بستن
کد خبر: ۱۰۰۴۰۹۲

روی خط آرمان ملی

روی خط آرمان ملی

گراني لبنيات

يک ظرف ماست کوچک که کيفيت معمولي دارد به يک باره از 6950 تومان به 8900 تومان افزايش يافته است کسي هم نيست در اين گراني‌ها به داد مردم برسد.

اصغري از تهران

آزمون استخدام

واقعا آزمون استخدام قرار است 11 و 12 دي برگزار شود؟ با اين شرايط کرونا که 90% ÔåÑåÇ ÏÇÑÇí ãÍÏæÏíÊ ÊÑÏÏ åÓÊäÏ¿ Çíä ÂÒãæä ÞÑÇÑ åÓÊ ÏÑ ãÑÇ˜Ò ÇÓÊÇäåÇ ÈÑÒÇÑ ÔæÏ ÏÑ ÍÇáí ˜å ÎæÏ æÒíÑ ÈåÏÇÔÊ æ ÓÊÇÏ ˜ÑæäÇ ÈÇÑåÇ ÊǘíÏ ˜ÑÏäÏ ˜å ÇÒ ÇÌÊãÇÚÇÊ ÍÊí ÏÑ ÓØÍ ÎÇäæÇÏí ÈÇíÏ ÌáæíÑí ÔæÏ ÈÚÏ ØæÑ ãíÔæÏ Çíä ÂÒãæä ÈÑÒÇÑ ÔæÏ.

يک شهروند از اسلامشهر

بيمه بيکاري

براي بيمه بيکاري ثبت نام کردم بعد از 6 ماه پيام آمده موافقت نشده و مي‌گويند کار شما پروژه‌اي بوده و موقت. من 9 سال تمام شرکت کار کردم حق بيمه 9 سال تمام رد شده است. 9 سال سابقه بيمه دارم و پولش را گرفتند، حالا که مي‌خواهيم استفاده کنيم مي‌گويند نمي‌شود، تکليف چيست؟

احدي از تهران

وام کرونا و معيشتي

به خيلي از افراد و کساني ک من مي‌شناسم و احتياج دارند وام کرونا ندادند. يک نمونه خودم هستم که با چهارتا بچه و بيکاري در اين اوضاع منتظر وام کرونا بوديم که بريزند ولي نريختند. در حالي که وقتي وام کرونا را نريختند خبري از معيشتي هم نيست؟! آيا اين درست که کسي که خانه و ماشين دارد معيشتي را دريافت کند ولي کسي که نه ماشين دارد نه خانه وام را نگيرد؟ اين چطور عدالتي است که تقسيم‌بندي شده است.

سادات از ورامين

قيمت خودرو

واقعا براي خيلي‌ها جاي سوال است چرا قيمت خودرو هر سه ماه يکبار 25 درصد گران شود ولي حقوق يک کارگر سالانه 20 درصد آن هم سر سال سر پنج درصد اضافه کردن حقوق کارگران دعوا مي‌شود. چرا واردات خودرو آزاد نمي‌شود که اينگونه مردم را اذيت نکنند. واقعا اگر به فکر مردم هستند از مردم حمايت شود نه از خودروساز؟!

اکبري از کرج

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی