آرمانملي: استقلال در ليگ چهاردهم با امير قلعهنويي به قهرماني نرسيد. از آن زمان تاکنون حرف و حديثهايي در خصوص عملکرد بازيکنان استقلال خصوصا در ديدارهاي پاياني مسابقات شنيده ميشود.
10 بازيکن؟!
هواداران پرسپوليس براي اينکه بتوانند در دربي مقابل استقلال امير قلعهنويي به پيروزي برسند، انتظار زيادي کشيدند. قلعهنويي که اولين باختش به پرسپوليس در ليگبرتر به ليگ دوم و شکست 2 بر يک استقلال اهواز به پرسپوليس برميگردد، بعد از آن باخت دوازده سال در ليگبرتر به پرسپوليس با هيچ تيمي نباخت تا اينکه در ليگ چهاردهم که سرمربي استقلال تهران بود، هر دو بازي رفت و برگشت را به پرسپوليسيها باخت. در بازي رفت آن فصل شاگردان حميد درخشان در تيم پرسپوليس در حالي که در نيمه اول با يک گل بازي را به استقلال باخته بودند، در نيمه دوم با يک بازگشت خوب دو گل به استقلال زدند و موفق شدند با نتيجه 2 بر يک برندهي دربي شوند. در بازي برگشت آن فصل هم برانکو ايوانکوويچ کروات اولين دربي خود در فوتبال ايران را تجربه ميکرد و تيم او موفق شد با تک گل علي عليپور از سد شاگردان امير قلعهنويي در تيم استقلال بگذرد. شاهرخ بياني درباره شکست استقلال مقابل پرسپوليس در دربي برگشت ليگ چهاردهم اظهارکرد: ما به خودمان باختيم نه پرسپوليس. استقلال در اين فصل مشکلات زيادي داشت و دل بازيکنان با تيم نبود. مدام اين موضوع را تحمل کرديم و گفتيم در بازي با پرسپوليس بهخاطر مردم جبران ميکنند ولي اين اتفاق نيفتاد. ما ميتوانستيم بهتر از اين بازي کنيم. وي با بيان اينکه «بازيکنان استقلال کمکاري کردند»، تصريح کرد: درست است که مشکلات مالي و بحث خصوصيسازي به باشگاه لطمه زد ولي هدف برخي از بازيکنان اين بود که امير قلعهنويي در استقلال نباشد. برخي از بازيکنان مليپوش ما در حدواندازههاي خود نبودند ولي باز هم ميبينيم به تيمملي دعوت شدهاند. آناليزور تيم فوتبال استقلال افزود: بازيکني که 650 ميليون تومان پول گرفته است، در نيمه دوم بازي با پرسپوليس اعلام کرد که حالش خوب نيست. آقاي بازيکني که ادعا ميکني مسموم هستي، چرا روي نيمکت نشستي؟! مگر قرار نبود به تيم کمک کني؟! اين آقايان ميخواستند قلعهنويي را زمين بزنند. البته او هم در رختکن همه آنها را به خدا واگذار کرد. «بازيکنان بدانند که پيراهن استقلال ارزش دارد»، بياني با بيان اين جمله گفت: رضا عنايتي با آن سن و سال چنان ميدود که همه برايش افتخار ميکنند. او را بايد اسطوره ناميد. هراير مگويان يکسال از حضورش در استقلال نگذشته، اما شب گذشته گريه ميکرد که چرا استقلال باخت. 10 بازيکن استقلال ميدانستند که اگر قلعهنويي سال بعد بماند، بايد از تيم بروند و به همين دليل تصميم گرفتند که قلعهنويي را بزنند.
