بستن
کد خبر: ۱۰۰۱۶۶۹

کدام توافق؟!

کدام توافق؟!

آرمان مــلي: اختلاف در هيات‌مديره استقلال در ماه‌هاي گذشته مشهود بود. پخش زنده مناظره سعادتمند و خليل‌زاده با بي‌اخلاقي‌هايي همراه شد؛ خصوصا اينکه خليل‌زاده از توافقي صحبت کرد که با تکذيبيه باشگاه پرسپوليس همراه شد.

پخش زنده

دوشنبه‌شب جنگ لفظي سعادتمند و خليل‌زاده روي آنتن زنده پخش شد. بحثي که البته با بي‌اخلاقي‌هايي نيز همراه شد اما خليل‌زاده در بخشي از صحبت‌هايش از توافقي عجيب صحبت به ميان آورد: عبديان بسيار زحمتکش است. بهترين تيم هيات مديره را داريم. با پيشنهاد سعادتمند، عبديان را ناظر ثبت قراردادها کرديم. اکثر قراردادها در هتل ثبت شده است. يکي از بازيکنان گفت وقتي مذاکره کرديم فکر کردم 2ميليارد تومان من 4 ميليارد تومان مي‌شود اما در مذاکره مي‌گفتند 6ميليارد تومان مي‌دهيم. خوشحالم که پولي در جيب بازيکنان ايراني برود اما از قيمت‌هاي نامتعارف متعجب هستم. خيلي با مجيدي بد برخورد شد. او ريسک بزرگي کرد که بعد از استراماچوني سرمربيگري استقلال را قبول کرد. او خوب هم نتيجه گرفت. فرهاد مجيدي با استقلال قهرمان شد اما فشار زيادي به او وارد کردند. از لحاظ روحي به مجيدي ضربه زده شد. به فرهاد مجيدي ظلم شد. او ادامه داد: ما با جعفر سميعي (مديرعامل باشگاه پرسپوليس) توافق کرديم که ديگر بازيکني را از يکديگر نگيريم. فکري گفت طاهرخاني را نمي‌خواهم. هم ما و هم پرسپوليس از يکديگر بازيکن مي‌خواستيم اما به توافق پايبند هستيم.

بيانيه پرسپوليس

باشگاه پرسپوليس با صدور بيانيه‌اي اعلام کرد صحبت‌هاي رئيس هيات مديره باشگاه استقلال درباره توافق سرخ‌آبي‌ها براي جذب نکردن بازيکن از يکديگر صحت ندارد. باشگاه پرسپوليس با انتشار بيانيه‌اي اعلام کرد: آقاي اسماعيل خليل‌زاده، رئيس هيات مديره باشگاه استقلال شب گذشته (دوشنبه) و در برنامه فوتبال برتر در مورد توافق استقلال و پرسپوليس براي ممنوعيت جذب بازيکن از ليست تيم مقابل اظهاراتي انجام داد. در واقع اين پيشنهاد ابتدا از سوي مديران استقلال مطرح شد اما مديرعامل پرسپوليس اعلام کرد هيچ محدوديتي براي جذب بازيکن ندارد. باشگاه پرسپوليس طبق سياست و خواسته‌هاي کادرفني خود، مي‌تواند بازيکنان موردتاييد سرمربي تيم را جذب کند. پرسپوليس قدرتمندترين تيم سال‌هاي اخير فوتبال ايران و قهرمان چهار فصل پياپي ليگ برتر و همچنين فيناليست دو دوره ليگ قهرمانان آسياست. در حال حاضر نيز بازيکنان اين يک تيم جزو بهترين بازيکنان ليگ برتر به شمار مي‌روند. باشگاه پرسپوليس براي جذب بازيکن، ملاک‌هايي چون نياز کادر فني تيم، سطح کيفي بازيکنان و همچنين اعتبار و برند باشگاه را مدنظر قرار مي‌دهد. از اين رو، تيم مديريت پرسپوليس در کنار کادر فني براي رفع نيازها فعاليت‌هاي خود را دنبال مي‌کند و هيچ محدوديتي در اين زمينه وجود ندارد. همچنين بازيکنان زيادي تلاش داشتند تا به پرسپوليس بپيوندند اما با هماهنگي کادر فني، امور مربوط به نقل و انتقالات در کمال آرامش و به دور از هرگونه تنش و حاشيه پيگيري مي‌شود. هواداران پرسپوليس اطمينان داشته باشند با توجه به حضور در فينال ليگ قهرمانان آسيا، مديريت باشگاه اجازه بر هم خوردن آرامش تيم را نمي‌دهد. بار ديگر از طرفداران پرسپوليس تقاضا مي‌شود اخبار را تنها از رسانه‌هاي رسمي باشگاه (اپليکيشن، سايت، کانال، اينستاگرام و توئيتر) دنبال کنند و به حاشيه‌سازي در فضاي مجازي بي‌توجه باشند.

نظر کارشناس

فرزاد آشوبي درخصوص اينکه خليل‌زاده گفته دو باشگاه پرسپوليس براي جذب نکردن بازيکن از يکديگر به توافق رسيده‌اند، عنوان کرد: دو باشگاه با هم به توافق برسند که از هم بازيکن نگيرند؟! چنين پديده‌اي را کجاي دنيا و در کدام ليگ فوتبال جهان ديده‌ايم؟ هر سرمربي براساس ديدگاه‌هاي خود، تفکرات و خصوصيات فني که مدنظرش است اقدام به جذب بازيکن مي‌کند. نمي‌دانم با چه ذهنيتي رئيس هيات‌مديره باشگاه استقلال چنين موضوعي را مطرح کرده است ولي در نادرستي و اشتباه بودن صحبت او کوچک‌ترين ترديدي وجود ندارد. وي يادآور شد: من معتقدم در ادامه هنرنمايي بزرگ عزيزان که شب گذشته در برنامه تلويزيوني مدير فعلي و سابق استقلال، همگان شاهد بودند انتصاب‌ها براساس معيارهاي واقعي و حقيقي نيست، عوامل ديگري هم دست به دست هم داده تا مشکلات زيادي ايجاد شود. بايد اصول اخلاقي در برنامه‌اي که بيننده ميليوني دارد، رعايت شود اما چنين اتفاقي رخ نداد.

انتخاب مديران

سيدکاظم اوليايي در خصوص درگيري لفظي مديرعامل سابق باشگاه استقلال و رئيس هيات‌‌مديره فعلي اين باشگاه گفت: متاسفانه مثالي که از قديم گفته‌اند در حال حاضر هم صدق مي‌کند. «نرود ميخ آهنين در سنگ». بارها در جلسات خصوصي و مصاحبه‌هاي متعدد گفته‌ام تا زماني که برنامه نداشته باشيم و بودجه مشخصي نياوريم، مديران نااهل انتخاب يا انتصاب مي‌شوند و آنها براي حفظ صندلي و موقعيت خود، منافع باشگاه را پيش مي‌کشند. تمام درگيري‌هايي که شب گذشته رخ داد و باعث تاسف همگان شده، درگيري‌هاي فردي است. اصلا استقلال براي اين افراد اهميت ندارد. در اين اتفاقات مجمع وزارت ورزش بي‌تقصير نيست که بر باشگاه استقلال مديريت مي‌کند و از چنين افرادي در اين باشگاه بزرگي استفاده کرد و مي‌کند. وي ادامه داد: رفتارهايي که در برنامه تلويزيوني رخ داد ثابت کرد «گر حکم شود که مست گيرند،‌ در شهر هر آنکه هست گيرند!» استقلال و پرسپوليس دو شرکت دولتي هستند و مشخص نيست که مبدأ ورود پول آنها کجاست؟ اين دو شرکت سر سال برنامه نمي‌دهند، اعتبار ايجاد نمي‌کنند و با مشکلات زيادي به فکر مديريت هستند. مديراني که به دنبال منافع خود هستند و در اين ميان بلاترديد مردم متضرر مي‌شوند. اوليايي خاطرنشان کرد: به نظرم حداقل نمايندگان مردم در مجلس به اين مسائل پايه‌اي ورود کنند. چون مسائل بيهوده‌اي در کنار آنها ايجاد شده که تيشه بر ريشه ورزش زده است. مهم‌ترين فراکسيون مجلس، فراکسيون ورزش است. اعضاي آن برنامه شب گذشته را ديده‌اند، بايد تمامي افرادي که مقصر بودند را احضار کنند و به‌همراه دو کارشناس، تمامي موارد را مورد بررسي قرار دهند. فراموش نکنيم در ايام بسيار سخت اقتصادي که مردم درگير ويروس کرونا هستند و با مشکلات مالي دست و پنجه نرم مي‌کنند، نمايشي مضحک در تلويزيون، ذهن همه را مشوش کرده است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار