بستن

«زيرخاکي» اصراري براي خنداندن نداشت

«زيرخاکي» اصراري براي خنداندن نداشت

ژاله صامتي:

«زيرخاکي» اصراري براي خنداندن نداشت

بازيگر سريال «زيرخاکي» گفت: وقتي نقشي را بازي مي‌کنم صددرصد براي آن نقش هستم و به همين دليل وقتي «پريچهر» هستم، ديگر «رعنا» نيستم و همين مي‌شود که نقش در رگ و ريشه‌ام مي‌نشيند و با کاراکترهايي که بازي مي‌کنم نفس مي‌کشم و در طول زندگيم به آن فکر مي‌کنم. «ژاله صامتي» بازيگر سريال «زيرخاکي» گفت: من بازيگري هستم که نقش‌هاي انتخابي‌ام را از دور و اطرافم برمي‌دارم. خيلي وقت‌ها پيش مي‌آيد خانمي ‌را جايي مي‌بينم و رفتارش را براي خودم آرشيو مي‌کنم و تا چند سال بعد در يک کاري از آن استفاده مي‌کنم و برخي خصوصياتش را کم و زياد مي‌کنم. به اضافه اينکه با نويسنده و کارگردان هم براي درآوردن هر نقشي به تعامل مي‌رسيم. وي درباره علاقه مردم به شخصيت «پريچهر» نيز گفت: مردم «پريچهر» را دوست دارند چون شبيه به خاله و زن‌عمو يا هر آدمي ‌است که در اطرافشان ديده‌اند و اين همان موضوعي است که مدتي است باعث قهر مردم با تلويزيون و سينما و تئاتر شده است. آدم‌هايي که در برخي از اين آثار بازي مي‌کنند شبيه به هيچکس نيستند. وي با بيان اينکه جنس کمدي «زيرخاکي» جنس کمدي احمقانه نيست، افزود: همه بازيگران و عوامل وجه اشتراکي با هم داشتند و آن هم اين بود که نمي‌خواهيم کار احمقانه کنيم و مي‌خواهيم کمدي موقعيت بسازيم. ما در «زيرخاکي» هيچ اصراري براي خنداندن مخاطب نداريم و «پريچهر» و «فريبرز» همين شکل هستند و اينطور نيست که خودشان را به خنگي بزنند. اين بازيگر درباره زيبايي رابطه بين «فريبرز» و «پريچهر» نيز بيان داشت: در رابطه بين اين دو با همه حماقتي که مرد دارد، اما زن عاشقانه کارهايش را باور مي‌کند. هيچ‌وقت در هيچ‌کاري به اين رابطه و به اين شيوه به رابطه ظريف بين زوج‌ها نپرداخته بوديم.

«سامان» هوشمندي خاصي داشت

بازيگر سريال «زيرخاکي» درباره اينکه جليل سامان آدم طنازي نيست، نيز گفت: آقاي «سامان» اصلا فرد طنازي نيست، اما بسيار خوش قلب و خوش اخلاق است و معتقدم در دسته‌بندي کاراکترهايي که خودم برايشان تعريفي دارم و اين به من در بازيگري کمک مي‌کند، جليل سامان فردي است که بدون اينکه طناز باشد بسيار خوش خنده و خوش اخلاق است و هيچکس بداخلاقي او را نديده اما در مورد زيرخاکي هوشمندي بسياري به خرج داد. کارگرداني اين نيست که اگر کادرزيبا، ببندي مي‌شوي کارگردان. بلکه 80 درصد کارگرداني انتخاب درست عوامل و بازيگران است. بازيگر سريال «نفس» همچنين ادامه داد: شايد با دو بازيگر ديگر که کمدي هم کار مي‌کنند و موفق هم هستند اين کار موفق نمي‌شد. آقاي سامان جنس کمدي را مي‌دانست و انتخابش در راستاي همين هدف بود و همين هم عامل موفقيتش بود. چون او از من و پژمان جمشيدي نمايش «يادم تو را فراموش» را ديده بود و بر همين اساس از ما خواست که اين نقش‌ها را در سريالش بازي کنيم. در آن نمايش ما نامزد بوديم و جمشيدي نقشي جدي داشت، اما من جدي نبودم. شايد همان کار باعث شد ما تست‌هايمان را پيش آقاي سامان داده باشيم. وي درباره محدوديت‌هايي که سر راه بازيگرهاي خانم براي درآوردن نقش‌هايشان قرار دارد، ادامه داد: کار کمدي خيلي سخت‌تر از کار جدي است و هر بازيگري چه زن و مرد اين قابليت را ندارد. خيلي از بازيگران ما با دانش هستند، اما اين ويژگي را در کاراکترهايشان ندارند و خيلي‌ها هم هستند با اينکه خودشان طناز هستند، اما نمي‌توانند بازي کمدي کنند. اما موضوعي هم در بازي کردن در آثار کمدي وجود دارد و آن هم اين است که بايد حواسمان باشد که به کسي يا جايي برنخورد. از طرفي زودرنج هم هستيم و شوخي کردن‌ها خيلي سخت مي‌شود.

با کاراکترهايم نفس مي‌کشم

اين بازيگر درباره حفظ راکورد در بازي يک بازيگر نيز عنوان داشت: يکي از موارد بسيار مهمي ‌که هميشه به آن توجه دارم راکورد در بازيگري است. يکي از اساسي‌ترين کارها براي يک بازيگر همين است و هميشه به هنرجوهايم مي‌گويم. وقتي نقشي را بازي مي‌کنم صددرصد براي آن نقش هستم و به همين دليل وقتي «پريچهر» هستم ديگر «رعنا» نيستم و همين مي‌شود که در رگ و ريشه‌ام مي‌نشيند و با کاراکترهايي که بازي مي‌کنم نفس مي‌کشم و در طول زندگيم به آن فکر مي‌کنم. در تمام طول بازي در يک سريال و فيلم و تئاتر حتي کتاب نمي‌خوانم تا تمرکزم به هم نخورد حتي فيلمنامه‌هايي که برايم مي‌فرستند را هم نمي‌خوانم و در نتيجه اين مي‌شود که ري‌اکشن‌هايم باورپذير مي‌شود چون تمام لحظه‌هاي آن آدم را تحليل مي‌کنم. وي ادامه داد: ما درباره زندگي شخصي «پريچهر» و اينکه پدر و مادرش کي و کجا هستند؟ هيچ چيز به مخاطب نگفتيم، اما بين خودمان با کارگردان درباره‌اش بارها صحبت کرديم به همين خاطر کاراکتر قابل قبولي شده است. صامتي افزود: تصويربرداري «زيرخاکي» بعد از کرونا ادامه دارد و مخاطبان ما بايد منتظر باشند تا سرنوشت اين خانواده را ببينند. بخش عظيمي‌ از اين سريال ضبط شده اما زخمي ‌است و بايد کامل انجام شود. وي درباره تاثير بازخوردهاي مخاطبان در روند ادامه سريال نيز گفت: مطمئنم گروه سازنده اين کار اينطور نيستند که از روي استقبال مخاطب بگويند حالا برويم و تعداد قسمت‌ها را زيادتر کنيم. اما اين نويد را به مخاطبان مي‌دهم که پايان «زيرخاکي» خيلي غافلگيرکننده خواهد بود.

«سرباز» در زمان خوبي پخش نشد

اين بازيگر با بيان‌نظر خود درباره سريال‌هاي ديگر ماه رمضان امسال نيز بيان داشت: چند قسمت از سريال «سرباز» را ديدم و «بچه‌مهندس» را کامل دنبال نکردم. به‌نظرم سريال «سرباز» براي ماه رمضان نبود و اگر در فضاي ديگري پخش مي‌شد مي‌توانست مخاطب خوبي جذب کند. وي با اشاره به بازي در نقش‌هاي منفي نيز گفت: يکبار در يک فيلم سينمايي «آخرين نبرد» حميد بهمني نقش منفي بازي کردم که اتفاقا هم جواب نداد و آقاي بهمني براي توجيح حضور من در نقش منفي معتقد بود که مي‌خواستم ساختارشکني کنم و مي‌خواستم يک صورت مهربان را بياورم و نقش منفي به او بدهم و به مردم بگويم آدم بدها مي‌توانند صورت مهرباني داشته باشند. اما اين نقشم موفق نبود چون تماشاچي دوست دارد من را در نقش مثبت ببيند. غير از آن يک نقش نقش ديگر منفي به من پيشنهاد نشد اما برايم چالش خوبي است اما در تئاتر اين کار را انجام دادم. صامتي درباره اينکه استقبال مخاطبان برايتان چقدر اهميت دارد؟ افزود: اگر ما تماشاچي نداشته باشيم پس چه کاره‌ايم؟ مردم بايد ما را دوست داشته باشند و بايد ما را بپذيرند. دوست ندارم يک نقش را تکرار کنم و هيچکدام از نقش‌هايي که تا به‌حال بازي کردم اصلا شبيه به‌هم نيستند. يکسري مي‌گويند جنس کمدي‌اي که کار مي‌کني شبيه به مرجانه گلچين است، اما من هيچ‌وقت کمدي تيپ بازي نکردم و مرجانه عزيز گاهي تيپ بازي مي‌کند. اين بازيگر در پايان نيز بيان داشت: يکي از مواردي که حالم را خوب مي‌کند اين است که در کاري بازي کردم که هم منتقدان، هم تماشاچي خاص و عام و همکاران دوستش دارند و خدا را شاکرم و تا الان بازخوردهاي منفي درباره اين کار نشنيدم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی