بستن

آغاز لیگ‌قهرمانان و هفته هفدهم لیگ‌برتر

آغاز لیگ‌قهرمانان  و هفته هفدهم  لیگ‌برتر

آرمان‌ملي: امروز هفته هفدهم ليگ‌برتر با 4 ديدار پيگيري مي‌شود، ضمن اينکه تيم استقلال و شهرخودرو نيز در مرحله پلي‌آف ليگ‌قهرمانان آسيا به مصاف نماينده کويت مي‌رود.

ليگ‌قهرمانان

نخستين تجربه مربيگري فرهاد مجيدي در يک بازي رسمي ‌در بازگشت مجدد به نيمکت استقلال، با يک بازي سرنوشت‌ساز همراه شده است. استقلال هفته گذشته را با مشکلات زيادي پشت‌سر گذاشت. بارش برف و نداشتن زمين تمرين، چند جلسه از تمرينات اين تيم را مختل کرد و بي‌اطلاعي از برگزارشدن بازي مقابل الکويت، بحث آناليز اين تيم را نيز براي کادرفني و بازيکنان دشوار کرده است. به‌هر حال روز شنبه تيمي ‌از ايران مقابل الکويت قرار مي‌گيرد که سابقه درخشاني در تاريخ رقابت‌هاي باشگاهي آسيا دارد. شهرخودرو هم مثل استقلال به‌دليل مشخص نبودن برگزارشدن بازي، يک هفته‌ بلاتکليف را پشت‌سر گذاشت و حالا در شرايطي آماده بازي با الرفاع بحرين مي‌شود که به احتمال فراوان مثل بازي هفته قبل خود در ليگ‌برتر، با ليست ناقص و کامل‌نشدن ليست 18 نفره بايد روانه اين ديدار شود. تيم‌هاي استقلال و شهرخودرو در صورت برتري در اين مرحله به ترتيب مقابل الريان و السيليه قطر قرار مي‌گيرند.

سپاهان اصفهان- ماشين‌سازي

در ليگ‌برتر شاگردان قلعه‌نويي با کسب 31 امتياز در جايگاه دوم قرار دارند و در اين هفته به مصاف تيم ماشين‌سازي تبريز مي‌روند. تيم ماشين‌سازي در نيم‌فصل اول دچار تغيير و تحولات زيادي شد و رسول خطيبي به‌عنوان سرمربي از اين تيم جدا شد و به تيم دسته اولي آلومينيوم اراک رفت. در حال حاضر هدايت تيم ماشين‌سازي برعهده احد شيخ‌لاري است و آنها کار سختي مقابل زردپوشان اصفهان دارند. شاگردان قلعه‌نويي اگر بتوانند مقابل ماشين‌سازي پيروز ميدان شوند به‌صورت موقت مي‌توانند صدر جدول را از آن خود کنند. در حال حاضر ماشين‌سازي هم با کسب 22 امتياز در جايگاه نهم جدول قرار دارد.

پيکان تهران - نساجي مازندران

تيم پيکان با هدايت حسين فرکي وضعيت خوبي در جدول ليگ ندارد. اين تيم در 6 هفته آخر رقابت‌هاي ليگ‌برتر هيچ بردي به‌دست نياورده و روي نوار ناکامي ‌است. محمود شيعي هم از مديرعاملي باشگاه پيکان استعفا کرده و اين روزها اين تيم در وضعيت خوبي قرار ندارد. پيکاني‌ها هم‌اکنون در رده چهاردهم جدول قرار دارند و در تلاش هستند تا وضعيت خود را در ليگ بالا ببرند. در آن طرف ميدان، تيم نساجي مازندران هم 16 امتياز دارد و در رده دهم جدول قرار دارد.هر دو تيم در تلاش هستند تا جايگاه خود را در جدول ليگ بهبود ببخشند. در صورتي که نساجي پيروز اين بازي شود مي‌تواند جايگاه خود را تثبيت کند و در صورتي که شاگردان فرکي در تيم پيکان پيروز شوند، مي‌توانند جاي نساجي را در رده دهم بگيرند.

گل‌گهر سيرجان - سايپا

تيم سايپا در آخرين بازي نيم‌فصل اول موفق به شکست ذوب‌آهن شد آنها با شرايط روحي خوبي نيم‌فصل اول را به پايان رساندند. اين تيم هم‌اکنون در جايگاه سيزدهم جدول قرار دارد و در اين هفته بايد مقابل گل‌گهر سيرجان به ميدان برود. گل‌گهر هم‌اکنون در رده پانزدهم قرار دارد و شاگردان جلالي تلاش مي‌کنند تا بتوانند اين بازي را با پيروزي به پايان برسانند.

ذوب‌آهن اصفهان - پارس‌جنوبي

آخرين بازي اين هفته جدال تيم ذوب‌آهن اصفهان مقابل پارس‌جنوبي است؛ ذوب‌آهن با تغيير ات نيم‌فصل دوم مواجه شد؛ عليرضا منصوريان به‌صورت توافقي از اين تيم جدا و يک مربي مونته‌نگرويي جانشين او شد. رادولوويچ به‌تازگي به تيم ذوب‌آهن اضافه شده و يک فصل‌ونيم با اين تيم قرارداد دارد. تيم پارس‌جنوبي هم با سرمربي جديد خود به ميدان مي‌آيد؛ هومن افاضلي جاي «فراز» را کمالوند را در اين تيم گرفته و حالا بايد ديد اين دو سرمربي جديد در اين دو تيم چه نتايجي کسب خواهند کر‌د.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی