آرمانملي: تيمملي واليبال کشورمان در دومين ديدار خود در مرحله انتخابي المپيک 2020 تيم قزاقستان را شکست داد تا در آستانه صعود قرار بگيرد. سروقامتان کشورما امروز مقابل چين به ميدان ميروند.
ست نخست
تيمملي که با ترکيب جوان ست نخست را آغاز کرد نخستين تايم استراحت فني را با نتيجه 8 بر 6 واگذار کرد. در ادامه تيم جوان ايران با کسب 3 امتياز متوالي 9 بر 8 پيش افتاد. امتيازآوري بازيکنان ايران با درخشش شريفي ادامه داشت تا تيمملي 12 بر 9 تيم برتر زمين باشد و سرمربي قزاقستان تقاضاي تايم استراحت دهد. دومين تايم استراحت فني با نتيجه 16 بر 11 به سود شاگردان کولاکوويچ همراه شد. با شروع بازي اشتباهات فردي ايران باعث شد قزاقها 3 امتياز متوالي کسب و اختلاف را کاهش دهند. همين باعث شد تا کولاکوويچ تقاضاي تايم استراحت دهد، اما تاثيري در امتيازآوري حريف نداشت و قزاقستان با زدن سرويسهاي خوب 17 بر 16 از ايران پيش افتادند تا بارديگر سرمربي تيمملي تقاضاي تايم استراحت دهد. رقابت نزديک دو تيم تا امتياز 24 ادامه داشت، اما در نهايت مليپوشان ايران 28 بر 26 ست نخست را به سود خود خاتمه دادند.
ست دوم
مرتضي شريفي با امتياز سرويس نخستين امتياز را براي ايران ثبت کرد. در حاليکه قزاقها ابتدا بازي را پاياپاي پيش بردند اما سرويسهاي خوب شريفي ايران را پيش انداخت تا نخستين تايم استراحت فني با نتيجه 8 بر 5 به سود ايران همراه شود. بازي هماهنگتر ايران در اين ست و زدن سرويسهاي خوب باعث برتري 14 بر 9 مليپوشان شد تا سرمربي قزاقها تقاضاي تايم استراحت دهد. دومين تايم استراحت فني نيز با نتيجه 16 بر 10 به سود ايران همراه شد. امتيازآوري بازيکنان ايران يکبار ديگر سرمربي قزاقستان را مجبور به گرفتن تايم استراحت کرد؛ اما بيفايده بود و در نهايت اين ست نيز با برتري 25 بر 16 به سود ايران خاتمه يافت.
ست سوم
قزاقها نخستين امتياز در ست سوم را ثبت کردند و بازي تا امتياز 5 برابر پيش رفت و در نهايت نخستين تايم استراحت فني با نتيجه 8 بر 5 به سود تيمملي همراه شد. برتري شاگردان کولاکوويچ ادامه داشت تا دومين تايم استراحت فني نيز با نتيجه 16 بر 14 با برتري براي ايران همراه شد. قزاقستان در برابر تيم جوان کشورمان حرفي براي گفتن نداشت و ايران با نتيجه 25 بر 18 به برتري رسيد.
سرمربي
ايگور کولاکوويچ در نشست خبري بعد از پيروزي سه بر صفر ايران مقابل قزاقستان، اظهارداشت: مسابقه با قزاقستان يکي از بازيهاي ايران در مسير راهيابي به المپيک بود. يک مسابقه براي رسيدن به هدف بزرگ که گرفتن بليت توکيو است. وي با بيان اينکه قزاقستان در ست نخست ما را شگفتزده کرد، گفت: بازيکنان اين تيم خيلي قدرتمند سرويس زدند، شانس پيروزي در اين ست هم داشتند، اما به اندازه بازيکنان ايران دقيق نبودند و با اشتباهاتي که داشتند، نتيجه ست نخست را به ايران واگذار کردند. سرمربي تيمملي واليبال ايران ادامه داد: بعد از ست اول، ما بازي را کنترل کرديم و البته قزاقها نيز به سرويسهاي قدرتمند خود ادامه دادند. اين تيم در دفاع و ضدحمله نيز خوب عمل کرد. بايد به روند خوبمان ادامه دهيم و روز پنجشنبه با چين روبهرو شويم. کولاکوويچ درباره مسابقات انتخابي المپيک و نتايج بهدست آمده در ديگر بازيها گفت: تمام بازيهاي اين تورنمنت براي ايران اهميت زيادي دارد، همانطور که براي ديگر تيمها نيز اهميت دارد. در گروه ما، وضعيت مشخص است و ايران و چين به مرحله نيمه نهايي صعود کردند. اما نميدانم حريف ايران در مرحله نيمه نهايي چه تيميخواهد بود. وي با بيان اينکه در ديگر گروه اين رقابتها صعود قطر قطعي شده است، گفت: تيم دوم اين گروه در مسابقه بين کره و استراليا که روز پنجشنبه برگزار ميشود، مشخص ميشود. سرمربي تيمملي واليبال ايران ادامه داد: قطر با ارائه يک بازي خوب مقابل استراليا همه را سورپرايز کرد و هينطور کره با بازي خوب کار را براي استراليا سخت کرد. استراليا يکي از بهترين تيمهاي شرکتکننده در اين رقابتهاست، اما مسابقات انتخابي المپيک مهم است و همه شانس دارند و با همه قدرت آمدند. وي تاکيد کرد: تيمهاي صاحبنام با فرم خوبي به اين رقابتها آمدند و براي هر تيمي رفتن به توکيو فوقالعاده جذاب است.
سعيد معروف
سعيد معروف در نشست خبري بعد از پيروزي سه بر صفر ايران مقابل قزاقستان، اظهارداشت: قزاقستان در ست اول امتياز به امتياز جنگيد و با ايران پيش آمد. در ستهاي دوم و سوم ايران نمايش عالي داشت و موفق به شکست حريف خود شد. وي با بيان اينکه تيم ايران مقابل قزاقستان نمايش عالي داشت، گفت: بازيکنان در سرويس خيلي خوب بودند و اين بازي را با موفقيت پشتسر گذاشتند و بايد آماده بازي روز پنجشنبه مقابل چين شويم. کاپيتان تيمملي واليبال ايران درباره شگفتي قطر و پيروزي اين تيم برابر استراليا گفت: ما فعلا درباره نتايج گروه ديگر فکر نميکنيم، روز پنجشنبه بايد بدون هيچ شگفتي چين را شکست دهيم. وي تصريح کرد: نتايج ديگر بازيها براي ايران فرقي نميکند. نتيجه بازي با چين براي ايران در مراحل نيمه نهايي و نهايي مسابقات مهم و تعيينکننده است. معروف با تاکيد بر اينکه براي مسابقه با چين آمادهايم، ادامه داد: در چند سال گذشته هميشه با چين بازي کرديم و هميشه هم بازي سختي داشتيم. در حال حاضر خيلي احساس آمادگي و قدرت داريم و به پيروزي مقابل چين اميدوارم.
حق اشتباه نداريم
مجتبي ميرزاجانپور در مورد پيروزي تيمملي واليبال ايران مقابل چينتايپه و قزاقستان در رقابتهاي انتخابي المپيک اظهارداشت: دو بازي خوب را پشتسر گذاشتيم و توانستيم دو پيروزي کسب کنيم. در هر دو مسابقه تلاش کرديم تا بهترين عملکرد را داشته باشيم و دست پر ميدان را ترک کنيم. بازي اصلي ما روز پنجشنبه خواهد بود که اميدوارم استارت خوبي بزنيم و با پيروزي از زمين خارج شويم. دريافتکننده تيمملي واليبال ايران با اشاره به شکست استراليا مقابل قطر، گفت: کار در گروه مقابل خيلي پيچيده شده است. اگر قطر روز پنجشنبه به کرهجنوبي ببازد، استراليا حذف خواهد شد. براي ما فرقي نميکند در ادامه رقابتها با چه تيمي روبهرو شويم، چراکه هر تيمي که صعود کند قطعا خوب بوده که صعود کرده است. ميرزاجانپور خاطرنشان کرد: ما براي رسيدن به هدف خود بايد در تمام مسابقات به پيروزي برسيم. از روز پنجشنبه ديگر جاي اشتباه نداريم. در ديدار با چين کارمان سخت است، چون آنها ميزبان هستند و قطعا از حمايت تماشاگران هم سود خواهند برد.