امنيت کامل ثروت سهامداران ايرانخودرو
مجمع عمومي عادي ساليانه صاحبان سهام ايران خودرو براي سال مالي منتهي به 29 اسفند 98 با حضور بيش از 80 درصد از سهامداران برگزار شد و صورتهاي مالي به تصويب رسيد. فرشاد مقيمي- مديرعامل گروه صنعتي ايرانخودرو- از شکستهشدن پياپي رکوردهاي توليد خودرو در سال گذشته خبر داد و افزود: رکورد توليد در ارديبهشت ماه امسال نيز با توليد حدود 51 هزار دستگاه خودرو شکسته شد. بيش از 90درصد از برنامههاي توليد امسال در چهار ماه ابتدايي با وجود تاخير يک هفتهاي در شروع سال کاري به دليل بيماري کرونا و محدوديتهاي ناشي از آن محقق شده است. در کنار افزايش توليد، در سال گذشته موفق به ارتقاي کيفيت شش محصول شدهايم.او ادامه داد: تيراژ توليد در چهار ماه ابتدايي امسال به ميزان 34 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزايش داشته است. امسال توليد 500 هزار دستگاه انواع خودروي سواري و وانت را در دستور کار قرار دادهايم. در سال گذشته به توليد رونق بخشيده و امسال در مسير جهش توليد قرار داريم. مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو، کاهش تعهدات معوق و افزايش عرضه به بازار را از نتايج افزايش تيراژ توليد برشمرد و گفت: علاوه بر اينکه از آبان ماه سال گذشته توانستيم تعهدات فروشهاي فوري را زودتر از موعد، تحويل مشتريان بدهيم، در حال حاضر تعهدات معوق در ساير فروشها به کمتر از 50 هزار دستگاه رسيده است. در حاليکه در سال گذشته بيش از 200 هزار دستگاه تعهد معوق داشتيم. مقيمي اضافه کرد: سهم بازار محصولات ايران خودرو از 5/46 درصد در سال 97 به 52 درصد در سال 98 رسيده است. او ادامه داد: در همين حال روند فروش تعدادي در خودرو سواري و وانت نيز افزايشي بوده است. کل فروش در سال گذشته 408 هزار دستگاه خودرو بوده درحاليکه عدد فروش در سه ماه ابتدايي امسال 76 هزار دستگاه بوده است.
روش تسويه بدهي تامين اجتماعي
با پيشنهاد وزارت امور اقتصادي و دارايي و موافقت هيات دولت، 32 هزار ميليارد تومان از بدهي دولت به سازمان تامين اجتماعي در قالب واگذاري سهام، تسويه ميشود. هيات وزيران در جلسه مورخ 18 تير ماه به پيشنهاد مشترک وزارت اقتصاد، وزارت کار و سازمان برنامه و بودجه بابت رد بخشي از ديون دولت به سازمان تامين اجتماعي، واگذاري سهام دولت در 9 شرکت دولتي به استثناي سهام ترجيحي آنها به سازمان تامين اجتماعي را تصويب کرد. سازمانهاي تامين اجتماعي و تامين اجتماعي نيروهاي مسلح مکلفند 30 درصد از منابع ناشي از اين بند را در جهت متناسبسازي حقوق بازنشستگان و مستمريبگيران منظور کنند.
غرفههاي عرضه دام برپا نميشود
رئيس اتحاديه گوشت گوسفندي با اشاره به اينکه امسال به دليل شيوع کرونا غرفههاي عرضه دام زنده براي عيد قربان برپا نميشود، گفت: مردم ميتوانند چند روز قبل از عيد قربان نذورات خود را به قصابيها سفارش دهند و در روز عيد قربان گوشت ذبحشده در صبح همان روز را دريافت کنند. علياصغر ملکي در گفتوگو با ايسنا با بيان اينکه قيمت شقه بدون دنبه گوسفندي کشتار روز همچنان مانند هفتههاي گذشته و حدود 110 تا 112 هزارتومان است، اظهار کرد: قيمت آلايش گوسفندي نيز از هفته گذشته تغييري به خصوصي نداشته است.
صادرات 154ميليوندلاري پسته
سخنگوي گمرک ايران گفت: در سه ماهه اول سال 99 ميزان 21 هزار و 720 تن پسته از طريق گمرکات کشور صادر شده است که اين ميزان برابر با 154 ميليون و 128 هزار و 901 دلار است. به گزارش مهر، سيدروحا... لطيفي افزود: در اين مدت کشورمان به بيش از 54 کشور جهان صادرات پسته داشته است که در اين ميان اصليترين مقاصد پسته ايراني، کشورهاي چين با پنج هزار و 547 تن و با ارزش 35 ميليون و 409 هزار و 710 دلار و آلمان با دو هزار و 982 تن و عراق با يک هزار و 866 تن هستند.
کمبودي در کالاهاي اساسي نداريم
رئيس اتحاديه بنکداران مواد غذايي تهران با تاکيد بر اينکه اگر قيمت دلار تثبيت شود، بازار به آرامش ميرسد، گفت: به هيچ عنوان کمبود کالا نداريم و کالاهاي بسياري در گمرک در آستانه ترخيص قرار دارد. به گزارش وزارت صمت، محمد آقاطاهر با تاکيد بر اينکه کالا در کشور کم نداريم، افزود: در حال حاضر گمرک پر از کالاهاي وارداتي است؛ اما تصميم خروج آنها منوط به تصميم بانک مرکزي است. او در پاسخ به اين سوال که چه ميزان از مواد غذايي ما از خارج کشور تأمين ميشود، اظهار کرد: 70 درصد از دانههاي روغني وارداتي هستند، همينطور 50 درصد شکر و 40 درصد از حبوبات.