بستن

پوکر فساد؟ نباید به پرسپولیس تهمت بزنیم

پوکر فساد؟ نباید به پرسپولیس تهمت بزنیم

علی فتح‌ا...زاده، مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال تهران درخصوص چهارمین قهرمانی متوالی تیم پرسپولیس اظهارکرد: خوشحالیم که تیم‌های ایرانی بتوانند در آسیا پوکر کنند.
چهارمین قهرمانی پرسپولیس
علی فتح‌ا...زاده، مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال تهران درخصوص چهارمین قهرمانی متوالی تیم پرسپولیس در لیگ‌برتر موسوم به پوکرقهرمانی گفت: خوشحالیم که تیم‌های ایرانی بتوانند در آسیا پوکر کنند. پرسپولیس در ایران پوکر کرد و ما هم در آسیا به‌واسطه حضور چهارباره در فینال آسیا! منتظریم که پرسپولیس را هم 4بار در فینال آسیا ببینیم. خیلی سخت است که ما آن بالا بخواهیم تک و تنها باشیم؛ چون به‌هرحال از این نظر در آسیا غریب هستیم. او ادامه داد: از دوستان پرسپولیسی عذرخواهی می‌کنم این صحبت‌های کری‌خوانی است و دوست ندارم که کسی از این صحبت‌ها ناراحت شود. ما این شوخی‌ها را انجام می‌دهیم تا به نوعی با فوتبال حال کنیم.
فساد در فوتبال
او درباره اینکه در چندین نوبت مدیرعامل استقلال بوده و با مدیران زیادی در وزارتخانه کار کرده است و اینکه می‌گویند فساد در فوتبال وجود دارد، خاطرنشان کرد: شما در هیچ جای کشور نمی‌بینید که هیچ فسادی وجود نداشته باشد. فساد در هرجا که ببینید وجود دارد. وقتی اعلام می‌کنید که 2 یا 3 هزار میلیاردتومان اختلاس شده است، اینها رقم‌های بسیار بالایی است و اگر کل پول ورزش را هم جمع کنیم یکی از این اختلاس‌ها نمی‌شود. مثلا می‌گویند 8 هزار میلیارد؛ شما اگر کل فوتبال را در لیگ‌برتر، دسته اول، دوم و سوم جمع کنید به چنین مبلغی نمی‌رسید. فتح‌ا...زاده در پاسخ به این سوال که فسادهای ورزشی چگونه هستند، گفت: ممکن است همه رقمه باشد. یکبار ممکن است شما به بدنه تصمیم‌گیری در فوتبال نفوذ داشته باشید، اگر آنجا حق و عدالت به تیمی داده نشود می‌شود فساد! مگر ما نمی‌گوییم که همه باید دست‌به‌دست هم بدهیم تا فساد کم شود، چرا فوتبال را خصوصی نمی‌کنید؟ اگر این اتفاق صورت بگیرد دیگر فسادی در فوتبال وجود نخواهد داشت.
ناراحتی وزیر؟!
فتح‌ا...زاده در واکنش به این سوال که با اظهارات او ممکن است وزیرورزش با چنین صحبت‌هایی ناراحت شود چون در صحبت‌هایش اشاره کرده بود در حال مبارزه با فساد در فوتبال است، ادامه داد: من شخص خاصی را مدنظر ندارم چون شما هر صحبتی که انجام بدهید یک فرد ناراحت می‌شود، من روی کلیات صحبت می‌کنم و اگر وزیرورزش در حال مبارزه با فساد است خیلی اقدام خوبی است و امیدواریم که ادامه‌دار باشد. وقتی شما فساد را می‌بینید و برخورد می‌کنید شاهد گسترش آن خواهید بود. این را هم بگویم که وقتی فوتبال را خصوصی می‌کنید نباید نظارت را قطع کنید. شما باید بسته‌های حمایتی از فوتبال داشته باشید. مگر لیگ‌برتر انگلیس خصوصی نیست؟ اما دولت همچنان آنجا نظارت دارد. فتح‌ا...زاده درباره استفاده از الفاظی همانند «پوکرفساد» پس از قهرمان شاگردان یحیی گل‌محمدی در لیگ‌برتر گفت: فکر می‌کنم یک دیدگاه ویژه‌تری نسبت به پرسپولیس وجود دارد و خود دوستان پرسپولیس من هم این موضوع را قبول دارند اما باید اسم فساد را پیش از این پوکر خارج کنیم؛ نباید به پرسپولیس تهمت بزنیم. او در پاسخ به این سوال که منظور او از نگاه ویژه‌تر به پرسپولیس چیست، تصریح کرد: شما تنها کافی است که داوری‌های بازی استقلال را ببینید، اشتباهات را جمع بزنید و خودتان متوجه می‌شوید. بازی استقلال را در تلویزیون کارشناسی کردند و دیدید که در یک نیمه باید دو بازیکن حریف از زمین اخراج می‌شدند. خدایی ناکرده نمی‌خواهم بگویم که داوران تبانی کرده یا پول گرفته‌اند، اما آنها اشتباه کرده‌اند و متاسفانه این اشتباهات همیشه به ضرر استقلال بوده است. پرسپولیس زحمت کشیده که توانسته قهرمانی را به‌دست بیاورد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی