محمود فکري در حـــاشيه تــمرين استقلال اظهارکرد: متاسفانه امسال بدترين استقلال را تحويل گرفتيم اما بيشترين انتظار هم از ما وجود دارد اين موضوع تعادل خوبي ندارد وقتي چيزي را به کسي ميدهيد بايد در همان حد از وي انتظار داشته باشيد. انتظار ما از طرفداران اين است که از تيم حمايت کنند، اما متاسفانه اين موضوع را خيلي کم ميبينيم.
مقايسه
وي افزود: اگر بخواهيد تيمي را بسازيد بين دو فصل استراحت کافي خيلي مهم است. استقلال امسال استراحت کافي را نداشت از طرف ديگري آمادهسازي تيم حدود 45 روز زمان ميخواهد. دوستاني که بهعنوان مربي خارجي در اين تيم کار کردند دو ماه فرصت داشتند اکنون که ما را با اين مربيان مقايسه ميکنند به اين موضوع هم توجه کنند. بحث مالياش هم جالب است مربي خارجي 30ميليارد پول ميگيرد و ما براي حضور در استقلال بايد 2 ميليارد جريمه بدهيم، اين مسائل را هم کنار ميگذاريم. سرمربي تيم فوتبال استقلال تصريح کرد: استقلال را با شرايط روحي خيلي بد تحويل گرفتيم.
مديريت باشگاه
فکري درباره مشکلات مديريتي باشگاه استقلال عنوان کرد: وقتي من تيم را تحويل گرفتم تغيير مديريت صورت گرفت احمد مددي خيلي خوب کار ميکند و الان که من از وي حمايت ميکنم. ميگويند فکري از وزير ميترسد.
انتقاد
وي تصريح کرد: ماشيني را حساب کنيد که کل اجزايش ايراد دارد اگر بخواهيد اين ماشين خراب را به مسابقه رالي ببريد و انتظار داشته باشيد در همان پيچهاي اول با سرعت بالا شتاب بگيرد و اول شود، درست نيست. همه اين مسائل که من با علم به مشکلات به استقلال آمدم درست است اما زمان هم ميخواهم، از همان هفته اول که تيم ما موفق به کسب پيروزي شد تمام انتقادها سمت ما سرازير شد. سرمربي آبيپوشان افزود: در هفته دوم با شکست از فولاد انتقادهاي منصفانه و غيرمنصفانه سمت من آمد. اکنون که تيم امتيازهاي بدي نگرفته اما نميگوييم راضي هستيم يا خيلي خوب بازي ميکنيم اما از حوزه ديگري به استقلال نيامدهايم تا در اين تيم مربي شويم سالها اينجا کار کردهام و کاپيتان استقلال بودم. حدود 13 سال است مربيگري ميکنم اينها را ميدانيم اما راه فرار از مشکلات چيست؟ بايد صبور باشيم براي ساختن استقلال نياز به صبر و زمان و حوصله داريم. فکري عنوان کرد: اگر قرار باشد کسي تيم را تحويل بگيرد افرادي که با فکرشان تصميم ميگيرند به استقلال نميآيند اما فردي که عاشق اين تيم باشد استقلال را تحويل ميگيرد. روز اول هم گفتم حاضرم جريمه بدهم اما اين تيم را بسازم براي استقلال کيسه ندوختهام بلکه چندرغاز پول گرفتم و اکنون بايد 2 ميليارد و 300 جريمه بدهم.
فضاي مجازي
سرمربي تيم فوتبال استقلال با انتقاد از واکنشهايي که در فضايمجازي نسبت به وضعيت اين تيم مطرح ميشود، گفت: شايد نت گوشيام را خاموش کنم و کارم را انجام بدهم اما اين موضوع قطعا روي بازيکنانمان تاثير ميگذارد. من بايد نحوه زندگيکردن بازيکنان و اينکه آنها چگونه در فضايمجازي فعاليت ميکنند را درست کنم. کار خيلي سختي داريم اما متاسفانه زمان نداريم. بدون زمان از ما ميخواهند کار سختي انجام بدهيم اما با تمام قدرت و انرژي و تجربهاي که دارم تلاش خود را براي ساختن تيم انجام ميدهم و به اميد خدا و کمک همين بچهها و مجموعه تيم خوبي را ميسازيم تا هواداران راضي باشند. خواهش ميکنم به ما زمان بدهند.