پائولو مالديني يکي از مديران حوزه ورزشي باشگاه ميلان در گفتوگوي بهصورت غيرمستقيم به احتمال نماندن خود در اين تيم اشاره و درباره ناتوانايي روسونري براي بازگشت به روزهاي اوج با تکيه به بازيکنان جوان و کمتجربه صحبت کرد.
ديدار با گتوسو
مالديني بامداد ديروز (دوشنبه) همراه با ميلان به سنپائولو رفت تا بازي تيمش را مقابل تيم تحت هدايت دوست و همتيمي سابقش، جنارو گتوسو ببيند. اين دو که در کنارهم بخشي از بزرگترين و پرافتخارترين مقاطع تاريخ باشگاه ميلان را رقم زدند، در ابتداي بازي يکديگر را در آغوش گرفتند. مالديني پس از آن به شبکه اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: روبهرو شدن با گتوسو بهعنوان يک رقيب حس عجيبي دارد، اما زمان راه شما را از هم جدا ميکند. با اين وجود هيچکس نميتواند رابطهاي که ميان «رينو» (لقب گتوسو) و ميلان بود را از ياد ببرد. گتوسو در پايان فصل گذشته از ميلان جدا شد. اما آيا احتمال دارد که مالديني هم به سرنوشت او دچار شود و با وجود درخواست هواداران براي ماندن، روسونري را ترک کند؟ کاپيتان سابق روسونري در اين باره گفت: اين بحث مدتي است که مطرح شده. اول از همه ما ميخواهيم که در بهترين شرايط ممکن به انتهاي فصل برسيم، پس براي محققشدن اين هدف بايد از اينجور حرفوحديثها پرهيز کنيم و بعد به وقتش در اين باره هم صحبت خواهيم کرد.
انتقاد از سياست مديران
«آيا مديران باشگاه مالديني را در جريان برنامههايشان قرار دادهاند؟»، او در پاسخ به اين سوال هم گفت: حتي اگر قرار داده بودند هم من چيزي دربارهاش نميگفتم. ما الان بايد به تيممان ثبات بدهيم. من مطمئنم بودم که با استفانو پيولي ميتوانيم نتيجه بگيريم و حالا اين حرفم هم تاييد شده است. من واقعا افتخار ميکنم، چون با تماشاي 90درصد تمرينات تيم ميدانستم که اين تيم رو به شکوفايي است. تعليق ليگ و قرنطينه به پيولي اجازه داد آن جلسات تمريني فشرده برگزار کند. در اين بين هم البته بسياري از بازيکنان مانند آنته ربيچ، زلاتان ابراهيموويچ، اساعيل بنناصر و... خوب کار کردهاند. البته اگر قرار باشد يک بازيکن را انتخاب کنم که در تيم بيش از همه مرا تحتتاثير قرار داده، آن بازيکن فرانک کسيه است. او به بازيکني کامل تبديل شده است و با حضور در خطمياني ما تاثيرش را گذاشته است. من مطمئنم که ما داريم بستري قوي براي پيشرفت ميلان در آينده ميسازيم. مالديني سپس به انتقاد از سياست مديران باشگاه در مورد انتخاب بازيکنان پرداخت و اظهارکرد: گاهي اوقات ما فراموش ميکنيم که اين بازيکنان چند ساله هستند. ما کلي بازيکن جوان در تيممان داريم. ما (مديران ورزشي باشگاه) کلي تلاش کرديم و فشار آورديم که دو بازيکن باتجربهتر مثل ايبرا و سيمون کائر به تيممان اضافه شوند تا به توانند به رشد بازيکنان جوان کمک کنند. اگر من هم در ابتداي دوران بازيام فرانکو بارسي و مائورو تاسوتي را کنارم نداشتم نميتوانستم چنين عملکرد فوقالعادهاي داشته باشم، چون اعتمادبهنفس کافي را پيدا نميکردم. ميلان با بازيکنان کمتجربه قهرمان نميشود. تاريخچه يک تيم مهم است. پوشيدن پيراهن ميلان يک مسئوليت است و باري سنگيني دارد. پس براي بازيکنان جوان تحمل اين مسئوليت و فشاري که به آن عادت ندارند، سخت است.
ميلان
مذاکرات ميلان با رانگنيک سرمربي پيشين لايپزيگ براي قبول هدايت اين تيم در فصل آينده ادامه دارد و آخرين گزارشها حاکي از توافق نهايي دو طرف است. «آيا مالديني پشيمان است که در ماه فوريه رانگنيک را بهخاطر مصاحبهاش درباره مربيگري در ميلان فردي غيرمحترم توصيف کرد؟»، کاپيتان سابق روسونري در اين باره هم گفت: من باز هم حرفم را تکرار ميکنم. حرفي که من زدم خطاب به يک شخص خاص نبود بلکه درباره آداب و شيوه انجام برخي کارها بود.