خيانت بازيکنان در ليگ چهاردهم
هاشم بيکزاده، مدافع چپ سابق استقلال در اواسط فروردينماه سالجاري در گفتوگويي در خصوص مشکلات قلعهنويي و مجيدي گفت: حرف و حديثهايي که در فضاي مجازي مطرح شده را من هم شنيدم و اينکه ميگويند قلعهنويي و مجيدي خوب نبودند يا قلعهنويي در رختکن از گل زدن مجيدي ابراز ناراحتي ميکرد هيچکدام صحت ندارد و آن دو نفر رابطه خوبي با يکديگر داشتند. مربي هميشه بازيکن خوب تيمش را دوست دارد و سعي ميکند شرايطي فراهم کند که بهترين عملکردش را داشته باشد و رابطه قلعهنويي با مجيدي هم به همين شکل بود. حالا چرا بعدا اختلاف ايجاد شد دليلش را نميدانم. وي همچنين در مورد اتفاقات ليگ چهاردهم گفت: ليگ چهاردهم ليگ خاصي بود و بارها در موردش صحبتهايي مطرح شده است. در آن مقطع عنوان شده بود که برخي بازيکنان به قلعهنويي و استقلال خيانت و کم کاري کردند تا تيم شکست بخورد و نتايج ضعيفي بگيرد که من اين اخبار را تاييد ميکنم و واقعا چند نفري بودند که داخل تيم دوست نداشتند استقلال نتيجه بگيرد و به قلعهنويي خيانت کردند. ممکن است در آينده کتاب خاطراتم را چاپ کنم و اسامي اين نفرات را افشاگري کنم.
درخواست قلعهنويي
امير قلعهنويي در گفتوگو با فارس در مورد صحبتهاي بيکزاده گفت: من از هاشم بيکزاده خواهش ميکنم بقيه آن چيزها که ميداند را بگويد. من خودم به آن مسائل رسيدهام و شايد خيلي از هواداران فوتبال هم به آن رسيده باشند. وقتي شما 12 بازي از رقبا جلو باشيد ولي در هفتههاي آخر يا ببازيد يا مساوي کنيد خبرهايي بوده که هاشم بيکزاده به آن اشاره کرده است اما من از او ميخواهم اصل قضيه را باز کند. او بگويد چه کساني به بعضي از بازيکنان خط ميدادند که طوري بازي کنند که فلاني زمين بخورد. شنيدهام او گفته ميخواهد اينها را در کتابش بنويسد، اما من ميگويم آقاي بيکزاده اين صحبتها را در کتابت ننويس و خيلي زود حقايق را به مردم بگو. البته او يکسري از حقايق را بهصورت درد و دل به کريم بوستاني گفته و خيلي مسائل ديگر هم باقي مانده است. اين را هم بگويم اين آقايان به من ضرر نزدند بلکه به استقلال ضرر زدند. بيکزاده همه چيز را بگويد و اگر اسمي از بازيکني نياورد اشکال ندارد ولي نوع رفتارها و کارها را که ميشود گفت. در آن سال به برخيها گفته بودند ما در فلان جا شما را ساپورت ميکنيم و خيلي اتفاقات هم پشت پرده انجام شد. يک گروهي خارج از طرفداران استقلال اتاق فکري تشکيل داده بودند که کاري کنند ما از استقلال دور شويم. البته آنها به هدفشان رسيدند. ولي من آن سال خيلي اذيت شدم و حرف شما درست است. بازهم ميگويم بيکزاده اصل قضايا را بگويد و همه را راحت کند. خوشحالم حالا به روزهايي رسيديم که 10 سال از حضور ما در استقلال ميگذرد اما به يکباره يک بازيکن ميآيد و مسائلي را مطرح ميکند. يک بخشي از آن اتفاقات را در يک ويدئو به آن اشاره کردم که اتفاقا ميرشاد ماجدي در کنارم حضور داشت و يک بخش ديگر را هم در برنامه نوروز فوتبالي که بههمراه پسرم در آنجا حضور داشتم اشاره کردم. بقيه را هم انشاءا... هاشم بيکزاده يک روز ميگويد.