عليرضا منصوريان در کنفرانس خبري پيش از بازي تيمش برابر سپاهان اظهارکرد: به تيم سپاهان اصفهان و محرم نويدکيا حضورشان را در تبريز خوشامد ميگويم و باشگاه سپاهان ارتباط نزديکي با تيم تراکتور دارد و در اين شرايط کرونايي اميدواريم بتوانيم ميزبان خوبي براي سپاهان باشيم.
اشتباه داور
سرمربي تيم تراکتور اضافه کرد: ما در دو هفته اول با سيستم 3 دفاعي بازي کرديم و از اين سيستم عقبنشيني نخواهيم کرد. سيستم اصلي تيم 3-5-2 است و در مقطعي 3-4-3 خواهد بود، از بحث اوليه خارج نخواهيم شد و در روزهايي که تنها ليگبرتر از تلويزيون پخش ميشود در هفته نخست با تمام احترامي که باشگاه و خود من به داوران داريم و با خودم اين قول و قرار گذاشتم که اگر داوري توانست بازي را مديريت کند، اما در قسمتهايي داوري اشتباه داشت، فقط براي اينکه حقي از ما ضايع شده است، نکاتي را بگويم. در هفته اول براي تيم ما 2 پنالتي نگرفتند و نتايج در اين ليگ پرفشار و فرسايشي، زياد نبوده و يک پنالتي و 2 حرکت خوب ميتواند جريان بازي را تغيير دهد. با تمام احترام به آقاي سيدعلي که از داوران خوب کشور است، 2 امتياز به فوتبال تبريز بدهکار شد. عليرضا منصوريان تصريح کرد: تيمهاي تراکتور و سپاهان بايد ديده بشوند، زيرا جمعيت 30 ميليوني پشت تراکتور است و بايد حقوحقوق ما بايد ديده شود. رفتم روي خط برنامه تلويزيوني گفتم يکبار ديگر تصوير را نشان بدهيد و از زاويه ديگري فيلم بازي به نمايش گذاشته شود. نظر کارشناسان عوض شد و پنالتي صددرصد در دقيقه 33 ما ديده نشد و 2 امتياز تيم داوران به ما بدهکار شدند. علاقهاي هم نداريم اين 2 امتياز در بازي پنجشنبه داده شود و سپاهان قرباني شود. ما فقط ميخواهيم حقوحقوقمان در جريان بازي داده شود.
حقوق داوران
وي ادامه داد: من سالها از آقايان تاج و ساکت خواهش کردم مبلغ قرارداد داوران را بالا ببرند، نميشود فوتباليستها براي يک فصل چند ميليارد بگيرند، اما داوران براي هر بازي يک الي دو ميليون تومان بگيرند. اين در هيچ جاي دنيا عرف نيست، بروند از فوتبال آلمان و ايتاليا الگوبرداري کنند. منصوريان اضافه کرد: از هياترئيسه فدراسيون فوتبال خواهش ميکنم براي داوران قرارداد داشته باشند و حداقل قرارداد داوران در ليگبرتر بايد 500 ميليون تومان باشد. بيايند حقوحقوق داوران را از تيمهاي به نسبت مساوي بگيرند. حقوق داوران بايد مثل فوتبال حرفهاي باشد. بعضي از داوران ما مثل دکتر حيدري که پزشک است نيازي به پول داوري ندارد و به عشق داوري در فوتبال حضور دارد. 500 ميليون براي ليگبرتر، 300 ميليون براي ليگ يک و 150 ميليون براي ليگ دو در نظر بگيرند و شايستهسالاري باشد.
سکوها
منصوريان ادامه داد: خوششانس نيستم زماني هدايت تيم تراکتور را برعهده گرفتم که سکوهاي ورزشگاه را خالي از هواداران شاهد هستم و اميدوارم هر چه زودتر اين ويروس از بين رفته و شاهد حضور تماشاگران تراکتور و شعار زيباي « ال ياتار طوفان ياتار ياتماز تراکتور پرچمي» باشيم. سرمربي تيم تراکتور خاطرنشان کرد: جا دارد از هواداران تراکتور تشکر نمايم که در نظرخواهي کنفدراسيون آسيا 43 درصد رأي آوردند.