| کد مطلب: ۱۱۷۲۰۰۹
لینک کوتاه کپی شد

حسن بیادی در گفت‌وگو با «آرمان ملی»:

افراد نابلد زمینه را برای نفوذ فراهم می کنند

آرمان ملی- احسان انصاری: خبابث رژیم صهیونیستی پایان ندارد و این رژیم منحوس تاکنون بیش از200 نفر از مردم ایران را کشته است. در این شرایطی نیروهای نظامی ایران تل آویو و دیگر شهرهای سرزمین‌های اشغالی را تحت شدید‌ترین حملات خود قرار داده‌اند که خسارت‌های زیادی به دشمن وارد کرده است.

افراد نابلد زمینه را برای نفوذ فراهم می کنند

 در این شرایط سخنگوی مرکز ارتباطات نیرو‌های مسلح خطاب به اسرائیلی‌ها گفت: «ترک این سرزمین اشغال شده، تنها راهی است که جانتان را حفظ می‌کند». «آرمان ملی» برای تحلیل و بررسی آخرین وضعیت جنگ ایران و اسرائیل با مهندس حسن بیادی عضو پیشین شورای شهر تهران و فعال سیاسی گفت‌وگو کرده است. بیادی معتقد است: «آنچه که باعث کاهش قدرت و ذلیل شدن استکبار جهانی گردیده نوع عملکرد و دادن قدرت بی‌رویه به رژیم کودک‌کش اسرائیل است. این رویکرد برای آمریکا و مردم جهان تبدیل به یک غده سرطانی گردیده و برای آنان هزینه‌های گزافی به‌جا گذاشته و به غیر از بدبختی و نکبت و بی‌‌آبرویی برای آنان ثمره‌ای نداشته است. روزبه‌روز نیز هزینه نگهداشت این رژیم جعلی و کودک‌‌کش بیشتر و بیشتر می‌شود و به همین دلیل آمریکا را ناچار به چاره‌اندیشی جدید کرده است». در ادامه ماحصل این گفت‌وگو را می‌خوانید.

* چرا اسرائیل قبل از دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا به ایران حمله کرد؟

این وضعیت از اول هم قابل پیش‌بینی بود و این دور از مذاکرات هم ظاهراً تله و مسیر ردگم کردنی برای استکبار جهانی آمریکا بر علیه ایران بود تا جاده صاف کن برای حمله ناگهانی اسرائیل کودک‌کش باشد اگر به وضعیت مذاکرات دقت کنیم متوجه می‌شویم که مذاکرات تا دور سوم به خوبی پیش می‌رفت. با این وجود این پرسش مطرح است که چه شد و چه اتفاق ناگواری پیش آمد که به یک باره مذاکرات به‌صورت یک طرفه مسیرش از سوی آمریکا تغییر پیدا کرد؟ واقعیت این است که انرژی هسته‌ای برای ما به عنوان سنگر اصلی مذاکره است و میزانش را ما باید به توافق برسیم نه به ما دیکته کنند. اگر این سنگر را از دست بدهیم مسیر بعدی برچیدن و جلوگیری از تولید موشک است. به قول معروف: «روز از نو و روزی از نو». در یک کلام هدف اصلی آمریکا و متحدانش مانند اسرائیل نوع حکومت جمهوری اسلامی و نظام و اهداف آن است که با تحقق آرمان‌های صهیونیست و استکبار جهانی منافات دارد. این یک واقعیت است که از زمان پیروزی انقلاب و ظهور یک ایدئولوژی جدی برای حکمرانی و توسعه تفکر مقاومت جهانی در بین مردم دنیا و مبارزه در برابر ظلم صهیونیست جهانی ابهت آنان خرد و تأثیر‌گذاری آنان به حداقل رسیده است.

*با توجه به شرایط موجود آیا ابعاد جنگ در همین حد خواهد بود؟

به نظر بنده آنچه که باعث کاهش قدرت و ذلیل شدن استکبار جهانی گردیده نوع عملکرد و دادن قدرت بی‌رویه به رژیم کودک‌‌کش اسرائیل است. این رویکرد برای آمریکا و مردم جهان تبدیل به یک غده سرطانی گردیده و برای آنان هزینه‌های گزافی به‌جا گذاشته و به غیر از بدبختی و نکبت و بی‌‌آبرویی برای آنان ثمره‌ای نداشته است. روزبه‌روز نیز هزینه نگهداشت این رژیم جعلی و کودک‌‌کش بیشتر و بیشتر می‌شود و به همین دلیل آمریکا را ناچار به چاره‌اندیشی جدید کرده است. در واقع آمریکا یا باید چاره‌ای بیندیشند و یا باید محل این نگهداشت این رژیم منحوس را تغییر بدهد و یا آن را از بین ببرند. من فکر می‌کنم که استکبار و صهیونیست جهانی به این نتیجه رسیده‌اند که هر دوعمل باید صورت بگیرد ولی با هزینه و دست دیگران. اگرچه این دیدگاه من است و معتقدم این تحلیل می‌تواند توسط دیگر سیاسیون و اندیشمندان مورد بحث و نقد و بررسی قرار بگیرد.

*چرا اسرائیل توانست در درون ایران تا به این اندازه اشراف اطلاعاتی پیدا کند و در آغاز حملات خود فرماندهان کلیدی را ترور کند؟

متاسفانه ظهور علنی باندهای متصل به قدرت و ثروت و کارتل‌های رسانه‌ای به نفع این باندها باعث بسیاری از شکاف‌ها و ضعف‌ها و معضلات در بین مردم شده است. به کارگیری افرادی نابلد باعث راه باز شدن برای نفوذی‌های داخلی و خارجی گردیده و این نفوذی‌ها به قدری اثربخش بوده‌اند که مقام معظم رهبری برای شناسایی و مبارزه با آنان چندین بار تذکر جدی داده‌اند.

*به چه میزان احتمال این وجود دارد که آمریکا وارد جنگ با ایران شود؟

من فکر نمی‌کنم دوباره آمریکا دست به چنین حماقتی بزند. به هر حال آمریکا از جنگ و دخالت در کشورها در آسیا، آفریقا و بعضا در اروپا به غیر از نکبت و بی‌آبرویی و دادن هزینه‌های مادی و از دست دادن نیروی انسانی سودی نبرده است. به همین دلیل نیز در ابتدا باید تکلیف این کودک نامشروع و پرهزینه را روشن کند. به همین دلیل نیز تلاش خواهد کرد تا آنجا که امکان دارد برای اسرائیل هزینه نکند و یا هزینه‌های خود را در این زمینه کاهش بدهد.

* هدف اسرائیل از حمله به مردم چیست؟

در اجرای سیاست‌های استکبار و صهیونیست جهانی نقش ترامپ و نتانیاهو و امثالهم به عنوان یک عمله ظلم تعریف شده و برای رسیدن و انجام اهدافشان به هر جنایت و دروغی دست می‌زنند. شک نکنید هرچه بزنند بیشتر خواهند خورد. ما خودمان را برای مبارزه و جنگ با آمریکا آماده کرده‌ایم اما به خاطر دین و اعتقاداتمان بسیاری از اعمال و رفتارهای مرسوم و شوم استکبار جهانی را نمی‌توانیم انجام دهیم و تا کنون هم انجام نداده‌ایم. البته در آینده این احتمال وجود دارد که به‌خاطر شرائطی که به ما تحمیل شود و برای حفظ تمامیت ارضی مجبور شویم دست به اقداماتی بزنیم که تاکنون نزده‌ایم.

 

 

 

منبع : آرمان ملی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار