بستن
کد خبر: ۱۰۰۰۸۰۸

کـوتـاه حوادثی

کـوتـاه حوادثی

کشف داروهاي پزشکي قاچاق

فرمانده انتظامي بناب از کشف 306 هزار و 166عدد انواع داروي پزشکي قاچاق به ارزش 2 ميليارد و 500 ميليون ريال در اين شهرستان خبر داد. سرهنگ سهراب شفقي گفت: در پي اخبار و گزارشات واصله مبني بر اينکه فردي در يک انبار اقدام به دپو و احتکار داروي پزشکي قاچاق و پخش و فروش آن به چندين برابر قيمت معمولي در سطح شهرستان مي‌کند، دستگيري متهم يا متهمان و کشف کالا در دستور کار ماموران پليس آگاهي و انتظامي بناب قرار گرفت. وي افزود: ماموران در يک عمليات منسجم و پس از هماهنگي‌هاي لازم با مقام قضائي به محل‌ موردنظر اعزام و يک متهم را شناسايي و در يک عمليات غافلگيرانه وي را دستگير کردند. سرهنگ شفقي تصريح کرد: ماموران در بازرسي از آن انبار موفق شدند، 306 هزار و 166عدد انواع داروي پزشکي قاچاق را به ارزش2 ميليارد و 500 ميليون ريال كشف كنند. فرمانده انتظامي شهرستان بناب در پايان اظهارکرد: در اين راستا يک نفر دستگير و تحويل مراجع قضائي شد.

مرگ 2 جوان در ارتفاعات

جانشين انتظامي شهرستان «ايوان» گفت: 2 جوان در يکي از غارهاي صعب‌العبور ارتفاعات کوه «بانکول» فوت شدند. سرهنگ شيرزاد فتحي بيان داشت: در پي اخبار واصله مبني بر مرگ 2 جوان ايواني در ارتفاعات کوه بانکول اکيپي از ماموران پاسگاه انتظامي سراب و پليس آگاهي سريعا به محل اعزام شدند. جانشين انتظامي شهرستان ايوان گفت: گزارش ماموران حاکي است، اين 2 جوان يکدستگاه موتوربرق را به‌همراه خود به داخل يک غار کوچک و طويل و صعب‌العبور به‌همراه تجهيزاتي از قبيل پيکور و... در ارتفاعات کوه بانکول برده‌اند که احتمالا به‌علت گازگرفتگي دچار خفگي‌شده و در دم فوت کرده‌اند. وي ادامه داد: با توجه به صعب‌العبور بودن و ورودي بسيار سخت و باريک دهانه غار و با تلاش چند ساعته نيروهاي مردمي، امدادي و انتظامي جسد اين 2 جوان بيرون کشيده شد. اين مقام انتظامي با بيان اينکه تحقيقات بيشتر جهت مشخص شدن علت فوت اين 2 نفر در دست بررسي است، ادامه داد: اجساد اين 2 جوان پس از انتقال به پايين کوه براي مشخص شدن علت تامه مرگ تحويل پزشکي قانوني شد. سرهنگ فتحي گفت: مي‌طلبد خانواده‌ها در مراقبت از فرزندان و جوانان خود اهميت بيشتري به خرج دهند تا شاهد اينگونه حوادث ناگوار نباشيم.

کشف 22 کيلو شيشه

فرمانده انتظامي استان مرکزي از کشف 22 کيلو و 400 گرم ماده‌مخدر شيشه در عمليــات دستگيري 3 توزيع‌کننده عمده موادافيوني و توقيف خودروهاي آنان در دليجان خبر داد. سردار حسن مفخمي‌شهرستــاني گــفــت: در تداوم طرح‌هاي عملياتي و هدفمند پليس استان در مبارزه با موادمخدر، مــاموران پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان دليجان در تحقيقاتي از انتقال و جاسازي مقاديري قابل توجهي موادمخدر از سوي 3 توزيع‌کننده عمده موادمخدر مطلع شده و برنامه‌ريزي عملياتي لازم را براي شناسايي و دستگيري آنان آغاز کردند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی