اميررضا واعظآشتياني مديرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: صحبتهاي مديرعامل بخشي از اهداف اوست، اما اگر قرار باشد به اين بهانه ضرر و زيان گريبان تيم را بگيرد، بايد مقابل آن ايستاد.
طرحهاي اقتصادي
وي در خصوص طرحهاي پيشنهادي سعادتمند براي درآمدزايي اظهارکرد: اميدوارم طرحهاي اقتصادي که از طرف دوستان ارائه ميشود، اثربخش باشد و نتيجه بدهد. من دوست دارم مجموعهاي در استقلال قرار گيرد که اين تيم را در مسير درست و پيشرفت قرار دهد. قطعا همه علاقهمندان و حتي کارشناسان در رشته اقتصاد ورزش از اهدافي که عملياتي باشد و نه در حد شعار، استقبال ميکنند. من هم خوشحال ميشوم استقلال روزهاي خوبي داشته باشد.
اظهارات شائبهبرانگيز
مديرعامل اسبق استقلال افزود: نکتهاي که وجود دارد، اين است که مديرعامل فعلي بايد بگويد با کدام متر و معيار روي کمپ زنده ياد حجازي قيمتگذاري کرده است؛ کمپي که وزارت ورزش به اداره کل دستور داده که آن را به استقلال واگذار کند. آقايان بايد بگويند با کدام کاربري اين عدد را به اطلاع مردم رساندهاند؟ آيا کاربري کمپ زنده ياد حجازي تجاري، مسکوني، ورزشي و.... است؟ آنچه که مشخص است، ارزانترين کاربري در شهر متعلق به زمينهاي فرهنگي و ورزشي است و اعدادي که آقاي سعادتمند اعلام کرده در اذهان عمومي شائبه ايجاد ميکند. از سوي ديگر درست است که زمين به استقلال واگذار شده، اما انتقال چنين مجموعههايي از يک بخش به بخش ديگر نيازمند زمان است. اگر قرار باشد ورزشگاهي مثل مرغوبکار و امامرضا(ع) به استقلال واگذار شود (با اشاره به صحبتهاي سعادتمند مبني بر اينکه اين زمينها هم جزو دارايي استقلال محاسبه ميشود)، نيازمند زمان و فرايندهاي بعدي خواهد بود. آشتياني با اشاره به اينکه سعادتمند مدعي شده بهزودي هواداران شاهد پفکآبي خواهند بود، عنوان کرد: اين مطالبي که گفته شده، مطالب خوبي براي درآمدزايي است، اما از وزارت ورزش ميخواهم که نظارتش روي اين باشگاه را فراموش نکند تا بعداز مدتي شاهد حوادث و مسائل ديگر نباشيم. چه بسيار مديران آمدند و شعارهاي زيادي دادند. يکي گفت ميخواهم استاديوم 50هزار نفري بسازم و ديگري بهدنبال ستاره چهارم بود. صحبتهاي مديرعامل استقلال بخشي از اهداف اوست، اما اگر قرار باشد به بهانه اهداف، ضرر و زيان گريبان تيم را بگيرد، بايد مقابل اين موضوع ايستاد. وي تاکيد کرد: متاسفانه تا امروز هر چه اتفاق افتاده بهدليل عدم نظارت روي دو باشگاه پرطرفدار پايتخت بوده و همين صدمات جبرانناپذيري به بيتالمال زده است. خواهش من از دوستان در وزارت ورزش اين است که حداقل اين يکبار را تمرين و روي دو باشگاه نظارت کنند بهتر است وزارت روي اين تصميمات نظارت ويژه داشته باشد، چون اگر احيانا اين مديريت مثل مديريت قبلي با چالش مواجه شود، هيچ عذري از وزارت ورزش پذيرفتني نيست.
ادعا
آشتياني در خصوص اينکه سعادتمند مدعي شده با واگذاري کاشيهاي کمپ زنده ياد حجازي قصد درآمدزايي 64ميليارد توماني دارد، گفت: از نظر من درصد کمي در جامعه متوسط و درصد ديگري درآمد بسيار پايين و بخش ديگري که آنها تعدادشان اندک است در جامعه ما مرفه هستند. اين موضوعات نياز به فرهنگسازي دارد. اگر در کشورهاي ديگر ميبينيد که مردم براي چنين برنامههاي هزينه ميکنند به اين دليل است که بسترهاي فرهنگي متعادلي وجود دارد. يکي از بحثهاي انحرافي که سالهاست در کشور ما دربارهاش صحبت ميشود، اين است که پرسپوليس استقلال 30-40ميليون هوادار دارد. اما بايد سوال کرد چند نفر از اين 30-40 ميليون پاي کار هستند. نظر شخصي من اين است که مردم حاضر نيستند با فضاي اقتصادي موجود در کشور چنين هزينههايي انجام دهند.