بستن

نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا!

نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا!
فریور خراباتی

سلام کنفدراسيون فوتبال آسيا! اول از همه بايد بگويم که تو از اساس اسمت مشکل دارد؛AFC . آدم را ناخودآگاه ياد مرغ‌سوخاري مي‌اندازد، اين ديگر چه اسمي است؟! ظاهرا اين روزها رفتارت نه‌تنها نرمال نيست، بلکه اسپايسي هم شده و نه مي‌گذاري و نه برمي‌داري، زارتي برگزاري مسابقات فوتبال آسيايي در کشور ما را ممنوع اعلام مي‌کني و مي‌گويي بايد در کشور ثالث بازي کنيم، مگر بيمه است که ثالث داشته باشد؟

عزيزان قشنگ و ملنگم در کنفدراسيون فوتبال آسيا، شعار فوتبال از اساس جدايي از سياست است، چطور است که شما قشنگ‌ها اين شکلي سياست را وارد فوتبال مي‌کنيد؟ از ما خجالت نمي‌کشيد از فيفا خجالت بکشيد. جوايز فردي را که با پيک موتوري براي قطري‌ها و کره‌اي‌ها مي‌فرستيد، حالا سراغ تيم‌هاي فوتبال‌مان رفته‌ايد؟ببينيد عزيزان اگر قرار به زدن باشد، ما فقط بلديم خودمان را بزنيم. کدام بازيکن يا داور خارجي به کشور ما آمده که خون از دماغش آمده باشد؟! اما تا دل‌تان بخواهد داورها کتک است که از کادرفني تيم‌ها مي‌خورند. به شما هم ربطي ندارد چون موضوع داخلي است. امنيت کدام بازيکن و داور خارجي تا به حال در کشور ما به خطر افتاده که از اين به بعد بيفتد؟حالا در واکنش به رفتار زشت و غيرحرفه‌اي شما، تيم‌هاي فوتبال سپاهان، پرسپوليس، استقلال و شهرخودروي ايران از حضور در ليگ قهرمانان آسيا انصراف دادند. خوب‌تان شد؟! همين را مي‌خواستيد که ديگر قطر و عربستان با خيال راحت خودشان با خودشان مسابقه دهند و يکي‌شان قهرمان شود؟! يا اصلا اگر حال ندارند، مسابقه ندهند و با شير يا خط قهرمان را مشخص کنند؟!

آقاي کنفدراسيون فوتبال آسيا که پا مي‌شوي ميايي ايران و فرش کادو مي‌گيري و چلوکباب مي‌خوري و سيخ کباب مي‌شکني! از ما طرفداران فوتبال خجالت نمي‌کشي، از امير قلعه‌نوعي و حميد استيلي خجالت بکش! اين عزيزان مي‌آيند، به تيم‌هاي مدنظر شما غيرتمندانه و ظفرمندانه مي‌بازند و برمي‌گردند و در نهايت مي‌گويند: «فوتبال ما از نظر امکانات هشتاد سال از بقيه کشورهاي جهان عقب است.» حالا بماند که همين‌ها در جام‌جهاني قبلي از کارلوس کي‌روش توقع داشتند که پرتغال را شکست دهيم، اما واقعا اين رفتار انصافانه است؟! اصلا مي‌خواهيد به جاي کشور ثالث، کلا مسابقات داخلي ليگ‌مان را هم در قطر برگزار کنيم تا دل‌تان خنک شود؟! واقعا شما يک‌جوري تصميم‌گيري مي‌کنيد که من دارم کم کم عاشق تاج و کفاشيان و ساکت مي‌شوم.در تمام دنيا صلح و آرامش است و فقط در کشور ما به عقيده‌ي شما ناامني وجود دارد؟! همين چند سال پيش مگر خود شما نبوديد که فدراسيون فوتبال ما را پنج ستاره کرديد و از تاج تقدير و تشکر کرديد؟!
رئيس محترم کي‌اف‌سي، نه ببخشيد اِي اِف سي! مگر شعار فيفا مبني بر فوتبال براي همه را نشنيده‌ايد؟! الان شعار شما فوتبال فقط براي قطر است؟!حتما پس‌فردا هم توقع داريد که مسابقه‌هاي ورزش‌هاي ديگرمان را هم در قطر برگزار کنيم. ورزشکارهاي‌مان را که از ما مي‌گيريد، کشور ثالث هم که براي ما تعيين مي‌کنيد، اما شعار سياستمدارهاي‌تان حمايت و دوستي با مردم ايران است؟! اصلا متوجه هستيد که مردم ايران هستند که براي تماشاي فوتبال به ورزشگاه‌ها مي‌روند؟ به جاي ورزش کردن، برويم و سيگاري شويم يا با عرض شرمندگي از مسعود ده‌نمکي برويم سينما، خيال‌تان راحت مي‌شود؟

به نظرم تا پايان ساعت اداري همين امروز اين مساله را يک‌جوري حل‌و‌فصل کنيد. قول مي‌دهيم که زياد به تيم‌هاي مدنظر شما گل نزنيم، قول مي‌دهيم تيم‌هاي‌مان تا فينال آسيا نروند. قول مي‌دهيم بردن تيم‌ملي فوتبال ما آرزوي شما نشود. قول‌ مي‌دهيم ديگر قوچان‌نژاد به کره‌جنوبي گل نزند تا ما به جام‌جهاني برويم. شما هم قول بدهيد که سياست را وارد ورزش نکنيد، بيشتر از اين وارد نکنيد يعني، فوتبال را که کثيف کرده‌ايد، از اين کثيف‌تر نکنيد!

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی