بستن
کد خبر: ۱۰۰۰۴۵۴

خــبر

خــبر

قتل پسر 12 ساله توسط مادرشيشه‌اي

مادري که به ماده‌مخدر شيشه اعتياد داشت پسر 12 ساله خود را به قتل رساند و سپس اقدام به خودکشي کرد. خانم 32 ساله معتاد که به ماده‌مخدر شيشه اعتياد داشت، به‌دلايلي که هنوز روشن نشده است، در يک خرابه ضرباتي را با آجر به‌سر پسربچه 12 ساله خود وارد کرد که براثر شدت جراحت پسربچه، جان خود را از دست داد. بعداز اين اتفاق مادر اقدام به خودکشي کرد، افرادي که در آن محل رفت‌وآمد داشتند با ديدن پيکر بي‌جان اين مادروفرزند اورژانس و پليس را مطلع کرده و عوامل اورژانس مرگ پسربچه را تاييد و پيکر نيمه‌جان مادر را به بيمارستان منتقل کردند. براساس اعلام عوامل اورژانس مادر در کما بوده و در بيمارستان بستري است.

دستگيري سارقان موبايل‌قاپ

سرپرست فرماندهي انتظامي شهرستان ايرانشهر از دستگيري 3 سارق حرفه‌اي تلفن‌همراه با 23 فقره سرقت خبر داد. سرهنگ حسن کيخا گفت: در پي وقوع چند فقره موبايل‌قاپي در معابر شهرستان ايرانشهر موضوع به‌صورت ويژه در دستور کار ماموران انتظامي شهرستان قرار گرفت. وي افزود: ماموران دايره تجسس کلانتري 13 با انجام اقدامات اطلاعاتي و تحقيقات پليسي، 3 نفر را در اين خصوص شناسايي و آنها را در يک عمليات غافلگيرانه دستگير کردند. اين مقام انتظامي تصريح کرد: متهمان که پس مواجه با مستندات پليس چاره‌اي جز بيان حقيقت نداشتند در بازجويي‌هاي تکميلي به 3 فقره سرقت موتورسيکلت و 20 فقره سرقت گوشي تلفن‌همراه در سطح شهرستان اعتراف کردند. وي افزود: اين 3 سارق پس از سرقت موتورسيکلت‌ها با پرسه‌زني در اطراف مراکز تجاري و محلات خلوت شهر اقدام به ربايش گوشي تلفن‌همراه شهروندان مي‌کردند. سرپرست فرماندهي انتظامي شهرستان ايرانشهر گفت: متهمان پس از تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند. سرهنگ کيخا از شهروندان درخواست کرد با رعايت نكات امنيتي و توجه به هشدارهاي انتظامي دست سارقان را در رسيدن به اهداف شوم خود كوتاه و در صورت مشاهده موارد مشکوک با تماس 110 سريعا موضوع را به پليس اطلاع دهند.

خورجين‌هايي پراز حشيش و ترياک

جانشين فرمانده انتظامي استان اصفهان از کشف 100 کيلو و 520 گرم حشيش و 40 کيلو ترياک در بازرسي از خورجين‌هاي يک موتورسيکلت خبر داد. سرهنگ محمدرضا هاشمي‌فر اظهارکرد: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان نائين حين گشتزني در بيابان‌هاي شهرستان نائين به يک موتورسيکلت که در جاده دکل حرکت مي‌کرد، مشکوک و دستور ايست صادر کردند. وي خاطرنشان کرد: موتورسوار به دستور ايست ماموران توجهي نکرد و موتورسيکلت را رها و متواري شد که ماموران بلافاصله وارد عمل شدند و او را دستگير کردند. اين مقام انتظامي بيان داشت: ماموران در بازرسي از 2 خورجين که روي موتورسيکلت بود، 100 کيلو و 520 گرم حشيش و 40 کيلو ترياک کشف کردند. جانشين فرمانده انتظامي استان اصفهان با اشاره به تحويل اين سوداگر مرگ به مراجع قضائي خاطرنشان کرد: اعتياد يک بلاي‌ خانمان‌سوز است که نيروي انتظامي با قاطعيت و به‌کارگيري تمام توان با قاچاقچيان افيوني برخورد مي‌کند و هرگز اجازه جولان به آنان نخواهد داد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی