بستن
کد خبر: ۱۰۰۴۱۲۵

کوتاه حوادثی

کوتاه حوادثی

200 کيلو ترياک کشف شد

در عملياتي مشترک توسط ماموران پليس مبارزه با موادمخدر فارس و هرمزگان، 2 سوداگر مرگ دستگير و 200 کيلو ترياک کشف شد. در پي دريافت خبري مبني بر اينکه 2 نفر از قاچاقچيان حرفه‌اي، مقداري ترياك در خودرو در منزلي در روستاي گچين از توابع هرمزگان دپو و قصد دارند آن را به استان‌هاي شمالي انتقال دهند كه بررسي موضوع در اختيار تيمي از ماموران عمليات ويژه پليس مبارزه با مواد مخدر فارس قرار گرفت. با تحقيقات فني و تخصصي و هماهنگي با مقام قضائي، تيمي از ماموران پليس مبارزه با موادمخدر فارس به هرمزگان اعزام و با همکاري ماموران انتظامي آن استان، موفق شدند در بازرسي از خودرو 405 كه در آن منزل پارك بود،200 كيلو ترياك كشف كنند. در اين خصوص 2 قاچاقچي حرفه‌اي دستگير و پس از تحقيقات پليسي براي سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند.

برخورد پژو با موتورسيكلت

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان فارس، گفت: براثر برخورد پژو 405 با يكدستگاه موتورسيكلت در محور «اهل به اشكنان»، 2 نفر كشته و يك نفر مجروح و راهي بيمارستان شد. سرهنگ كاووس محمدي، اظهاركرد: در پي اعلام يك فقره تصادف فوتي در محور «اهل به اشكنان»، بلافاصله ماموران پليس راه به محل موردنظر اعزام شدند. وي افزود: ماموران در بررسي‌‌هاي اوليه مطلع شدند يك سواري پژو 405 با يك موتورسيكلت با 2 سرنشين به‌شدت برخورد كرده‌ است. معاون اجتماعي پليس فارس با بيان اينكه در اين حادثه هر 2 راكب موتورسيكلت در دم فوت و راننده سواري مجروح و راهي بيمارستان شد، تصريح كرد: كارشناسان در صحنه حاضر و علت وقوع اين حادثه را موكول به تحقيقات بعدي اعلام كردند.

کشف 42 دستگاه ماينر

فرمانده انتظامي استان آذربايجان‌شرقي از کشف 42 دستگاه ماينر قاچاق به ارزش 12 ميليارد ريال در شهرستان شبستر خبر داد. سردار حسين عبدي اظهارکرد: در پي کسب خبري مبني بر نگهداري و استفاده غيرمجاز از دستگاه‌هاي استخراج ارز ديجيتال در يکي از پمپ بنزين‌هاي شهرستان شبستر موضوع به‌صورت ويژه در دستور کار ماموران پليس آگاهي قرار گرفت. وي در ادامه گفت: ماموران انتظامي بخش صوفيان به‌همراه ماموران اداره برق پس از هماهنگي‌هاي لازم قضائي در بازرسي از اين پمپ بنزين 42 دستگاه ماينر و يکدستگاه سرور و ساير متعلقات آن را کشف کردند. اين مقام ارشد انتظامي استان با اشاره به اينکه کارشناسان، ارزش تقريبي دستگاه‌هاي کشف شده را 12ميليارد ريال اعلام کرده‌اند، بيان داشت: در اين رابطه يک نفر دستگير و به مرجع قضائي تحويل شد. فرمانده انتظامي استان آذربايجان‌شرقي تاکيد کرد: شناسايي و دستگيري مجرمان همواره در دستور کار پليس قرار دارد و از مردم عزيز تقاضا مي‌شود براي کمک به اقتصاد، آرامش و خصوصا امنيت جامعه در صورت اطلاع از اينگونه موارد بلافاصله موضوع را از طريق تماس با شماره 110 به پليس اعلام کنند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی