مديرعامل باشگاه فولادخوزستان با بيان اينکه اين باشگاه جذب سه بازيکن جديد را در دستور کار دارد، به خبر مذاکره باشگاه استقلال با جواد نکونام واکنش نشان داد.
بازشدن پنجره
آذري درباره بازشدن موقتي پنجره نقلوانتقالات فولاد، تاکيد کرد: يکي از پروندههاي ما مربوط به «آکاهوشي» بازيکن سابق فولاد بود. مديرمالي باشگاه ميگويد دو بار پول اين بازيکن پرداخت شده ولي اسناد و مدارکش لحاظ نشده است. البته ما در نهايت پول اين بازيکن را داديم. دو بازيکن برزيلي هم بودند که با آنها تسويه حساب کرديم. دو مورد پرونده انضباطي داخلي داشتيم که آقاي عارفنيا مسئول حقوقي باشگاه آنها را رتقوفتق کرد. «چرا باوجود پرداخت جريمه پرونده محمد بلبلي، فولاد همچنان از نقلوانتقالات محروم است و موقتا اين محروميت را رفع کرده؟ مديرعامل باشگاه فولاد در پاسخ به اين سوال گفت: محروميت ناشي از اين پرونده، مالي نيست. ما 50 ميليون جريمه را پرداخت کرديم ولي فولاد بهدليل زيرپا گذاشتن آييننامه نقلوانتقالات و بدونداشتن فسخ موجه قرارداد از باشگاه قبلي، با بلبلي قرارداد بسته بود. اين مشکلات مربوط به قبل بوده که البته مسئوليتش در حال حاضر با بنده است.
نکونام
آذري همچنين در واکنش به خبر پيشنهاد دوباره باشگاه استقلال به جواد نکونام سرمربي فولاد تصريح کرد: بعيد ميدانم چنين خبري درست باشد. البته جواد نکونام مايه افتخار است که هميشه از او ياد ميشود ولي با تعهدي که نکونام نسبت به تيم فولاد دارد، فکر ميکنم انتشار اين خبرها گمانهزني باشد. «جواد» در تيم فولاد تمرين ميدهد و روي کارش تمرکز کرده است. البته اينکه جواد از استقلال يا هر تيم ديگري پيشنهاد داشته باشد عجيب نيست. وي افزود: بهنظرم مشکل اين روزهاي استقلال مربي نيست. مشکل استقلال ساختاري است. بعضا ميبينيم ارکان باشگاه دچار چالشهاي وحشتناک است که بايد ريشهاي حل شود. گذاشتن يک مربي در استقلال صرفا مُسکن است. استقلال در حال حاضر تعهدات و بدهيهاي بينالمللي زيادي دارد که بايد يکبار براي هميشه آنرا برطرف کند. انتخاب مربي بايد بحث دوم باشگاه باشد. مديرعامل باشگاه فولاد ادامه داد: همانطور که گفتم بحث مهم استقلال، ساختاري است. فکر ميکنم بايد در ساختار استقلال يک انقلاب صورت بگيرد. استقلال باشگاه مردمي و ريشهداري با هواداران فوقالعاده است که بايد به آن بيشتر توجه شود.
مذاکره فولاد با «حسيني»
آذري همچنين در خصوص انتشار خبرهايي مبنيبر مذاکره باشگاه فولاد با سيدحسين حسيني دروازهبان استقلال تاکيد کرد: جواد نکونام در پست دروازه احمد گوهري را استخدام کرد. مراديان را هم در اين بخش داريم. البته حرف اول و آخر را جواد نکونام ميزند. حسيني با استقلال قرارداد دارد. با اين وضع مديريتي استقلال که باعث شده اين تيم سرمربي و مدير هم نداشته باشد، مشخص نيست آيا حاضر هستند به بازيکنانشان رضايتنامه بدهند يا نه. مديرعامل باشگاه فولاد در پايان گفت: با اين حال خبر حضور حسيني در فولاد گمانهزني است که بيشتر در فضايمجازي مطرح شد. حــسيني از قهرمانان بزرگ فوتبال است که در خيلي از زمانهاي مهم به داد استقلال رسيــده است. او دروازهبان فوقالعادهاي است و امــيــدوارم در استقلال بماند و بيشتر پيشرفت کند.