کشف کتانيهاي قاچاق
معاون نظارت بر اماکن عمومي پليس امنيت پايتخت از کشف 118جفت کفش کتاني قاچاق در بستههاي پستي خبر داد. سرهنگ نادر مرادي معاون نظارت بر اماکن عمومي پليس امنيت پايتخت اظهارکرد: خبري در خصوص ارسال تعدادي بسته پستي قاچاق از يکي از استانهاي جنوبي کشور به شهر تهران دريافت کرديم و با توجه به اهميت گزارش دريافتي، موضوع در دستور کار ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومي پليس امنيت تهران بزرگ قرار گرفت. وي افزود: در بررسيهاي تکميلي، صحت و سقم خبر موردتاييد ماموران پليس قرار گرفت و مشخص شد که اين بستههاي پستي محموله قاچاق بوده که به يکي از ادارات پست شمال غرب پايتخت تحويل داده شده است. مرادي بيان داشت: نتيجه تحقيقات انجامگرفته در اختيار مقام قضائي قرار گرفت و دستور بازرسي بستههاي پستي و دستگيري متهم و يا متهمان احتمالي اين پرونده اخذ شد. اين مقام انتظامي تصريح کرد: تيمي از کارشناسان و ماموران پليس اماکن عمومي به محل تحويل بستههاي پستي اعزام و در بازرسي از اين محل موفق شدند 118جفت کفش کتاني قاچاق فاقد بارنامه و مجوزهاي گمرکي کشف کنند. معاون نظارت بر اماکن عمومي پليس پايتخت با اشاره به اينکه ارزش کالاهاي کشفشده بيش از 3 ميليارد ريال است، خاطرنشان کرد: تلاش براي شناسايي و دستگيري متهمان پرونده در دستور کار ماموران پليس قرار دارد.
60 کيلو حشيش کشف شد
فرمانده انتظامي استان گيلان از کشف 60كيلوگرم حشيش در بازرسي از يك باب منزل مسكوني در شهر رشت خبر داد. سردار عزيزا... ملكي گفت: در پي دريافت گزارشي مبنيبر فعاليت يک قاچاقچي در زمينه تهيهوتوزيع موادمخدر در سطح استان گيلان، بررسي موضوع در دستور كار پليس قرار گرفت. اين مقام ارشد انتظامي افزود: با تلاشهاي شبانهروزي و تحقيقات بهعمل آمده، صحت موضوع محرز شد و مخفيگاه متهم در شهر رشت مورد شناسايي قرار گرفت. وي با بيان اينكه ماموران پليس مبارزه با موادمخدر پس از تعقيبومراقبت و تحتنظر قراردادن منزل موردنظر از حضور متهم اطمينان كردند، بيان داشت: با هماهنگي قضائي، متهم 51ساله دستگير شد. سردارملكي تصريح كرد: در بازرسي از منزل متهم، 60كيلوگرم موادروانگردان از نوع حشيش كه بهطرز ماهرانهاي جاساز شده بود، كشف شد. فرمانده انتظامي استان گيلان در پايان با اشاره به اينكه متهم پس از تشكيل پرونده به مرجع قضائي معرفي شد از شهروندان خواست: هرگونه اطلاعات و اخبار در مورد تهيهوتوزيع موادمخدر را از طريق سامانه110 به پليس اطلاع دهند.
کشف 290 کيلوگرم ترياک
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز از کشف 290کيلوگرم ترياک در عمليات مشترک پليس مبارزه با موادمخدر استانهاي البرز و هرمزگان خبر داد. سرهنگ علي عسکري گفت: در پي اقدامات اطلاعاتي پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز متمرکز بر روي عناصر خريدوفروش موادمخدر مشخص شد، فردي بههمراه همدستش مقدار قابلتوجهي ترياک را از مرزهاي شرقي کشور تهيهکرده و بهوسيله يکدستگاه کاميون فوتون در پوشش بار«ماهي» در حال انتقال آن به استانهاي مرکزي از جمله استان البرز هستند. وي ادامه داد: بلافاصله براي پيشگيري از تقسيمشدن موادمخدر در استانهاي مسير موضوع به پليس مبارزه با موادمخدر استان هرمزگان اطلاع داده شد و اکيپي از ماموران آن پليس با هدايت لحظهبهلحظه ماموران پليس مبارز با موادمخدر استان البرز به محور چابهار- جاسک اعزام شدند و با رصد و پايش خودروهاي عبوري در نهايت کاميون متهمان را شناسايي و در يک عمليات ضربتي خودرو را متوقف و 2سرنشين آن را دستگير کردند. سرهنگ عسکري افزود: در بازرسي از کاميون متهمان 290کيلوگرم ترياک که بهصورت ماهرانهاي در بار «ماهي» جاساز شده بود، کشف و بههمراه متهمان به پليس مبارزه با موادمخدر استان هرمزگان منتقل شدند. رئيس پليس مبارزه با موادمخدر استان البرز در پايان خاطرنشان کرد: مرکز فوريتهاي پليسي110 بهصورت 24ساعته آماده دريافت اخبار و اطلاعات پليسي شهروندان است.
توقيف محموله دينام قاچاق
فرمانده انتظامي استان از توقيف محموله دينامالکتريکي قاچاق به ارزش 6ميلياردريال در عمليات پليس شهرستان دليجان خبر داد. سردار حسن مفخميشهرستاني گفت: با ادامه يافتن طرحهاي عملياتي پليس در مبارزه با قاچاق كالا، تيمي از ماموران انتظامي شهرستان دليجان يک دستگاه خودروي وانت نيسان حامل بار قاچاق را در يكي از محورهاي مواصلاتي اين شهرستان شناسايي و متوقف كردند. اين مقام ارشد انتظامي ادامه داد: با بررسي اسناد و مدارك ارائه شده از سوي راننده خودرو، مشخص شد كه اين مدارك فاقد اعتبار بوده و بار خودرو بهصورت قاچاق در حال جابهجايي است. وي ادامه داد: در بازرسي انجامشده از اين خودرو 50دستگاه دينامالكتريكي فاقد هرگونه مدارك مثبته گمركي كشف و راننده خودرو دستگير شد. فرمانده انتظامي استان ارزش ريالي كالاهاي كشف شده در اين عمليات را در ارزيابي كارشناسان اداره مبارزه با قاچاق كالا و ارز پليس آگاهي حدود 6ميليارد ريال بيان و اظهارکرد: با تكميل تحقيقات پليس، فرد دستگيرشده پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني به دستگاه قضائي معرفي شد. سردار مفخميشهرستاني در پايان با بيان تداوم طرحهاي مبارزه با قاچاق كالا در استان، از شهروندان درخواست كرد در صورت اطلاع از هرگونه فعاليتهاي مخل نظم و امنيت اقتصادي موضوع را براي بررسي تخصصي از طريق سامانه تلفني110 به پليس گزارش كنند.