وديعه مسکن
در مورد سايت ثبتنام وام وديعه مسکن من اقدام به ثبتنام کردم متاسفانه در هيچ بخش از سايت صحبتي از تسهيلات 36 ماهه با نرخ سود 12 درصد نشده بود. فقط در مورد تسهيلات يک ساله و نرخ سود 13 درصد مطلب نوشته بود؟!
يک شهروند از تهران
مشکلات اقتصادي
من يک شهروند آملي هستم. با شرايط موجود بيماري کرونا هر هفته مسافران بسيار زيادي از شهر من به عنوان کمربند مواصلاتي تهران به شمال عبور ميکنند که نه تنها براي شهر من هيچ منفعت اقتصادي ندارد، بلکه شرايط قرمز ما را بدتر و بدتر ميکند ، در يکي از گزارشات يکي از هموطنان گفتند ما حتي کل مايحتاجمان را از تهران خريديم و ميرويم در ويلا و بيرون نميآييم ؛ يعني مسافري که در اين وضعيت از شهر من خريد هم نميکند و فقط انتقال ويروس دارد و در انتها براي بازگشتشان هم جاده را يکطرفه ميکنند چه چيزي ديگري ميشود گفت. اين درد تمام مردم آمل هست به داد ما برسيد.
محبي از آمل
اتوبوسراني اهواز
ما در کلانشهر اهواز مترو نخواستيم لااقل اتوبوسراني را دوباره اجازه فعاليت بدهند! در تمام استانهاي قرمز اتوبوسراني تعطيل نيست ! فقط در اهواز کرونا هست! مگر چقدر درآمد داريم که بايد کلي پول آژانس بدهيم؟
يک شهروند از اهواز
گراني لاستيک
چرا نظارتي بر روي قيمت لاستيک نيست. از اول امسال تا الان 55 درصد قيمت لاستيک تعاوني افزايش دادند مرحله اول 30 درصد و مرحله دوم 25 درصد که چراغ خاموش عمل کردند. افزايش قيمت لاستيک مثل افزايش قيمت بنزين هست. چون حمل و نقل گران ميشود و به تبع آن اجناس مايحتاج مردم هم گران ميشود. لطفا در اين مورد مسئولان رسيدگي کنند.
حسني از تهران
يکسان سازي حقوق
حدود چند ماه است اعلام ميکنند که قرار حقوق بازنشستگان تامين اجتماعي يکسان سازي شود. گفتند مرداد حقوقشان را همراه با يکسانسازي واريز ميکنند اما الان حقوقها واريز شده و هيچ فرقي نکرده است. بازنشستگان در اين روزهاي کرونايي با مشکلات زيادي روبهرو هستند، لطفا مسئولان بازنشستگي رسيدگي کنند.
يک بازنشسته از ورامين