محمود فکري، سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: علاقهمند نيستم که اعتراض به انتخاب يک داور را رسانهاي کنيم، چون کار قشنگي نيست.
ديدار با فولاد
محمود فکري در خصوص شرايط تيم فوتبال استقلال در آستانه بازي با فولادخوزستان در هفته دوم ليگبرتر، اظهارکرد: جا دارد از تکتک بازيکنانم بهخاطر آرامشي که در هفته اول ليگ داشتند، تشکر کنم. با توجه به اينکه حواشي و کمبودهايي داشتيم، بازيکنان ما عاقلانه رفتار کردند تا هفته اول را ببريم. يک هفته بازي نداشتيم و در اين مدت عقب افتادگيهايمان را پشتسر گذاشتيم و تيم تمرينات خوبي را پشتسر گذاشته و آماده بازي با فولاد ميشود. اميدوارم هستيم از اين بازي هم با امتياز خوب به تهران بازگرديم. سرمربي تيم فوتبال استقلال در رابطه با وضعيت رشيد مظاهري خاطرنشان کرد: مشکل مظاهري حل شده است و قراردادش را با استقلال ثبت خواهد کرد. براي بازيکردن او بايد ببينيم در روز بازي چه تصميمي خواهيم گرفت. فکري گفت: استقلال هيچ سالي بدون مشکل و حاشيه نبوده است. ما پيگير تکتک موضوعات هستيم تا حل کنيم. ميطلبد بازيکنان صبور باشند تا بحث لباس، زمين و ديگر امکانات حل شود. وي در مورد سفر تيم استقلال به اهواز با پروازچارتر يادآور شد: بايد از مسئولان باشگاه تشکر کنم که با پروازچارتر به اهواز سفر خواهيم کرد. اين مساله براي خود باشگاه خوب است، چرا که اگر بخواهيم به مکانهاي عمومي برويم و بازيکنان مبتلا به کرونا شوند، چند صد ميليون ضرر ميکنيم. اگر بتوانيم اختصاصي پرواز کرده و پروتکلها را رعايت کنيم، بازيکنان در اختيار تيم هستند و باشگاه نيز ضرر نخواهد کرد. اميدوارم هرچقدر جلوتر برويم امکاناتي داشته باشيم که هم در شأن و شخصيت بازيکن باشد، هم باشگاه.
اعتراض استقلال
سرمربي تيم فوتبال استقلال در رابطه با اعتراض باشگاه استقلال به انتخاب محمدحسين زاهديفرد براي داوري ديدار با فولاد گفت: ايکاش اين کار انجام نميشد، چون خودم اعتقادي ندارم. بهترين داورهاي دنيا با بودن کمکداور ويدئويي باز هم اشتباه ميکنند. اشتباهاتي شايد در ديدارهاي قبلي بوده باشد، اما در مجموع بايد سعي کنيم آرامش را به داوران بدهيم تا آنها در فضاي بدون تنش قضاوت کنند. ما داوران باوجداني داريم و فکر نميکنم عمدي در قضاوتشان بوده باشد. داوران با سوتزدن خوب خودشان ميتوانند به خوب بازيکردن ما کمک کنند و ماهم ميتوانيم با اعتراض نکردنهاي بيجا باعث شويم داوران خوب سوت بزنند. خودم علاقهمند نيستم که رسانهاي به يکديگر اعتراض کنيم. اگر اعتراض و انتقادي هست با خودشان ميتوان تلفني اعتراض کرد يا به کميته داوران بگوييم. رسانهاي کردن اين کار قشنگ نيست. از هواداران ميخواهيم به قشر داوران احترام بگذارند.
لغو ديدار پرسپوليس
فکري در خصوص بحث لغو بازيهاي پرسپوليس و اعتراض او به اين مساله تصريح کرد: تصميمي براي لغو بازيها نگرفتهاند. اگر قرار است مسابقات تعطيل کنند، همه بازيها بايد لغو شود. اگر بحث بازيهاي آسيايي پرسپوليس مطرح باشد، بايد کمک کنند تا اين تيم در فضاي خوبي براي مسابقه آسيايي خود آماده شود، اما اگر بحث کرونا باشد، بايد همه بازيها را تعطيل کنند. يکسري شايعات مطرح شد، اما خدا را شکر فکر کنم بازيها برگزار ميشود. اگر مسابقات برگزار شود، براي ورزشکاران خوب است و شور و نشاطي هم در جامعه شکل ميگيرد. وي در پاسخ به اين سوال که جمعه تقابل دو سرمربياي خواهد بود که زماني شماره 6 استقلال را برتن ميکردند، گفت: اميدوارم بين شماره 6ها، اخلاق برنده شود. از اين بازيها هر سال داريم و چيزي که بايد بماند، بحث منشهاي پهلواني و دوستانه است. اميدوارم بازي در فضاي خوبي برگزار شود.