محمد پنجعلي:
پرسپوليس هوشمندانه بازي کرد!
پرسپوليس توانست با برتري مقابل النصر عربستان به مرحله فينال ليگقهرمانان آسيا صعود کند. محمد پنجعلي پيشکسوت باشگاه پرسپوليس در اين خصوص صحبت کرد.
دربــاره پيروزي پرسپوليس برابر النصرعربستان چه نظري داريد؟
بازي نفسگيري بود و بازيکنان پرسپوليس همانطور که انتظار داشتيم بازي کردند و در نهايت مزد زحمات خود را گرفتند. همچنين پرسپوليسيها با وجود اينکه تحت فشار بودند، اما با تفکر بازي کردند. آنها بهصورت تيمي جلو ميآمدند و تيمي هم عقبنشيني ميکردند و شايستگي صعود به فينال ليگقهرمانان آسيا را داشتند. تيم پرسپوليس بعداز 10 نفره شدن لحظات سختي را پشتسرگذاشت، اما هوشمندانه بازي کرد و بازي را به ضربات پنالتي کشاند و در نهايت به برتري دست يافت. ضربات پنالتي 50-50 است و بازيکنان پرسپوليس همه توپها را تبديل به گل کردند و حامد لک عملکرد خوبي در درون دروازه داشت و با مهار يکي از ضربات پنالتي حريف باعث موفقيت تيمش برابر النصرعربستان شد.
نظر شما درباره محروميت آلکثير چيست؟
اين موضوع هضمشدني نيست و آلکثير منظور خاصي از شادي گلش نداشت که در اين باره محروم شود. البته محروميت اين بازيکن انگيزهاي در بين بازيکنان بهوجود آورد و باغيرت و تعصب خاصي بازي کردند و جاي خالي آلکثير احساس نشد.
دربــاره بازي فينال ليگقهرمانان آسيا چه نظري داريد؟
بههرحال تا فينال زمان کافي داريم و بايد ببينيم که با چه تيمي از شرق آسيا مواجه ميشويم. کادرفني بايد بازي فينال را بهخوبي آناليز کند تا قهرمان ليگقهرمانان آسيا شويم.