آرمانملي: هفته هفتم ليگبرتر روز پنجشنبه آغاز و روز جمعه در حالي پيگيري شد که ديدار تيمهاي سپاهان و پرسپوليس بهدليل برگزاري مسابقه فينال ليگقهرمانان آسيا به زمان ديگري موکول شد. تيم استقلال در مهمترين ديدار برگزار شده مقابل ذوبآهن به تساوي بدون گل رسيد.
توقف استقلال
ذوبآهن در ورزشگاه فولادشهر پذيراي شاگردان فکري بود و در نهايت بازي دو تيم با تساوي بدون گل به پايان رسيد. ذوبيها بازي را طوفاني شروع کردند و همان ابتداي کار اين شانس را داشتند تا خيلي زود توسط ميلاد جهاني و فرصتطلبي اين مهاجم از اشتباه دفاع حريف به گل برسند اما مظاهري چنين اجازهاي نداد. ذوبيها در دقايق بعدي توپ و ميدان را در اختيار گرفتهاند. در ادامه استقلال کمي جلوتر آمد اما بازهم بهنظر ميرسيد اين سفيدپوشان اصفهاني باشند که ميل گلزني بيشتري دارند. با گذشت زمان بازي کمي آرامتر شد و شاهد حملات پرتعداد نبوديم. در اواخر نيمه نخست اين تيم مهمان بود که بر بازي حاکم و سعي در موقعيتآفريني کرد. شاگردان رضايي اما عقب نشسته و چشم به ضدحملات دوختند. با اين حال تلاش دو تيم فايدهاي نداشت تا با تساوي بدونگل راهي رختکن شوند. استقلال نيمه دوم را کمي بهتر آغاز کرد و با برنامه پا به ميدان گذاشت. آبيها با تمرکز ويژه به حرکت از جناحين و توانمندي ميليچ و غفوري سعي در ايجاد راهي نفوذي ميان دفاع مستحکم ذوبآهن بودند. شاگردان رضايي در اين دقايق در زمين خود حضور داشتند. با گذشت دقايقي ذوبيها دوباره خودشان را پيدا کرده و با حرکاتي تاکتيکي و تمرين شده، مهمانشان را عقب راندند. فکري و رضايي با فرستادن مهرههاي تهاجميشان نشان دادند هيچيک از نتيجه راضي نبوده و بهدنبال برتري در اين مسابقه هستند. هر چه به پايان بازي نزديکتر ميشد اين ذوبيها بودند که سعي داشتند روي دروازه حريف خطر ايجاد کنند. آبيها برنامه خاصي نداشته و بهنظر به تساوي رضايت داده بودند. در نهايت همين نتيجه حفظ شد تا جدال دو تيم با تساوي بدونگل به پايان برسد.
صحبتهاي فکري
محمود فکري، سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از تساوي بدونگل تيمش مقابل ذوبآهن اصفهان در هفته هفتم ليگبرتر گفت: جا دارد به بازيکنان استقلال و ذوبآهن خسته نباشيد بگويم که در مجموع بازي خوبي در هر دو نيمه ارائه کردند. اين بازي ميشد که گل داشته باشد، اما هم شايد کمدقتي بازيکنان و هم کمي نامهربانيها در بحث داوري ادامه پيدا کرد و اجازه نداد گلي داشته باشد. وي افزود: متاسفانه يکسري کارشناسان هستند که با تيمهاي مختلف قرارداد دارند و مشاورشان هستند. وقتي اينها کارشناسي ميکنند، حتي کسي از فوتبال چيزي نداند، متوجه ميشود که کارشناسان اشتباه کارشناسي ميکنند و به مردم خوراک ميدهند و فکر ميکنند مردم چيزي نميفهمند. از وزيرورزش خواهش ميکنم که ورود کند. حرف ميزنيم، متاسفانه لجبازي ميکنند.
ساير ديدارها
در ديگر ديدارهاي هفته هفتم آلومينيوم در اراک با يک گل صنعتنفت آبادان را بدرقه کرد. نساجي در مازندران با يک گل مقابل مسرفسنجان شکست خورد. تيمهاي سايپا و ماشينسازي به تساوي بدون گل رضايت دادند. گلگهر با نتيجه 3 بر يک شهرخودرو را شکست داد. نفت در مسجدسليمان با يک گل فولاد را از پيشرو برداشت. تيمهاي تراکتور و پيکان قرار بود از ساعت 15:15 مقابل هم قرار بگيرند. اين بازي بهدليل آماده نبودن زمين مسابقه، با 30 دقيقه تاخير آغاز شد. در دقيقه 75 ناگهان برق ورزشگاه يادگار امام(ره) قطع شد و داور مسابقه هم بازي را متوقف کرد. در نهايت با برتري 3 بر يک تيم تراکتور به پايان رسيد.