بستن

روی خط آرمان ملی

روی خط آرمان ملی

نمايندگي سايپا

فروردين 98 براي ثبت‌نام خودروي تيبا اقدام کرديم که اسفندماه تحويل دهند اسفند که تحويل ندادند هيچ‌ خردادماه سال99 تکميل وجه کرديم، ولي تا به حال هنوز از خودرو خبري نيست از مسئولان سايپا درخواست رسيدگي به اين موضوع را داريم تا مشکلات ما حل شود.

يوسفي از تهران

فاصله‌گذاري در مترو

مترو خط 4 از شهدا به سمت دروازه دولت بدون رعايت فاصله اجتماعي است و آنچنان شلوغ است که واقعا کرونا در اين جمعيت موج مي‌زند از مسئولان تقاضا داريم که سرعت حرکت قطارها را زيادتر کنند و مدت زمان ورود قطار به ايستگاه را کوتاه کنند تا اين موضوعات پيش نيايد.

يک شهروند از تهران

بازگشايي مدارس

امروز فرزندم را با ‌هزار دلهره فرستادم مدرسه و با رعايت تمامي پروتکل‌هاي بهداشتي، اما از طرفي متاسفانه معلمشان ماسک نداشته و سرويس‌هاي بهداشتي کثيف و ظروف مايع دستشويي فاقد مايع بوده است و آن وقت من چطور به فرزندم اجبا رماسک زدن بکنم، درحالي که معلمين که الگوي جامعه و دانش‌آموزان هستند رعايت نمي‌کنند.

همتي از تهران

قرعه‌کشي مسکن ملي

قرعه‌کشي مسکن ملي با چه قاعده‌اي و اولويتي قرعه‌کشي مي‌‌شود و ناظرشان چه کسي بوده است و نحوه قرعه کشي واحدها بايد شفاف‌سازي شود مگر مي‌شود از يک خانواده 2 نفر شرکت کنند و هر دو يک اولويت در بيايند، ما خودمان اسم‌مان اولويت آخر درآمد و يک نفر ديگر هم اولويت ششم، اين مسأله روي چه حسابي است.

يک شهروند از تهران

رضايتنامه اوليا

من مدير مدرسه هستم و در موردي که فرموديد رضايت‌نامه از اوليا مي‌گيرند بايد عرض کنم از وزارت آموزش و پرورش اعلام شده که مدارس بايد حضوري باشد و مسئوليت مستقيم سلامت کادر معلم و دانش‌آموزان با مدير است و حالا سوال اين است اگر دانش‌آموزي ناقل بيماري باشد و علائم نداشته باشد و با حضور در مدرسه باعث بيماري ديگران شود من از کجا بايد تشخيص بدهم در صورتي که تمام پروتکل را رعايت کنيم، اگر دانش‌آموزي بيمار باشد و اظهار نکند بايد چکار کنيم؟

يک شهروند از اسلامشهر

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی