محمدرضا داورزني رئيس فدراسيون واليبال گفت: کسي که بازنشسته نشده و کارمند دولت است، تا زماني که دستگاه اجرايي بازنشستهاش نکرده ميتواند به کارش ادامه بدهد.
انتخاب مربي
داورزني در مورد اينکه آيا مربي آينده تيمملي ايراني خواهد بود يا خارجي، اظهارکرد: همانطور که دوستان در جلسه همانديشي مطرح کردند، هنوز به اين نتيجه که مردم و جامعه واليبال چه انتظاري از تيمملي ما در المپيک دارند نرسيدهايم، مشغول بررسي هستيم و روي همه فرضيههاي ممکن بحث ميکنيم. براي گروهبندي المپيک در شرايطي هستيم که تکليف تيم ما در مرحله دوم با رقبايمان؛ آمريکا، برزيل، ايتاليا و فرانسه مشخص است. با شرايطي که داريم اگر در گروه خودمان سوم يا چهارم بشويم بايد با اول دوم آن گروه مسابقه بدهيم. وي ادامه داد: بايد نسبت به انتظارات مردم شرايطي ايجاد کنيم که تيمملي به اهداف خودش دست پيدا کند. جايگزين کردن مربي از بين گزينههايي که داريم کار سختي است. بايد يک فرد طراز اول را مجاب کنيم که در کوتاهمدت در تيم ما حضور داشته باشد و در حال بررسي اين موضوع هستيم. رده نوجوانان و جوانان با رده بزرگسالان در المپيک بسيار متفاوت است. مربيگري در باشگاه داخلي با تيم ملي تفاوت دارد و ما مشغول بررسي هستيم.
مربي ايراني؟!
رئيس فدراسيون واليبال در مورد اينکه گفته ميشود داورزني قصد دارد کار تيمملي را با يک مربي ايراني ادامه بدهد و در روزهاي نزديک به المپيک يک مربي طرازاول خارجي انتخاب کند، گفت: تيم بزرگسالان ما تا آخر امسال فعاليت برونمرزي ندارد. اميدوارم از اين شرايط کرونايي عبور کنيم. دو رويداد مهم تيمملي، ليگملتها و المپيک بود، الان تيمملي برنامهاي ندارد. در اين شرايط مربيان ما داخل کشور کار باشگاهي خودشان را انجام ميدهند. انتخاب مربي به اين برميگردد که گزينههاي روي ميز ما کدامها هستند که سعي ميکنيم در اين مورد طي روزهاي آينده به جمعبندي برسيم.
ولاسکو
وي در مورد اينکه ولاسکو در بين مردم محبوبي دارد و حضور او در تيمملي حتي بهعنوان مشاور تا چه حدي جدي است، اظهارکرد: در حال بررسي همه ظرفيتهايي هستيم که ميتوانيم از آنها استفاده کنيم تا بدانيم کدام را نهايي کنيم. يکي از اين افراد خود «ولاسکو» است که مردم حس خوبي نسبت به او دارند. مردم «ولاسکو» را شخصيتا دوست دارند و شايد نتايج کواچ و کولاکوويچ هم نتيجه زحمات ولاسکو باشد.. با توجه به وضعيت الان که همه چيز در دنيا متوقف شده، ما فعلا برنامهاي نداريم. اگر بتوانيم از «ولاسکو» در المپيک استفاده کنيم اين کار را ميکنيم اما بايد ببينيم اين امکان وجود دارد و آيا با ما همکاري ميکند يا خير.
بازنشستگي
رئيس فدراسيون واليبال در مورد مساله بازنشستگي خودش عنوان کرد: همه ما بايد از قانون تمکين کنيم و به آن احترام بگذاريم. فردي که بازنشسته است را سازمان مربوطه به ابلاغ ميکند. مطرح شد که داورزني درخواست بازگشت به کارکرده، من از کار نرفته بودم که بخواهم برگردم. اين بحثها نکاتي است که وزارت ورزش دنبال ميکند. اينطور نيست که بازنشسته باشم و بخواهم به کارم ادامه بدهم. کسي که بازنشسته شده به او ابلاغ ميشود و ميگويند از آن تاريخ نميتواند به کارش ادامه بدهد. اما کسي که بازنشسته نشده و کارمند دولت است، تا زماني که دستگاه اجرايي بازنشستهاش نکرده ميتواند به کارش ادامه بدهد.