بستن

خـــبــر

خـــبــر

سارقان انباري‌ها دستگير شدند

رئيس کلانتري 151 يافت‌آباد از دستگيري 3 سارق انباري در خانه مجردي خبر داد. سرهنگ حميدرضا موسوي گفت: مردي 38 ساله با مراجعه به کلانتري اظهارکرد که يکي از همسايه‌هايشان که اعتياد شديد به موادمخدر دارد بار‌ها باعث ايجاد ترس و وحشت بين اهالي ساختمان شده و خانه‌اش پاتوق افراد معتاد شده است و چند روز قبل نيز با ريختن اسيد روي قفل در انباري اقدام به سرقت وسايل داخل انباري‌ام کرده است. وي افزود: ماموران با توجه به شکايت چند همسايه ديگر و با دستور ورود به منزل اين متهم براي دستگيري وي وارد عمل شدند و زمانيکه ماموران وارد خيابان پاينده در بلوار سعيدي شدند با متهم روبه‌رو شدند که اين مرد به محض مشاهده ماموران پا به فرار گذاشت و تيم پليسي پس از يک تعقيب و گريز 10 دقيقه‌اي موفق به دستگيري مرد شيشه‌اي شدند. رئيس کلانتري 151 يافت‌آباد ادامه داد: متهم پس از دستگيري به سرقت انباري اعتراف و ادعا کرد که 2 تن از همدستانش داخل خانه سرگرم مصرف مواد مخدر شيشه هستند که ماموران وقتي براي دستگيري 2 متهم ديگر وارد عمل شدند، پي بردند که 2 سارق جوان با اطلاع از حضور ماموران قصد فرار از مسير پشت‌بام را دارند که خيلي زود اين متهمان دستگير شدند و در بازرسي از مخفيگاه آنها وسايل سرقتي از انباري مرد همسايه به دست آمد. سرهنگ موسوي افزود: متهمان که اعتياد شديد به مواد مخدر شيشه دارند به 4 فقره سرقت انباري اعتراف کردند که براي سير مراحل قانوني در اختيار مقام قضايي قرار گرفته‌اند.

112 فقره سرقت خودرو و داخل خودرو

با تلاش کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي استان البرز، اعضاي باند سارقان سابقه‌دار که اقدام به سرقت 12 فقره خودرو کرده و با خودروهاي سرقتي اقدام به 100 فقره سرقت داخل خودرو کرده بودند شناسايي و دستگير شدند. سرهنگ محمد نادربيگي با اعلام اين خبر گفت: در پي افزايش سرقت خودرو شامل، مزدا 3، مزدا وانت و پرشيا، با توجه به حساسيت موضوع، پيگيري آن در دستور کار اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهي استان البرز قرار گرفت. رئيس پليس آگاهي استان البرز افزود: اقدامات پليسي در اين خصوص آغاز شد و در ابتدا با کنترل مجرمان سابقه‌دار، تعدادي از اين افراد شناسايي و به‌صورت ويژه تحت کنترل و رصد قرار گرفتند تا يکي از اين افراد که به احتمال زياد در سرقت‌ها مشارکت داشت در يک عمليات غافلگيرانه شناسايي و دستگير شد. اين مقام انتظامي گفت: نامبرده پس از انتقال به پليس آگاهي در اعترافات خود اذعان داشت که با همدستي 2 نفر ديگر که داراي سابقه سرقت هستند، اقدام به سرقت 12 دستگاه خودرو مزدا 3، مزدا وانت، زانتيا و پرشيا کرده و به وسيله اين خودروها اقدام به سرقت داخل خودرو، مي‌کردند. وي ادامه داد: با اقدامات پليسي گسترده، هر 2 متهم دستگير و در بازرسي از مخفيگاه آنها، تعداد زيادي اموال مسروقه کشف شد. سرهنگ نادربيگي بيان داشت: متهمان در ابتدا منکر هرگونه جرمي شدند اما در مواجهه با اسناد و مدارک موجود به ناچار لب به اعتراف گشوده و اذعان کردند که علاوه بر سرقت 12 دستگاه خودرو، تاکنون اقدام به 100 فقره سرقت داخل خودرو کرده‌اند که با راهنمايي آنها محل‌هاي ارتکاب سرقت و مالباختگان شناسايي شدند. رئيس پليس آگاهي استان البرز خاطرنشان کرد: متهمان اعتراف کردند که سرقت‌ها را به‌صورت گروهي و در قالب گروه‌هاي سه نفره انجام داده و آنها را به 2 نفر مالخر فروخته‌اند که با تلاش ماموران هر 2 مالخر دستگير شدند. سرهنگ نادربيگي با بيان اينکه شناسايي مالباختگان ادامه دارد، اظهارکرد: ارزش تقريبي اموال مسروقه 10 ميليارد ريال برآورد شده است.

دستگيري کلاهبردار تحت تعقيب

رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان اصفهان از عمليات پيچيده دستگيري يکي از متهمان حرفه‌اي که بالغ بر 20 ميليارد ريال در 5 استان کشور کلاهبرداري کرده بود، خبر داد. سرهنگ حسين ترکيان اظهارکرد: کارآگاهان پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان اصفهان در پي شکايت يکي از شهروندان مبني بر کلاهبرداري يکي از مشاوران املاک از وي، موضوع را در دستور کار خود قرار دادند. وي افزود: با تحقيقات ويژه‌اي که کارآگاهان در اين زمينه انجام دادند، مشخص شد فردي با راه‌اندازي دفتر مشاور املاک قلابي در چندين استان کشور از شهروندان کلاهبرداري مي‌کرده است. رئيس پليس آگاهي استان اصفهان در خصوص شيوه کلاهبرداري اين فرد، گفت: وي پس از روبه‌روکردن خريدار و فروشنده و تنظيم قولنامه، چک خريدار را از وي گرفته و عنوان مي‌کرده که تا زمان تنظيم سند به‌صورت امانت نزد خود نگه مي‌دارد اما فرداي آن روز دفترش را تعطيل و متواري مي‌شده است. سرهنگ ترکيان گفت: متهم علاوه بر اين با درج آگهي فروش خودروهاي مدل بالا در سايت ديوار آنها را به‌صورت صوري به خريداران نشان داده و با جلب اعتماد مشتري نصف مبلغ فروش را قبل از تنظيم سند دريافت کرده و ديگر پاسخگوي تماس تلفني خود نمي‌شده است. اين مقام انتظامي خاطرنشان کرد: سرانجام با پي جويي‌هاي علمي و تخصصي کارآگاهان، مخفيگاه متهم در يکي از محله‌هاي شهر اصفهان شناسايي و وي در يک عمليات ويژه طي هماهنگي با مقام قضائي دستگير شد. رئيس پليس آگاهي استان اصفهان با بيان اينکه متهم از کلاهبرداران حرفه‌اي و سابقه‌دار و تحت تعقيب مراجع قضائي 5 استان کشور است، گفت: وي در تحقيقات صورت گرفته به بيش از 20 ميليارد ريال کلاهبرداري از 15 نفر اقرار کرده است. سرهنگ ترکيان با بيان اينکه تحقيقات تکميلي در خصوص پرونده مذکور ادامه دارد و احتمال افزايش مالباختگان و ميزان کلاهبرداري‌هاي صورت گرفته نيز وجود دارد، عنوان کرد: به مردم توصيه مي‌کنيم هنگام مراجعه به دفاتر مشاور املاک از مجوزدار بودن آنان مطمئن شوند. وي افزود: شهروندان زماني که مي‌خواهند معامله‌اي را انجام دهند، تقاضاي کدرهگيري کنند چون فقط دفاتر مشاوراملاک قانوني داراي کدرهگيري هستند و مراقب باشند اگر قرار است وجه نقد و يا چکي بابت خريد ملک يا خودرو پرداخت کنند آن را فقط به خريدار تحويل دهند و از تحويل آن به افراد غير خودداري نمايند، همچنين از هرگونه خريد و فروش در سايت‌هاي واسطه‌گر خودداري کرده و انجام معامله را فقط در دفاتر معتبر و قانوني انجام دهند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی