سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شرايط خيلي سختي را تحمل کرده و ميکنيم، اميدوارم با حمايت هم و در کنار هم بودن، از مديريت تا بازيکنان بتوانيم روزهاي خوبي را براي هواداران رقم بزنيم. يحيي گل محمدي در خصوص مسائل مختلف صحبت کرد.
در بازي ايران و يرلند شما نقش مهمي داشتيد. پس از 19 سال در مورد اين بازي چه صحبتي داريد؟
بعداز اينکه بازيهاي مقدماتي تمام شد بهعنوان تيم دوم يا سوم به پلياف رفتيم. متاسفانه نتوانستيم از گروه بهعنوان تيم اول راهي جامجهاني شويم. مجبور شديم در پليآف با امارات و ايرلند بازي کنيم که بازي آخر ما با ايرلند بود بهرغم اينکه ميتوانستيم يک گل بزنيم و موقعيتهاي خوبي داشتيم 2 بر صفر باختيم. حتي اگر دو بر يک هم در آنجا ميباختيم و در ايران يک بر صفر ميبرديم ميتوانستيم به جامجهاني صعود کنيم ولي آنجا نتوانستيم گل بزنيم اينجا هم کار سخت شده بود. تيممان خيلي خوب بود و حقمان بود به جامجهاني صعود کنيم ولي متاسفانه اين اتفاق نيفتاد. بازي برگشت را يک بر صفر در تهران برديم ولي گلي هم که من زدم در وقت اضافه بود. ميدانستم بعداز اين گل فرصتي هم نيست. چند ثانيه بيشتر فرصت نبود. خاطره واقعا تلخي بود. نسل خيلي خوبي از فوتبال بود اما متاسفانه اين اتفاق نيفتاد.
پرسپوليس بعداز تساوي مقابل سايپا براي بازي با صنعتنفت آماده ميشود شرايط را چطور ارزيابي ميکنيد.
شرايط تيم با توجه به اينکه بعداز صعود به فينال ليگقهرمانان آسيا از روزي که پايمان را به تهران گذاشتيم مشکلاتمان يکييکي شروع شد. هنوز هم که هنوز است نميدانم دليل بروز اين مشکلات براي ما چه بود. هم مشکلات مالي وجود دارد و هم اينکه احترامي که بايد به ما گذاشته ميشد، نشد. بياحتراميهاي زيادي به ما و بازيکنان شد. اين قضايا مشکلات زيادي را براي ما بهوجود آورد. در بازي اول (در ليگبرتر) نتوانستيم برنده باشيم. در مجموع تيم از لحاظ روحي و رواني شرايطي که بايد بهعنوان تيمي که به فينال رفته و مورد تقدير و تجليل قرار بگيرد را نداشت. حداقلش اين بود که مشکلاتي را براي تيم بهوجود نياورند. متاسفانه اين اتفاقات نيفتاد. تمام انگيزه ما اين است که در فينال موفق باشيم و دل هواداران را شاد کنيم که اين به ما انرژي زيادي ميدهد براي اينکه قدرتمندانه جلو برويم. کارمان امسال واقعا سخت است و روزهاي سختي خواهيم داشت.
دوست داريد چه تيمي حريف پرسپوليس در فينال شود؟
تيمهايي که از کره و ژاپن و چين ميآيند مدعي اصلي صعود هستند. هرتيمي بيايد قطعا شايسته است. امکانات فراواني دارند. با توجه به اينکه فوتبال سرعتي و خوبي را انجام ميدهند فکر ميکنم هر تيمي به فينال برسد شرايطمان خاص خواهد بود. قطعا همه تيمها را آناليز ميکنيم. فرقي نميکند براي ما چه تيمي به فينال برسد. يک هدف بزرگ داريم و براي آن حاضريم جانمان را هم بدهيم که به قهرماني آسيا برسيم.