آرمانملي: کارلوس کيروش پرتغالي که بعداز 8 سال حضور در ايران، سرمربي تيمملي کلمبيا شد در آستانه جدايي از اين تيم قرار دارد. دو باخت سنگين مقابل اروگوئه و اکوادور باعث شده تا فدراسيون فوتبال کلمبيا چنين تصميمي را اتخاذ کرده است.
وضعيت کلمبيا و کيروش
کلمبياييها ميگويند وضعيت تيمملي فوتبال اين کشور تحت هدايت کارلوس کيروش بحراني شده است. بعداز باخت 3 بر صفر مقابل اروگوئه و 6 بر يک مقابل اکوادور، رسانههاي کلمبيايي به مربي پرتغالي تاختهاند. شمارش معکوس براي عزل کيروش آغاز شده است و دوره حضور کارلوس کيروش در تيم کلمبيا به پايان رسيده است. هرچند فدراسيون فوتبال کلمبيا هنوز پايان همکاري با اين مربي را تاييد نکرده اما شواهد نشان ميدهند که توافقي بين طرفين صورت گرفته و تلاش براي يافتن جانشين وي آغاز شده است.
هزينه سنگين کلمبيا
بين رسانههاي پرتغالي نخستين نشريهاي که خبر عزل احتمالي کارلوس کيروش را منتشرکرد، «رکورد» بود. اين روزنامه ورزشي که ظاهرا در کلمبيا نماينده دارد، اطلاعاتي از آخرين وضعيت سرمربي يکسال اخير تيم کلمبيا منتشرکرد. «رکورد» نوشت: طبق بندي که در متن قرارداد کيروش و فدراسيون کلمبيا ذکرشده، در صورت اخراج بايد 2 ميليون دلار به وي غرامت پرداخت شود. بعداز آنکه رسانههاي محلي خبردادند که بهخاطر نتايج کاملا ضعيف اخير و بهوجودآمدن وضعيت بحراني در تيم کلمبيا، فدراسيون اين کشور به فکر قطع همکاري و انتخاب جانشين افتاد، «رکورد» عنوان کرد مديريت اين سازمان اکنون تلاش ميکند راههايي را براي تامين اين پول را بيابد. اين نکته هم اضافه ميشود که رامون جوسورون، رئيس فدراسيون کلمبيا با کيروش ديدار کرده و تصميمش را به اين مربي اطلاع داده است. کيروش هم با متانت آن را پذيرفته است.
جايگزين؟
فدراسيون فوتبال کلمبيا ميخواهد سرمربي آرژانتيني دوباره هدايت تيمملي کشورش را بر عهده بگيرد. يکي از گزينهها ميگل آنخل روسو، سرمربي بوکاجونيورز است. به اين ليست بايد نام خوسه پکرمن و رينالدو روئدا را هم اضافه کرد. پکرمن 71 ساله شش سال و ششماه هدايت تريکولور را بر عهده داشت. او در سپتامبر 2018 با اين تيم خداحافظي کرد و اکنون ممکن است به کلمبيا برگردد. روئدا نيز توانست در سال 2016 با اتلتيکو ناسيونال در کوپا ليبرتادورس بدرخشد. با اين حال سرمربي کلمبيايي اکنون هدايت شيلي را بر عهده دارد.