بستن

خبـــــر

خبـــــر

دريافت وام هزارميلياردي فقط با يک تلفن!

حسين راغفر، اقتصاددان و استاد دانشگاه گفت: برخي افزاد با يک تلفن، سه هزار ميليارد وام مي‌گيرند! او که در يک گفت‌وگوي تلويزيوني حاضر شده بود، افزود: اقتصاد ما رفاقتي است نه رقابتي، همين مي‌شود که تلفن مي‌زنند و مي‌گويند به فلاني سه هزار ميليارد وام بدهيد، آن هم بدون وثيقه کافي. او همچنين اضافه کرد: حتي سياست‌هاي اقتصادي و پولي هم متناسب با منافع حزبي و رفاقتي تنظيم مي‌شوند و به‌جاي توزيع عدالت، توزيع رانت را شاهد هستيم.

چه کساني ارز را برنگرداندند؟

رئيس اتاق بازرگاني ايران گفت: بر اساس اعلام اخير بانک مرکزي 15 هزار و 366 صادر کننده هيچ ارزي به کشور بازنگرداندند، اما اين مساله به نحوي در جامعه انعکاس يافت که گويي همه اين افراد داراي کارت بازرگاني فعال بودند در حالي که بيشتر آنها کارت بازرگاني فعال نداشته يا فاقد آن بودند. به گزارش ايرنا، غلامحسين شافعي افزود: از مجموع صادرکنندگاني که ارز به کشور بازنگرداندند پنج هزار و 109 نفر از افراد حقيقي يا حقوقي کارت بازرگاني داشتند که از اين تعداد سه هزار و 181 نفر از کارت بازرگاني فعال برخوردار بودند و 10 هزار و 257 نفر کارت بازرگاني نداشتند. او همچنين تجربه رفع تعهدات ارزي در اين کشور طي سه دهه گذشته را تلخ دانست.

پشتيباني «پارسيان» از طرح‌هاي زيربنايي

در راستاي توسعه همکاري‌هاي بانک پارسيان با واحدهاي توليدي، مديرعامل و ديگر مديران بانک پارسيان همزمان با سالروز تاسيس اين بانک از شرکت تعميرات نيروگاهي ايران ديدن کردند. بانک پارسيان که پيش از اين با پرداخت تسهيلات به کسب‌وکارهاي متضرر از ويروس کرونا و اختصاص بخش عمده‌اي از منابع خود به بنگاه‌هاي توليدي و طرح‌هاي زيربنايي کشور در مسير بهبود اوضاع اقتصادي قدم برداشته، همچنان با تامين مالي و صدور ضمانت‌نامه‌هاي بانکي قصد دارد به جهش توليد در اين حوزه و تحقق شعارهاي اقتصاد مقاومتي کمک کند. بدون شک جهش توليد و کاهش وابستگي به خارج بدون حمايت‌هاي مالي نظام بانکي و بانک‌هايي همچون پارسيان و تلاش سازندگان تجهيزات داخلي و شرکت‌هايي همچون شرکت تعميرات نيروگاهي ايران ممکن نيست.بر اين اساس تفاهم‌نامه‌اي ميان بانک پارسيان و شرکت تعميرات نيروگاهي ايران منعقد شده و قرار به تامين مالي 400 ميليارد ريال و صدور ضمانت‌نامه به ارزش يک هزار ميليار ريال شده است.

ترخيص 5/4ميليون دستگاه تلفن همراه

ميزان گوشي تلفن همراه ترخيص‌شده از گمرک، از ابتداي سال99 تا تاريخ 25شهريورماه چهار ميليون و 451هزار و 763دستگاه بود که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل رشد 42 درصدي از لحاظ تعداد را به خود اختصاص داده است. به گزارش ايلنا، سيدروح‌‌ا... لطيفي، با اعلام اين آمار افزود: ارزش دلاري گوشي‌هاي تلفن همراه ترخيص شده تا 25شهريورماه، 736ميليون و430 هزارو880 دلار بوده است که از لحاظ ارزش نسبت به مدت مشابه سال قبل 141درصد رشد داشته است که با 1832 فقره اظهار نامه گمرکي ترخيص شده است. سخنگوي گمرک ايران گفت: از خرداد سال جاري، تعداد 1190 دستگاه خودرو از گمرکات اجرايي ترخيص شده است.او همچنين خبر داد که در نيمه اول سال جاري گمرکات کشور اقدام به ترخيص 1190 دستگاه انواع خودرو به ارزش 22 ميليون و 215 هزار و 490 دلار کرده است که از اين ميزان نزديک به 670 خودرو متعلق به رامک خودرو بود که به دليل داشتن شاکي در گمرک متوقف بودند که با هماهنگي قضائي از گمرک خارج شد.

افزايش پروازهاي بين‌المللي

مديرکل روابط‌ عمومي شرکت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران از رشد 60 درصدي پروازهاي بين‌المللي «هما» در تيرماه خبر داد و گفت: تير ماه امسال 10 هزار و 817 مسافر با 211 پرواز «هما» در پروازهاي بين‌المللي جابه‌جا شده‌اند. حسين جهاني به ايرنا افزود: در پي شيوع ويروس کوويد 19 در دنيا و رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي، ممنوعيت‌هايي براي ورود مسافر به مقاصد پروازهاي بين‌المللي «هما» از سوي سازمان هواپيمايي اين کشورها اعمال شد که در نتيجه، پروازهاي شرکت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران به مقاصد بين‌المللي تا اطلاع ثانوي لغو شود. او ادامه داد: با سپري‌شدن چند ماه و انجام پروازهاي فوق‌العاده «هما» براي بازگرداندن هموطنان مقيم، سرانجام مجوز پروازهاي برنامه‌اي هما به مقاصد لندن، پاريس، آمستردام، ميلان، منچستر، مادريد، وين و دبي صادر شد و افزايش تقاضاي مسافرت براي هموطنان داراي شرايط سفر اين مقاصد به همراه داشت. بر اين اساس در تيرماه امسال، تعداد پروازهاي بين‌المللي هما رشد 60 درصدي داشته است. جهاني تصريح کرد: بررسي عملکرد تيرماه امسال هما نشان مي‌دهد در اين ماه، تعداد 10 هزار و 817 نفر با 211 پرواز هما در پروازهاي بين‌المللي جابه‌جا شده‌اند که اين رقم در مقايسه با خردادماه 5/23درصد رشد داشته است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی