سارق حرفهاي دستگير شد
جانشين فرمانده انتظامي استان آذربايجانشرقي از دستگيري سارق اماکن خصوصي و منازل با 25 فقره سرقت خبر داد. سردار علي محمدي اظهارکرد: درپي وقوع چند فقره سرقت اماکن خصوصي در سطح شهر مراغه تيم ويژه عملياتي متشکل از کارآگاهان پليس آگاهي اقدامات خود را براي شناسايي و دستگيري سارق يا سارقان آغاز کردند. وي افزود: ماموران با اشرافيت اطلاعاتي و تحقيقات فني متهم مورد نظر را در عملياتي غافلگيرانه در مخفيگاهش دستگير کردند. جانشين فرمانده انتظامي استان آذربايجانشرقي تصريح کرد: متهم در بازجوييهاي به عمل آمده به 25 فقره سرقت اماکن خصوصي، منزل و لوازم داخل خودرو اعتراف کرد. سردار محمدي با اشاره به کشف مقادير قابل توجهي اموال مسروقه از مخفيگاه متهم افزود: وي با تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضائي شد.
صاعقه جان نوجواني را گرفت
فرمانده انتظامي شهرستان آستانهاشرفيه گفت: نوجوان 17 ساله براثر برخورد صاعقه جان باخت. سرهنگ حميد محمدينسب اظهارکرد: در پي اعلام مركز فوريتهاي پليسي 110 مبني بر برخورد صاعقه با فردي در يکي از روستاهاي بخش کياشهر شهرستان آستانهاشرفيه، بلافاصله ماموران انتظامي به محل حادثه اعزام شدند. اين مقام انتظامي افزود: با حضور پليس و تيمهاي امدادي در محل اعلامي و بررسيهاي به عمل آمده مشخص شد، نوجوان 17 سالهاي که در حال كارکردن در مزرعه بود که براثر اصابت صاعقه جانباخته است. فرمانده انتظامي شهرستان آستانهاشرفيه در پايان با بيان اينكه جسد متوفي با هماهنگي قضائي به سردخانه بيمارستان انتقال يافت از شهروندان خواست، هنگام رعد و برق اصول اوليه را رعايت کنند تا از بروز چنين حوادثي جلوگيري شود.
کشف بيش از 400 فقره سرقت
فرمانده انتظامي استان البرز از دستگيري سارقان حرفهاي و کشف 47 فقره سرقت خودرو و 400 فقره لوازم داخل خودرو در شهرستان فرديس خبر داد. سردار عباسعلي محمديان، با اعلام اين خبر گفت: در پي وقوع چند فقره سرقت خودرو و محتويات آن در سطح فرديس شناسايي و دستگيري سارقان در دستور كار پليس آگاهي اين شهرستان قرار گرفت. اين مقام ارشد انتظامي بيان کرد: کارآگاهان در بررسيهاي اوليه متوجه شدند که سارقان در گروههاي 2 نفره در ساعات مختلف شبانهروز خودروهاي فاقد لوازم بازدارنده را شناسايي کرده و با شيوههاي کلافکردن در خودرو و استفاده از شاهکليد اقدام به سرقت از آنها ميکنند. سردار محمديان اظهارکرد: کارآگاهان با تلاشهاي شبانهروزي و انجام تحقيقات گسترده پليسي در نهايت موفق به شناسايي هر 2 سارق شدند و با بررسي سوابق آنها مشخص شد، نامبردگان از سارقان حرفهاي و سابقهدار سطح استان البرز هستند. اين مقام ارشد انتظامي تصريح کرد: در ادامه کارآگاهان با انجام اقدامات پليسي مخفيگاه متهمان را در شهرستان فرديس شناسايي کرده و با هماهنگي مقام قضائي در يک عمليات غافلگيرانه نامبردگان را دستگير و به پليس آگاهي منتقل کردند. وي افزود: سارقان پس از دستگيري ابتدا منکر هرگونه سرقت بودند، اما پس از مواجهه با مستندات دقيق به ناچار لب به اعتراف گشوده و به انجام 47 فقره سرقت خودرو و 400 فقره قطعات و محتويات داخل خودرو اقرار کردند. سردار محمديان با اشاره به اينکه همه 447 مالباخته اين پرونده شناسايي شدهاند، بيان کرد: استرداد اموال آنها در دست پيگيري است. فرمانده انتظامي استان البرز در پايان با بيان اينکه تعداد بسيار زيادي از اين خودروهايي که مورد سرقت قرار گرفته بدون تجهيزات ايمني بودهاند، به منظور پيشگيري از وقوع هرگونه سرقت از عموم شهروندان خواست، ضمن توجه جدي به هشدارهاي پيشگيرانه پليس، از پارک کردن خودرو در مکانهاي تاريک و کوچههاي خلوت خودداري کنند و همچنين وسيله نقليه خود را در پارکينگهاي موجود در سطح شهر پارک کرده و خودروي خود را به تجهيزات ضدسرقت مانند قفل فرمان، دزدگير و قفل پدال مجهز کنند.