درخواست
طي يک هفته چند بار به شماره 190 زنگ زدم. اپراتور پاسخگو بود ولي بعد قطع مي شد و هيچکس پاسخگو نبود. درخواست داريم به اين موضوع رسيدگي شود.
يک شهروند از کرج
سفر
از مردم عزيز درخواست ميکنم در اين روزها که وضعيت ويروس کرونا به مرحله هشدار رسيده است از سفر بپرهيزند تا زودتر وضعيت کشور به حالت نرمال در بيايد. حتي شهروندان وقتي به سفر مي روند ممکن است اصلا بيمار نباشند ولي در مسير با توجه به اينکه نمي توان بهداشت را رعايت کرد امکان دارد بيمار شوند و اين بيماري را به ديگران نيز سرايت دهند. انشالله وضعيت کشور هر چه زودتر به شرايط نرمال برسد تا با خيال راحت مردم بتوانند به سفر بروند، ولي درحال حاضر بهترين کار ماندن در منزل در کنار خانواده است.
يک شهروند از تهران
لوازم بهداشتي
شهر لامرد در استان فارس هيچگونه لوازم بهداشتي از قبيل دستکش ،ماسک،مايع ضدعفونيکننده و... در داروخانه ها پيدا نميشود. نانواها هم رعايت نميکنند، بدون دستکش و ماسک اقدام به پخت و توزيع نان ميکنند. درخواست داريم نظارت بيشتري بر نانوايي صورت گيرد.
يک شهروند از لامرد
ژل ضدعفوني کننده
ژل ضدعفونيکننده را ديروز 35هزار تومان خريدم چرا مسئولين نظارتي بر روي قيمت ها ندارند؟ کي قرار است توزيع الکل و ماسک و ژل صورت بگيرد؟
يک شهروند ازتهران
آلودگي هوا
در اين شرايط که ماشينهاي کمي در خيابان ها است و مدارس نيز تعطيل شده است هواي تهران آلوده شده است ، واقعا جاي تعجب است که با وجودي که در آخرين ماه زمستان هستيم ولي باز هم هوا آلوده مي شود.
ميرزايي از تهران
پد الکلي
از داروخانه پد الکلي خريدم بعد از استفاده تعدادي از آن، متوجه تاريخ انقضاي آن مربوط به يکسال قبل شدم.
لطفا محصولات تاريخ گذشته را به مردم ندهيد.
اکبري از قم