بستن

کـوتـاه حــوادثـی

کـوتـاه حــوادثـی

3 کشته در حادثه رانندگي

رئيس پليس راه استان اردبيل از برخورد سواري پرايد و وانت نيسان در شهرستان گرمي خبر داد و گفت: اين حادثه 3 کشته و 2 مجروح برجاي گذاشت. سرهنگ سيدمحمد صفوي اظهارکرد: ماموران پليس‌راه و پاسگاه انتظامي قره‌آغاج شهرستان گرمي از طريق اعلام مركز فوريت‌هاي پليسي 110 از وقوع حادثه رانندگي در خروجي روستاي قره‌خان‌بيگلو مطلع و بلافاصله به محل اعزام شدند. وي افزود: ماموران انتظامي و پليس راه با حضور در محل مشاهده كردند اين حادثه رانندگي به‌علت برخورد شديد سواري پرايد با وانت نيسان روي داده است. رئيس پليس راه استان اردبيل با اشاره به اينکه در اين حادثه يکي از سرنشينان پرايد در دم جانباخته و 4 نفر مصدوم و توسط اورژانس به بيمارستان انتقال داده شدند؛ گفت: 2 تن از مصدومان حادثه به‌علت شدت جراحات وارده و به‌رغم تلاش کادر درماني جان خود را از دست دادند. سرهنگ صفوي تصريح کرد: انحراف به چپ راننده سواري پرايد علت اين حادثه اعلام شده است.

دستگيري 2 قاچاقچي

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، از کشف 108 کيلو ترياک و دستگيري 2 قاچاقچي موادمخدر در عمليات ماموران يگان تکاوري اين فرماندهي خبر داد. سرهنگ غلامحسين صفري اظهارکرد: نيروهاي رزمي يگان تکاوري فرماندهي انتظامي استان اصفهان حين گشتزني در منطقه بياباني اطراف ايستگاه ايست و بازرسي شهيد امامي شهرستان شهرضا به يکدستگاه خودروي سواري پژو 405 و يک دستگاه خودروي سواري پرايد که در حال تردد در اين منطقه بودند، مشکوک و آن را متوقف کردند. اين مقام انتظامي افزود: در اين عمليات ماموران پس از متوقف کردن خودروهاي مذکور از خودروي پژو 98 کيلو و از خودروي پرايد 10 کيلو ترياک کشف کردند. رئيس مبارزه با مواد مخدر با بيان اينکه در مجموع 108 کيلو ترياک توسط ماموران کشف شد، افزود: در اين رابطه رانندگان خودروها دستگير و براي اقدامات قانوني تحويل مراجع قضائي شدند.

358 كيلو ترياك توقيف شد

فرمانده انتظامي استان خراسان‌رضوي از دستگيري يك سوداگر مرگ و كشف 358كيلو و 900گرم ترياك در شهرستان تايباد خبر داد. سردار محمدکاظم تقوي گفت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان تايباد با اقدامات نفوذي و اطلاعاتي به سرنخ‌هايي از قاچاق محموله موادافيوني به وسيله يك دستگاه تريلر حامل سوخت از استان‌هاي جنوبي به خراسان‌رضوي دست يافتند. فرمانده انتظامي استان خراسان‌رضوي افزود: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر شهرستان تايباد به‌همراه ماموران پليس امنيت عمومي اين فرماندهي پس از كنترل و مراقبت‌هاي پوششي در عملياتي ضربتي وارد عمل شده و خودرو تريلر موردنظر را در مبدا ورودي اين شهرستان متوقف كردند. سردار تقوي با اشاره به اينکه ماموران در بازرسي از اين خودرو تعداد 42 بسته ترياک به وزن 358 کيلو 900 گرم را کشف کردند، گفت: در اين زمينه يک نفر به مراجع قضائي معرفي و تحقيقات در اين باره ادامه دارد.

کشف 26 فقره سرقت منزل

رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان اصفهان، از دستگيري يک سارق سابقه‌دار منزل در عمليات کارآگاهان اين پليس و کشف 26 فقره سرقت با اعترافات وي خبر داد. سرهنگ حسين ترکيان گفت: در پي وقوع يک فقره سرقت منزل در کلانشهر اصفهان که منجر به سرقت اموالي از قبيل طلا، سکه ، دلار و وجوه نقد شده بود، موضوع در دستور کار کارآگاهان پليس آگاهي استان اصفهان قرار گرفت. وي افزود: کارآگاهان با بررسي صحنه سرقت و جمع‌آوري مدارک و مستندات لازم رد پاي يکي از سارقان سابقه‌دار را در اين سرقت به‌دست آورده و پس از انجام يکسري اقدامات علمي و اطلاعاتي مخفيگاه وي را در استان البرز مورد شناسايي قرار دادند. رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان اصفهان تصريح کرد: کارآگاهان با اخذ نيابت قضائي به محل مذکور اعزام و طي يک عمليات ويژه و ضربتي متهم را دستگير کردند. اين مقام انتظامي بيان داشت: متهم که در ابتدا منکر هرگونه جرمي بود، اما در مواجه با مدارک و مستندات پليس ضمن اقرار به بزه‌انتسابي به 26 فقره سرقت منزل در کلانشهر اصفهان اعتراف کرد که در اين خصوص پرونده تشکيل و براي انجام اقدامات قانوني تحويل مرجع قضائي شد. سرهنگ ترکيان با بيان اينکه متهم در ساعات خلوت شب زنگ درب منازل را به صدا در آورده و پس از اطمينان از خالي بودن منزل باشگرد خاصي درب منزل را باز کرده و سرقت خود را انجام مي‌داد، گفت: به شهرونداني که در منازل آپارتماني سکونت دارند توصيه اکيد مي‌کنيم هنگام خارج شدن از قفل‌کردن کامل درب منزل خود اطمينان حاصل کنند و براي محافظت بيشتر از درهاي ضدسرقت، نرده‌هاي آکاردئوني و قفل‌هاي داراي ضريب ايمني بالا استفاده کرده و همچنين از نگهداري وجوه نقد و طلاجات با ارزش در منزل خودداري کنند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی