ديدار فينال ليگقهرمانان آسيا امروز بين تيمهاي پرسپوليس و اولسان کرهجنوبي برگزار ميشود. ناصر ابراهيمي پيشکسوت تيم فوتبال پرسپوليس در اين خصوص صحبت کرد.
در مورد فينال ليگقهرمانان آسيا چه نظري داريد؟
من 4 - 5 بازي فينال را تجربه کردهام. در بازي فينال، 5 اصل خيلي مهم است. بازيکنان چقدر آماده باشند. سرمربي تيم پرسپوليس بايد سيستمي براي مهار تاکتيک حريف انتخاب کند. بههرحال تاکتيک سرمربي پرسپوليس در فينال آسيا مهم است و اينکه چه وظايفي را برايهافبکهاي خود تعيين ميکند. همچنين بازيکنان پرسپوليس بايد با آرامش بازي کنند. آنها بايد با آرامش بازي کنند. تفاوت فينال با ساير بازيها اين است که در پايان به برنده جام ميدهند. البته مربيان پرسپوليس نبايد بازي با اولسان را دستکم بگيرند. بهنظرم از کنارههاي زمين مسابقه ميتوانيم به حريف کرهاي ضربه بزنيم.
پرسپوليس با تغييراتي که داشته قهرمان ميشود؟
خوشبختانه افشين پيرواني، يحيي گلمحمدي، کريم باقري و حميد مطهري سرپرست و کادرفني پرسپوليس نزديک به 100 سال سابقه بازيکني و مربيگري دارند. آنها بايد آرامش داشته باشند تا اين آرامش به بازيکنان انتقال يابد. قهرماني پرسپوليس دور از دسترس نيست. بهنظرم اگر خطهافبک تيم پرسپوليس ميانه زمين را در اختيار بگيرد و تعداد پاسهاي ردوبدل شده زياد باشد در آن صورت خطهافبک حريف از کار ميافتد. اينکه چه زماني از عمق و کنارهها تدارک حمله ببينند مهم است. تغيير و تحولات در تيمهاي طبيعي است و تيمهايي همانند رئالمادريد و بارسلونا پوستاندازي ميکنند و پرسپوليس هم از اين امر مستثني نيست. مهدي طارمي، عليپور، ترابي و خليلزاده از پرسپوليس جدا شدند و بازيکنان جايگزين بايد خودشان را ثابت کنند. برانکو نظم خوبي به پرسپوليس داد و کالدرون و گلمحمدي هم همين رويه را ادامه دادند.