آيا ميدانيد، آقايان آمريکايي خاطرات ما را از مناظرات بسيار حرفهاي سالهاي پيش زنده کردند و دستشان درد نکند. و آيا اين را هم ميدانيد که هماکنون در آمريکا تيشرتهايي با جمله جذاب بايدن به ترامپ ( will u shut up man ) درحال تهيه و توزيع است؟ ربطش به ما اين است که ما هم چند عدد از اين لباسها لازم داريم. مورد مصرف زياد دارد.
آيا ميدانيد، که تحريمها فقط روي توزيع داروهاي ضروري و حياتي ما اثر داشته و ديگر بخشها مثل صنعت خودرو اصلا خم به ابرو نياوردهاند. دليل گراني لحظه به لحظه خودروهاي ساخت داخل هم همين تاثير نگرفتن از تحريمها و استفاده از دانش بسيار بومي است.
آيا ميدانيد، که اگر از فرصتهايي که در زندگي برايتان پيش ميآيد درست استفاده نکنيد مجبور خواهيد شد تن به فرصتهايي بدهيد که اي کاش پيش نميآمد؟ مثلا اگر به زندگي با برد پيت پشت کنيد و شخصي با آن کمالات و وجنات را از خانه بيرون کنيد مجبوريد پيشنهاد اتحاد از رئيس جذاب و پرافتخار دولت مهر دريافت کنيد. (فقط مراقب باشيد. چون اگه به اين پيشنهاد جواب منفي بديد اين هموطن ما با بگم؟ بگم؟ مياد سراغتون!)
آيا ميدانيد، وقتي تمام تقصيرهاي مربوط به نتيجه نگرفتن يک تيم فوتبال را به بياخلاقي بازيکنان ربط ميدهيد نهتنها خودتان تبرئه نميشويد که حتي ما «مگه کور بودي نديدي تو که مدير بودي؟» گويان بيشتر از شما به عنوان مديرعامل باشگاه متنف...نه يعني تعجب ميکنيم؟! (صرفا جهت اطلاع بايد عرض کنم که قرارداد با مربي ايتاليايي را اخوي پدربزرگ بنده ننوشته است که حالا به خاطر مبلغ زيادش از دست هواداران شاکي هستيد رئيس جان).
آيا ميدانيد، که ما به عنوان مردم هيچ نيازي به عذرخواهي شما به عنوان يک مسئول نداريم؟! ما پول، رفاه، ثبات اقتصادي، داروهاي ضروري، کالاهاي اساسي و کمي هواي پاک و آزاد براي زندگي کردن لازم داريم که گويا خيلي در حيطه وظايف شما نيست. ببخشيد وقتتون رو گرفتيم ! عذرخواهي جديد چي داريم؟!