراض چيست. ما به‌خاطر پروتکل‌هاي بهداشتي AFC پيشنهاد داديم در تهران بازي کنند و آنها قبول نکردند. فکر ‌مي‌کنم خواسته معقولي نباشد که يک روز زودتر بازي کنيم. درست است ما چند بازي عقب افتاده داريم اما حاضريم در يک برنامه‌ريزي خوب و معقول اين بازي‌ها را انجام دهيم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی