بستن

پرسپولیسی‌های معترض!

پرسپولیسی‌های  معترض!

آرمان‌ملي: تيم پرسپوليس که مدعي جدي قهرماني اين فصل است با مشکلات مديريتي و البته مالي مواجه است مشکلاتي که باعث‌شده تا بازيکنان و کارمندان اين باشگاه اعتراض کنند.

مشکل کرونا

بعداز اپيدمي‌شدن کرونا در جهان و تعطيلي ليگ‌هاي مختلف، فيفا اعلام کرد بازيکنان تا پايان فصل‌جاري مي‌توانند در تيم‌هاي خود بمانند و سپس در صورت قرارداد با تيم ديگر راهي باشگاه جديد شوند. با وجودي که فيفا اين دستورالعمل را صادر کرده، اما عليرضا بيرانوند دروازه‌بان پرسپوليس به اين باشگاه اعلام کرده که قراردادش 11تير با اين باشگاه به پايان مي‌رسد و طبق قراردادي که با باشگاه آنتورپ بلژيک بسته است از 12تير بازيکن اين تيم به‌شمار مي‌رود. بيرانوند به همين دليل اعلام‌کرده آخرين روزي است که در تمرين سرخپوشان حاضر مي‌شود. اين در شرايطي است که باشگاه به‌دنبال ارسال نامه به فيفاست تا در مورد اين موضوع استعلام بگيرد. از سوي ديگر بيرانوند باتوجه به شروع تمرينات آنتورپ براي فصل جديد نمي‌خواهد با سفر ديرهنگام به تيم جديدش موقعيتش به خطر بيفتد.بيرانوند درحالي تصميم گرفته ديگر در تمرينات پرسپوليس شرکت نکند که يحيي گل‌محمدي نمي‌خواهد او در ميانه‌راه از جمع شاگردانش جدا شود.

مشکل بيمه

واگذاري انحصاري امتياز و بهره‌برداري برند و فضاهاي تبليغاتي پرسپوليس، پرونده‌اي بود که با حضور کارشناسان و مسئولان سازمان تامين‌اجتماعي مورد بررسي قرار گرفت. به گزارش رسانه رسمي ‌باشگاه پرسپوليس، در اين جلسه فرامرز ديناروند، معاونت اداري‌ومالي باشگاه به نمايندگي از پرسپوليس حضور داشت و به تشريح کامل قرارداد، سوابق اينگونه فعاليت‌ها و ارائه مستندهاي قانوني پرداخت. در پايان اين جلسه که با مساعدت سازمان تامين اجتماعي و پيرو درخواست باشگاه پرسپوليس برگزار شد، مقرر شد که شرکت ورزشي فرهنگي پرسپوليس در راستاي اجراي ماده38 قانون تامين‌اجتماعي، قرارداد في‌ما‌بين را به سازمان تامين‌اجتماعي ارائه کرده و مقاطعه کار (شرکت آتيه داده‌پرداز) را نسبت به پوشش بيمه‌اي کارکنان خود ملزم کند. در خاتمه نيز مفاصا حساب به‌ميزان سهم ناخالص درآمد شرکت آتيه‌داده‌پرداز، از سازمان اخذ شود. در خصوص کسورات درآمدي پرسپوليس نيز ضمن تاکيد بر غيرمنطقي و ناموجه‌بودن نحوه و ميزان مبلغ کسر شده، مقرر شد که به‌دليل عدم وجود عنصر مزد در درآمد، شرکت آتيه‌داده‌پرداز نسبت به آزادسازي سهم پرسپوليس از درآمد، اقدام کند.

اعتراض بازيکنان

دوشنبه شب تمام بازيکنان پرسپوليس با انتشار پستي مشترک در صفحه مجازي خود به برخي موارد موجود در اين باشگاه اعتراض کردند. اما در اين اعتراض دسته‌جمعي مواردي مطرح شده است که در حيطه وظيفه بازيکن نيست. به‌طور مثال در بخشي از اين مطلب آورده شده: واضح است که شخص اول باشگاه قدرت تصميم‌گيري ندارد. همين اظهارنظر کافي است که از اوضاع دردناک رابطه باشگاه و بازيکنان مطلع شويم؛ اما نکته اساسي اينجاست که آيا بازيکن يک باشگاه از نظر قانوني اجازه دارد درباره حيطه وظايف مديرعامل اظهارنظر کند؟ بحث اصلي اعتراض بازيکنان پرسپوليس به درگيري آنها با ذي‌حساب و خزانه‌دار باشگاه برمي‌گردد. آنها در اين‌باره در متن اعتراضي خود نوشتند: «مسئول حسابرسي يا ذي‌حساب هم خود را در زمره مالکان تلقي کرده» اما قصه اين ماجرا چيست؟ از قرار معلوم دوشنبه عليرضا بيرانوند براي روشن‌شدن وضعيت مالي خود در باشگاه پرسپوليس حاضر مي‌شود و جلسه‌اي با خزانه‌دار باشگاه برگزار مي‌کند تا وضعيتش مشخص شود، اما صحبت‌هاي دوطرف در نهايت منجر به درگيري لفظي مي‌شود. بيرانوند هم که مدعي است باشگاه مطالباتش را پرداخت نکرده با ناراحتي تمام به محل تمرين سرخ‌ها مي‌رود و در آنجا پس‌از مشورت با ساير بازيکنان مشخص مي‌شود که سايرين نيز از رفتارهايي که در باشگاه با آنها شده ناراحت هستند. از قرار معلوم آنها هم مدعي طلب‌هاي ميلياردي هستند که اين مبالغ در سيستم حسابرسي باشگاه تاييد نمي‌شود. از زمان حضور مهدي رسول‌پناه به‌عنوان سرپرست باشگاه حدود 19ميلياردتومان به‌حساب باشگاه واريز شده که از اين پول، مبلغ قرارداد بازيکنان به حساب آنها واريز شده يعني در واقع تاکنون تمام بازيکنان پرسپوليس (به‌غير از خارجي‌ها) بين 65 تا 70درصد از قرارداد خود را دريافت کرده‌اند. اگر درصد حق سازمان ليگ و همين‌طور جرايم احتمالي را هم کسر کنيم (حدود 20درصد) بايد بگوييم بازيکنان پرسپوليس تا پايان فصل در نهايت 10 تا 15درصد از قراردادشان باقي مانده که باشگاه بايد آن را پرداخت کند. حالا در نظر بگيريد اين بازيکنان به‌خاطر همين 15درصد کام هواداران را بعداز يک برد شيرين مقابل پيکان تلخ مي‌کنند. اعتراض بازيکنان پرسپوليس در شرايطي مطرح مي‌شود که هريک از آنها از قرارداد چند ميلياردي خود حدود 70درصد دريافتي داشتند، اما کارمندان باشگاه که حقوق‌هاي دو تا سه ميليوني دريافت مي‌کنند بيش از 3ماه است که حقوق خود را دريافت نکرده‌اند.

اعتراض کارمندان

صبح ديروز (سه‌شنبه) بخش زيادي از کارمندان باشگاه پرسپوليس به‌دليل پرداخت‌نشدن حقوق‌شان مقابل درب باشگاه ايستادند و دست از کار کشيدند. کارمندان باشگاه پرسپوليس بيش‌از دوماه است که حقوق دريافت نکرده‌اند. البته کارکنان باشگاه پرسپوليس بعداز چند ساعت بحث و گفت‌وگو راضي شدند که به‌سر کار خود برگردند. به آنها قول داده شده که حقوق معوقه‌شان ظرف چند روز آينده پرداخت مي‌شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی