بازگشت پيکر شهداي مدافع حرم يادآور دوران دفاع مقدس است
دادستان کل کشور گفت: بازگشت پيکر مطهر شهداي مدافع حرم يادآور دوران دفاع مقدس است که عطر شهادت در هر کوچه و برزن ميپيچيد. حجتالاسلام والمسلمين منتظري به مناسبت بازگشت پيکر مطهر شهداي مدافع حرم پيامي به شرح زير صادر کرد؛ در اين پيام آمده است: بازگشت پيکر مطهر شهداي مدافع حرم خانطومان که جان عزيز خود را در دفاع از اسلام و حرم اهلبيت (ع) فدا نمودند يادآور دوران دفاع مقدس است که عطر شهادت در هر کوچه و برزن ميپيچيد. به برکت خون اين شهداست که درخت تنومند اسلام و انقلاب حرکتي رونده داشته و اينک در قلوب ملتهاي جهان جاي گرفته است. شهادت و بازگشت اين بزرگمردان عرصه جهاد في سبيلا... را به محضر حضرت وليعصر عجلا... تعاليفرجه الشريف، رهبر معظم انقلاب و خانوادههاي اين عزيزان تهنيت عرض مينمايم.
مخالفت با حضور نظاميان خارجي در خليج فارس
معاون سياسي وزارت امور خارجه در ديدار با سفير جديد دانمارک در تهران، مخالفت جمهوري اسلامي ايران را با هرگونه حضور نظامي خارجي در منطقه خليجفارس، از جمله نيروهاي اروپايي، اعلام کرد. سيد عباس عراقچي ضمن تاکيد بر اينکه امنيت خليج فارس موضوع مشترک کشورهاي منطقه است، يادآور شد: امنيت پايدار در منطقه منوط به گفتوگو و مشارکت دستهجمعي بين کشورهاي منطقه و عدم دخالت قدرتهاي خارجي است. لذا بهتر است دانمارک و ديگر کشورهاي اروپايي بهجاي اعزام نيروها و ادوات نظامي يا فروش گسترده تسليحات به برخي کشورهاي منطقه، با علت اصلي تنشها در منطقه که همانا سياستهاي مخرب و غلط آمريکا در خليج فارس است مقابله کنند. وي تاکيد کرد: امنيت اين منطقه بايد توسط کشورهاي منطقه تامين شود و حضور نيروهاي خارجي نهتنها کمکي به برقراري امنيت نميکند بلکه زمينه افزايش تنشها را نيز فراهم خواهد کرد.
ارجاع بيش از 161هزار دادخواست
رئيس ديوان عدالت اداري از ارجاع بيش از 161هزار دادخواست به شعب بدوي ديوان عدالت اداري در سال گذشته خبر داد و گفت که در همين سال 171هزار پرونده هم مختومه شده است. حجتالاسلاممحمدکاظم بهرامي در سي و ششمين اجلاس عمومي شوراي عالي استانها با بيان اينکه ديوان عدالت اداري در دو حوزه فعاليت ميکند، گفت: مورد اول رسيدگي به شکايات مردم عليه تصميمات دولتي، نهادهاي حاکميتي، تامين اجتماعي و شهرداريهاست. در ديوان عدالت اداري 57 شعبه بدوي رسيدگي و 23 شعبه تجديدنظر رسيدگي وجود دارد و در سال 98، 161هزار و 273 دادخواست به شعب بدوي ديوان ارجاع شده است که در همين سال 171 هزار پرونده هم مختومه شده است. وي افزود: بيش از دههزار پرونده بيشتر از وروديهاي سال 98 مختومه شده است. 85هزار پرونده هم به شعب تجديدنظر وارد شده و 94هزار پرونده هم در اين شعب مختومه شده است.