مربي سابق تيمهاي استقلال خوزستان و سپاهان معتقد است که در کنفدراسيون فوتبال آسيا، فرد قوي و باسوادي وجود ندارد که بتواند مقابل تصميمات ظالمانه AFC بايستد و کاري کند. عبدا... ويسي در گفتوگو با ايسنا، در خصوص تصميم AFC مبني بر محروميت تيمهاي ايراني و برگزاري مسابقات خانگي در کشور ثالث، اظهارکرد: ما در AFC فردي را که سواد و اعتبار داشته باشد، نداريم تا در آنجا بتواند از حق فوتبال ايران دفاع کند. در لابيکاري و ساپورت افراد خيلي قوي هستيم و تنها ميتوانيم کارهاي بزرگي براي اطرافيانمان انجام دهيم؛ يعني خوب ميتوانيم يک نفر را به عرش ببريم يا به فرش بياوريم که اسم اينکار ارتباطات شخصي است.
کرسي در آسيا
وي افزود: همين آدمها براي فوتبال ايران کاري انجام نميدهند و بهدنبال منافع شخصي هستند نه ملي. اينکه ميزبانيها را از ما ميگيرند و ميگويند بايد در کشور ثالث بازي کنيد، يعني آدم باسوادي در کنفدراسيون فوتبال آسيا نداريم تا برابر تصميمات ظالمانه AFC بايستد و کاري کند و اين نيز به نوع چيدمان در فدراسيون و سازمان ليگ فوتبال ايران بر ميگردد. چرا وقتي ايران در رنکينگ AFC، کشور اول است، کرسي ندارد که بتواند دفاع کند؟ نداشتن چنين فردي، بزرگترين مشکل فوتبال ايران است.
فوتبال ايران
اين مربي فوتبال گفت: در فدراسيون فوتبال، هر کسي سر جاي خودش نيست؛ 70، 80 درصد آدمها با لابيکاري ميآيند و در نهايت اتفاقات ناگواري در سطح بينالمللي براي ما رخ ميدهد. چرا ايران با 85 ميليون نفر جمعيت و داشتن چهار نماينده در ليگقهرمانان آسيا، بايد فدراسيون آن به اين صورت باشد که خيلي راحت AFC به خودش اجازه دهد که در مورد ما تصميم بگيرد و ما را از حق ميزبانيمان محروم کند؟ اين ظلم به مردم و فوتبال است و مسئولان نيز بايد پاسخگو باشند.
روزهاي سخت فوتبال ايران
ويسي گفت: با اين تصميم AFC روزهاي سختي در انتظار فوتبال ايران است؛ تماشاگران و کشور ما از ميزبانيها محروم ميشوند و براي بازي در کشورهاي ديگر نيز بايد چندين برابر هزينه کنيم، ضمن اينکه تيمهاي ما از نظر روحي رواني افت ميکنند و تمام اين تصميم براي ما ضرر است. البته عدهاي که دوست دارند به 2 کشور خارجي بروند، ميگويند چه اشکالي دارد که بازيها در کشور ثالث برگزار شود. وي درباره تصميم باشگاههاي ايراني براي انصراف از ليگقهرمانان آسيا نيز عنوان کرد: اگر پاي تصميم خودشان بمانند که خوب است. البته نميتوانند پاي تصميمشان بمانند زيرا محروميت دو، سه ساله و جرائم خيلي سنگين براي باشگاهها در بر خواهد داشت و فوتبال باشگاهي و جام حذفي را هم از دست ميدهيم. اين مربي فوتبال با بيان اينکه تصميم AFC در مورد ايران، سياسي است، گفت: چرا ما نبايد در AFC فرد باسواد و باقدرت داشته باشيم؟ وي همچنين با اشاره به وضعيت نامشخص سرمربي تيمملي، عنوان کرد: مربي خارجي ميآوريم و بندهاي قرارداد او را درست نميبنديم و بعد هم هر طور که دوست دارد با ما رفتار و سلطهگري ميکند و با رفتارهايش ما را کوچک ميکند. من هر کسي سرمربي فوتبال ايران شود، از آن دفاع ميکنم زيرا بحث تيمملي مطرح است و وظيفه دارم از او دفاع کنم.
تيمملي
ويسي گفت: در اين برهه از زمان، از نظر من بهترين گزينه داخلي است. تيمملي تنها يک مربي نميخواهد و يک مدير و اسم ميخواهد و بهنظرم، علي دايي بهترين گزينه براي تيمملي است. مسئولان نيز بهتر است بهدنبال گزينههاي ديگر نباشند و وقت را بيش از اين هدر ندهند. دايي، سرمايه ملي ما است و در همين ايران در دسترس است.