کشف 101 کيلو ترياک
رئيس پليس مبارزه با موادمخدر تهران از دستگيري يک قاچاقچي موادمخدر و کشف 101 کيلو ترياک خبر داد. سرهنگ عبدالوهاب حسنوند گفت: با دريافت خبر انتقال مقدار زيادي ترياک از استانهاي شرقي کشور به شهر تهران توسط يکي از سوداگران مرگ، تحقيق موضوع در اختيار تيمي از ماموران عمليات ويژه پليس مبارزه با موادمخدر تهران قرار گرفت و مشخص شد که متهم با مراجعه به يکي از شهرهاي جنوبي کشور در حال انتقال موادمخدر به شهر تهران است. رئيس پليس مبارزه با موادمخدر تهران اضافه کرد: با تکميل رصدهاي اطلاعاتي نتيجه تحقيقات انجام شده به مرجع قضائي منعکس شد و تيمهايي از ماموران عمليات ويژه اين پليس به محورهاي مواصلاتي شهر تهران اعزام شدند. وي با اشاره به اينکه تيم اعزامي به بزرگراه آزادگان موفق شد خودرو متهم را در تقاطع بزرگراه آزادگان و بزرگراه تندگويان مشاهده کند و تحت مراقبتهاي ويژه قرار دهد، گفت: در يک عمليات پليسي خودروي متهم متوقف و راننده آن دستگير شد. رئيس پليس مبارزه با موادمخدر تهران ادامه داد: با بررسي خودروي متهم ماموران عمليات ويژه موفق شدند101 کيلو و 400 گرم ترياک کشف کنند. به گزارش پايگاه خبري پليس حسنوند در پايان با اشاره به اينکه متهم براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد، اظهارکرد: راههاي مواصلاتي کشور بهويژه منتهي به تهران بهصورت شبانهروزي تحتنظر ماموران پليس قرار دارد و اميد است با تلاش همکاران شاهد تامين امنيت و سلامت جامعه باشيم.
دپوي 190 کيلو ترياک
رئيس پليس مبارزه با موادمخدر استان کرمان از كشف 190كيلو و500 گرم ترياک و دستگيري يک متهم در منزلي در بخش راين خبر داد. سرهنگ موسي حسيني، گفت: ماموران مبارزه با موادمخدر استان با اقدامات اطلاعاتي از دپوي يک محموله موادمخدر در بخش راين مطلع شدند. اين مقام انتظامي تصريح کرد: دو اكيپ از ماموران عمليات ويژه اين پليس پس از شناسايي منزل دپوي مواد، ضمن هماهنگي قضائي در بازرسي از اين منزل 190 کيلو و 500 گرم ترياک کشف و يک متهم را دستگير کردند. رئيس پليس مبارزه با موادمخدر استان بيان کرد: مبارزه با معضل اعتياد و قاچاق موادمخدر يکي از ماموريتهاي اصلي پليس است که تمامي ردهها به نوعي درگير آن هستند و با اولويت اقدامات اطلاعاتي در اين راستا اجراي ماموريت ميکنند.
کشف داروهاي غيرمجاز
فرمانده انتظامي زابل از کشف130هزار و640 عدد قرص و آمپول غيرمجاز قاچاق در اين شهرستان خبر داد. سرهنگ احمد ثمرهحسيني گفت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان زابل با انجام يکسري اقدامات پليسي از قاچاق يک محموله دارويي غيرمجاز از مناطق مرزي اين شهرستان به استانهاي شمالي کشور مطلع شدند. وي افزود: ماموران با رصد منطقه، خودروي پژو 405 قاچاقچيان را در محور هيرمند- زابل شناسايي و توقيف کردند. ســرهــنگ ثــمرهحسيني تصريح کرد: در بازرسي از خودروي مذکور130هزارو640 عدد انواع داروي غيرمجاز پاکستاني، شامل 121 هزارو800 عــدد قــرص، 8 هزارو 600 عدد آمــپول و 240عدد پودر دارويي قاچاق غيرمجاز که همگي فاقد مجوزهاي قانوني از سازمان غذاودارو بودند، کشف شد. فرمانده انتظامي شهرستان زابل با اشاره به اينکه برابر اعلام کارشناسان ارزش تقريبي اقلام دارويي مکشوفه بيش از300 ميليون ريال برآورد شده است، تصريح کرد: در اين رابطه يک متهم 65 ساله دستگير و پس از تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شد. سرهنگ ثمرهحسيني در پايان خاطرنشان کرد: نيروي انتظامي در راستاي انجام وظايف ذاتي خود بهمنظور جلوگيري از آسيب به اقتصاد ملي با عزمي راسخ در برابر پديده قاچاق کالا خواهد ايستاد.