پيشنهاد ميکنيم مديران ارشد ناسا را (که طبق افسانههاي قديمي اکثرشان ايراني و هم زبان ما هستند) با رعايت پروتکلهاي بهداشتي و ايمني جهت بازديد و مذاکره به کشور دعوت کنيم. تا دير نشده بايد مدلهايي را که در ايران يافت ميشوند و با چانهشان نفس کشيده و با نيش زنبور، متعلقات شتر و روغن بنفشه درمان ميشوند، به کارشناسان ناسا نشان دهيم و به آنها کمک کنيم که در جستوجوي موجودات بيگانه و عجيب غريب در سيارات ديگر نبوده و هزينه بيخودي براي ايلان ماسک و شرکا نتراشند.
پيشنهاد ميکنيم در اعتراض به محدوديت مبادلات مالي بين بانکي از طرف بانکهاي چيني، جکي چان را در تلويزيون ممنوعالتصوير کرده و بروسلي را تحريم کنيم.
پيشنهاد ميکنيم همچنان بدونمطالعه و دانش کافي، در مورد هر چيزي (يعني هر چيزيها) نظر دهيد، آنرا زير سوال ببريد، به ديگران التماس تفکر بگوييد و از انسانهاي عادي، قهرمانان خاص و اسطورههاي مقدس و پاک خلق کنيد. (آفرين)
پيشنهاد ميکنيم حالا که زمان برگزاري کنکور به تعويق نيفتاد، از دوستان هميشه نگران و موسسههاي محترم برگزاري کلاسهاي مرتبط خواهش کنيم جهت قوت قلب دادن به دانشآموزان و اطمينان از برگزاري هرچه صحيحتر مراسم آزمون، به عنوان مراقب در تمامي حوزههاي امتحاني حضور بههم رسانده و باعث آرامش خاطر و کاهش استرس کنکوريهاي طفل معصوم شوند.
پيشنهاد ميکنيم با دانشمندان ژاپني وارد مذاکره شويد تا با سرعت بيشتري ثابت کنند که مصرف گوشت قرمز کار بدي است و همه بايد گياهخوار شوند. اين مذاکرات بايد کاملا بدونربط به مساله قيمت گوشت قرمز و قدرت خريد مردم و خط محترم فقر، بوده و پژوهشها بايد تماما مستقل انجام گيرد.
پيشنهاد ميکنيم يک نامه سرگشاده به تمامي گسلهاي فعال، نيمهفعال، غيرفعال و ادا فعالا در سراسر کشور بنويسيم و از آنها درخواست کنيم که: شما ديگه بيخيال ما بشيد تو اين وضعيت! يهلحظه ولمون کنيد ببينيم اين زندگي زندگي که ميگن چي هست؟!